• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin sağol abla 🤲
Ameliyat olmadi geçen hafta cuma günü nefes alamamış evde düşüp bayılmış, acile götürmüşler ciğerleri su toplamiş uyutmuşlar suyu çekmişler, kalp yetmezliği de var yüzde 20 çalışıyormuş kalbi 😔 kendisinin uyanmasını beklemişler uyanamıyor kalbi yavaş çalışıyor diye dirençi zayıf demiş yapacak birşey yok kendini toplamasını bekliyoruz inşallah o gücü verir Allah 🤲🤲😢😢
Allah şifa versin

HAyırlı günler ❤️

Pek keyfim yok iş güç uğraşacak çok şey var gelemiyorum bazen de böyle olunca isteksizlik oluyor.

Esferin banyo ve çiçek yıkama ödevini daha dün yapabildim.
Bugün de bi toplayıp süpürsem yemek yapsam madalya sebebi.

HAyırlı günler ❤️

Pek keyfim yok iş güç uğraşacak çok şey var gelemiyorum bazen de böyle olunca isteksizlik oluyor.

zorlama canım benim de haftaya iyi başladım ortalarına doğru modum düştü sorun değil ödev sadece küçük bir dürtü içinden ne geliyorsa onu yap bağlarımız her an birbirmizin yanımımz da olmak en büyük ödev kendimize şevkatle yaklaşmak

HAyırlı günler ❤️

bizde hergün bir sürü iş yapmıyoruz, yapabildiğimiz kadar bonus
evdeki bütün işler kadınlara baktığı için bazen çok bunalıyoruz , eşleri yardımcı olanlar çok şanslı

sabah kahvaltıdan sonra odaları süpürdüm.
Çöp attım.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
çamaşırlar yıkandı serdim.
öğlene doğru umutu yıkadım..
Oda uyudu uzun süreli uykuya geçti
yemek yaptım akşama
Lavaboları temizledim.
Çaycımı temizledim. Oyuncakların fazla olanını topladım birazını ortaya bıraktım. 😃😀
şuan oturdum.

1000107066.webp

abimin hanımları hadi dışarı çıkalım dediler öğlen sonun kayıtsız kalmadım yemeğimi yaptım duşumu aldım çıktım ılık havanın son günleri iyide oldu
eve yeni düştüm yemeğim var çamaşır makinesinideki çamaşırları sereyim kuruyanları katlayıp yerleştireyim akşamada kendime bir ütü seyansı yapayım

Back
X