Noldu nereye gitmişim
Doktora götürdüm ama öyle bişey demedi bilmiyorum abla ama sanmıyorum. Gece böyle gündüz enerji tavan normal bi enfeksiyon gbiiınfluenza salgını varmış herkes hasta
İnşallahİnşallah sana bulaşmaz sero
ödev verdiğim listede 2 kişinin etiketin çıkmamış onu kunuşuyordukNoldu nereye gitmişim
Çok geçmiş olsun havalar değişken salgın varmış her yerde inşallah bir an evvel toplarBu gece de pek iyi değildi abla ateş kusma titreme bakalım kaç güne toparlar
İnşallah canım.Çok geçmiş olsun havalar değişken salgın varmış her yerde inşallah bir an evvel toplar⚘
Bilgim yok canım ya . Çok selam söyle Allah şifa versin@sweetgirlcandy sizlere mesajı var
Selam kızlar annem düştü el bileği kırıldı. Tavsiyeleriniz var mı sanki topikten birisi çok iyi geliyor kırığa diye bişey paylaşmıştı öyle hatırlıyorum. Kelle paça, kolajen, c vitamini alıyor. İğde çekirdeği ve unu da iyi geliyor diye biliyorum ama başlamadık ona daha
nasılsın limonsuz ağrıların devam ediyomuSelam kızlar
Sağol ablacımnasılsın limonsuz ağrıların devam ediyomu
Sağol canım
Dikkat et limonsuz ilaçta kullanamıyoruz zor iyileşirizHerşey tam gibi üşütmüşüm boğazım ağrıyor ve burnum akıyor
dimii parolun arkasından çok attım tuttum mesela hep muhtaç oluyoruzDikkat et limonsuz ilaçta kullanamıyoruz zor iyileşirizsabahtan beri başım ağrıyor benimde arveles aldığım günleri özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?