- 10 Kasım 2024
- 3.664
- 21.385
- 223
- 30
Çok geçmiş olsun
mavibaloncuk
hasta mıydı teyzen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versinAmin sağol abla
Ameliyat olmadi geçen hafta cuma günü nefes alamamış evde düşüp bayılmış, acile götürmüşler ciğerleri su toplamiş uyutmuşlar suyu çekmişler, kalp yetmezliği de var yüzde 20 çalışıyormuş kalbikendisinin uyanmasını beklemişler uyanamıyor kalbi yavaş çalışıyor diye dirençi zayıf demiş yapacak birşey yok kendini toplamasını bekliyoruz inşallah o gücü verir Allah
![]()
Benim değil yoğun bakımdaki teyzemin değerleri yüksekBu değerleri düzenlemek için diyet var denk gelmiştim bir kaç kere onları da mı araştırsan
Geçmiş olsunYok abla düzelmedim doktora gittim enfeksiyon var dedi 3 kutu antibiyotik verdi 1 kutu fitilkaç gündür eve elimi sürmedim
![]()
Geçmiş olsun teyzenede allah acil şifalar versinTeyzem yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin![]()
zorlama canım benim de haftaya iyi başladım ortalarına doğru modum düştü sorun değil ödev sadece küçük bir dürtü içinden ne geliyorsa onu yap bağlarımız her an birbirmizin yanımımz da olmak en büyük ödev kendimize şevkatle yaklaşmakHAyırlı günler
Pek keyfim yok iş güç uğraşacak çok şey var gelemiyorum bazen de böyle olunca isteksizlik oluyor.
Esferin banyo ve çiçek yıkama ödevini daha dün yapabildim.
Bugün de bi toplayıp süpürsem yemek yapsam madalya sebebi.
bizde hergün bir sürü iş yapmıyoruz, yapabildiğimiz kadar bonusHAyırlı günler
Pek keyfim yok iş güç uğraşacak çok şey var gelemiyorum bazen de böyle olunca isteksizlik oluyor.
Esferin banyo ve çiçek yıkama ödevini daha dün yapabildim.
Bugün de bi toplayıp süpürsem yemek yapsam madalya sebebi.
Allah şifa versin geçmiş olsun baloncukTeyzem yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin![]()
Geçmiş olsun baloncukYok abla düzelmedim doktora gittim enfeksiyon var dedi 3 kutu antibiyotik verdi 1 kutu fitilkaç gündür eve elimi sürmedim
![]()
Çok geçmiş olsunTeyzem yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin![]()
çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifa versinTeyzem yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin![]()