neden yahu bugun cok sakin buralarMechullerdeyim
Bugün pazar ya tatilKizlar bugunku ödevi göremedim ben
Canım yıkamaya ver bence, sen çıkaramazsınArkadaslar benim yazlık yorganim var bugün de çıkarmıştım baktım ki sararmış yüzü çıkmıyor elyaf yorgan ben sararikligini nasıl goturebilrim makinama da sığmıyor
Ellerine sağlık canımSlmm ben geldim
-Mutfağı toplayıp bulaşıkları makineye yerleştirdim
-Ocağı sildim
-Kek yaptım
-Yemek yaptım
-Pilav yaptım
-mutfağı süpürüp sildim
-Çamaşırları katlayıp yerlerine yerleştirdim
-40a yakın corap katladım
-ütü yaptım
-çocukları yıkadım
Duş alıp kendime bi kahve yapıciiiiiim
Birtek salata kaldı, onu da yemekten önce 5 dakikada yaparım hemen
Eline sağlık canımMutfak taki bulaşık yıkandı
Mutfak süpürüldü
Ocak ve fırın akşam silinecek
5 madde tamamlandı
İnternet sıkıntım var forum çok internet yiyor malesef umarım ev İnterneti alırız
Anamm benim 6 mı olmuş yaaa çok mutlu oldum çok teşekkür ederim öğretmenimBugün ödev yok muydu nego
Benim kız saolsun sürekli mikrop kaptı yine hasta yaa delircem ben ,nerde yanlış yapıyorum anlayamadımen cok zeynep almis ya la
enfeksiyon mu cikiyor neden oldugunu soyleyebiliyor doktorlarBenim kız saolsun sürekli mikrop kaptı yine hasta yaa delircem ben ,nerde yanlış yapıyorum anlayamadım
Ay ben neden kırmızı pabucu alintiladimAnamm benim 6 mı olmuş yaaa çok mutlu oldum çok teşekkür ederim öğretmenimkocama hava atıyım 6 tene altınım var diyim
Ya bence kaba pisliği yoksa boşver derim. gelecek olan nasılsa temizler ama, benim eski ev sahibim ,benden önceki kiraciya ,pis mis kadın puuu utanmaz elidemi yokmuş falan dedi. Arkamdan öyle soylemisnler diye ben temizleyip çıkıyorum tabi karar yinede senin.kizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz
Olsun hayali de guzelmisGünlük temizlik yapanlar ceyrek, haftada en çok çeyreği olanlar bilezik kazanıyor
Ama hepsi sanal tabikisi
Bu kez bademcikleri enfeksiyon olmuş ellerine agzina mi aliyor dedi doktor bilmiyorum kienfeksiyon mu cikiyor neden oldugunu soyleyebiliyor doktorlar
Bende taşınirken evi temiz bırakmak isterim.bu 4.evim hep temiz bıraktım.kizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz
Geçmiş olsunBenim kız saolsun sürekli mikrop kaptı yine hasta yaa delircem ben ,nerde yanlış yapıyorum anlayamadım
evet o yüzden icim rahat olmazBende taşınirken evi temiz bırakmak isterim.bu 4.evim hep temiz bıraktım.
Ben olsam çok uğraşmadan silerdim.kizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz
Benim kiradayken ki ev sahibim bize cok buyuk kaziklar atmisti o yuzden ben silmemistim.kizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz
Noldu yahu bende seni soracaktımMechullerdeyim
Bence kendini yormadan üstünden yap. Çıkarken detaylı yaparsınkizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz
cikarken zaten detayli yaparimNoldu yahu bende seni soracaktım
Bence kendini yormadan üstünden yap. Çıkarken detaylı yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?