• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet abla araştırıyorum hamilelikte oluyormuş ağrılar. Arkadaşımda 27 haftalık hamile erken doğum riski varmış hastanede yatıyor ondanda etkilendim sanırım korkuyorum. Zamanında sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Bi şekilde gidiyor Seda işte bugün 2. Doz tetanoz oldum ☺️
iyi bakalım.
🙂👍🏻

kızlar selam olsun herkese:KK200:
ben buranın hızına yetişemiyorum :110:
o yüzden bu size son msjım:110:
yine izninizle buradan ayrılıyorum:cry:
aranıza aldınız kucak açtınız samimiyetiniz doğallığınızla bunu yürekten hissettirdiniz Allah razı olsun:dua::KK200::KK200::KK200:
hepiniz gönlünüzün dilediği hayatı sağlığınızla tüm ailenizle beraber yaşayın diliyorum..:KK68:
Allah a emanetsiniz :dua: :dua: :dua: :KK200::KK200::KK200:

Evet abla araştırıyorum hamilelikte oluyormuş ağrılar. Arkadaşımda 27 haftalık hamile erken doğum riski varmış hastanede yatıyor ondanda etkilendim sanırım korkuyorum. Zamanında sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Bi şekilde gidiyor Seda işte bugün 2. Doz tetanoz oldum ☺️
Amin inşallah hayalcim, sen kaç haftalık oldun hep unutuyorum 🤗

İyi akşamlar hatunlar.
Çamaşır dolabı, havlular, deterjanlar o kısım düzenli tamamdır.
Makineyi temizlemedim, çamaşır işim olmadığı gün yapıcam, yarın belki.
Canım sıkkın. Sebep yok.
Havadan mıdır bilmem, hazan mevsimi hüzün mevsimi oldu.
Kimle görüşsem yetmiyor.
Ne arıyorum bilmiyorum.
Belki de manevi eksikliktir.
Öyle bikaç gündür....
Pilatesten de çıktım, devam etmicem dedim. İstemiyorum,gitmicem.
Böyle bi savrulma halindeyim, hayrolsun bakalım.
Kimseyle aram bozuk değil, eşimden dostuma aileme kadar herkesle stabil ilişkim.
Kızlarımın sınav dönemi geldi, gerginim, dersler zor.
Oğlum yavaştan okumayı söküyor, maşallah diyim korktuğum gibi olmadı, zorlamıyor, zorlanmıyor.
Yani sebep var mı yok mu bilmem.
Belki de dünyanın hali, doğrudan etkilenmediğimiz o olaylar bünyeye böyle tesir ediyodur.
E nelere maruz kalıyor bu kalp, beyin, gözler.
Bişeye bozuksun ama ne belli değil diyosun sonra,belli belki de.
Biraz durmak istiyorum çok yoğun geçiriyorum, hep bi koşturma hali.
Nereye yahu?
Yeter dedim işte.
Fiziksel sıkıntılarım da var, randevu aldım.
Kendime odaklanıcam inşallah.

Ohhh.. İçimi döktüm.
Okuyan olursa gözünüz dert görmesin diyim😚
Düzeliriz beee diyorum bi de.

Herkese iyi geceler.
🤗
Okudum ve kendimi gördüm sanki uzaklaşma hissi var halbuki dediğin gibi herkesle aram stabil
eşime ara ara yükleniyorum bu saat oldu hala gelemedin diye beni hep alttan aliyor ama ben erken gel dedikçe daha çok işine yapiisiyor süre hep uzuyor sanıyorum bu bizde kronik sorun oldu
yemek saatlerimiz gecikiyor
bazı günler
bebek yüzünden yemek yapamıyorum bazen de canım yapmak istemiyor hele üç gündür adet oldum bünyemi çok fena zorladı
Bişey eksik ama ne bilmiyorum belki de sağlığımiz el vermiyor artık iş yapmaya herkese koşmaya yeterince hassas olmaaya
yorulduğumu hissediyorum

Bugün çocuk odasının altına üstüne getirip sildim süpürdüm perdelerini yıkadım gereksizlerj attım dolayısıyla uzandım

Back
X