Düzenli Evimiz & Hayatımız

Arkadaslar benim yazlık yorganim var bugün de çıkarmıştım baktım ki sararmış yüzü çıkmıyor elyaf yorgan ben sararikligini nasıl goturebilrim makinama da sığmıyor
Canım yıkamaya ver bence, sen çıkaramazsın
Ellerine sağlık canım
Mutfak taki bulaşık yıkandı
Mutfak süpürüldü
Ocak ve fırın akşam silinecek
5 madde tamamlandı
İnternet sıkıntım var forum çok internet yiyor malesef umarım ev İnterneti alırız
Eline sağlık canım

kizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz

kizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz
Ya bence kaba pisliği yoksa boşver derim. gelecek olan nasılsa temizler ama, benim eski ev sahibim ,benden önceki kiraciya ,pis mis kadın puuu utanmaz elidemi yokmuş falan dedi. Arkamdan öyle soylemisnler diye ben temizleyip çıkıyorum tabi karar yinede senin.

enfeksiyon mu cikiyor neden oldugunu soyleyebiliyor doktorlar
Bu kez bademcikleri enfeksiyon olmuş ellerine agzina mi aliyor dedi doktor bilmiyorum ki iki haftadır sürekli okulda cumartesi günleride gidiyor sürekli okulda olduğu için mi anlamadım gitti .

Bende taşınirken evi temiz bırakmak isterim.bu 4.evim hep temiz bıraktım.

İyi akşamlaar
Sabah mutfağı toparladım
Tezgahı lavaboyu cifledim
Diğer işleri eşime sattım diye seviniyodum ki delirtti beni kovaladım onu
çiçeklerimin saksılarını değiştirdim
Balkonumu toparladım
Çamaşır yıkadım astım
Eşimin gömleklerini ütüledim
Çamaşırları topladım katladım kaldırdım
Salon, hol, mutfak, banyo ve yatak odasını sildim toz aldım, eşime de zahmet oldu ama sildi
Yemek yaptım yedik
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı toparladım
Ocağı sildim
Davlumbazın tozunu aldım
Mutfak ve yatak odasının halılarını makineye attım birazdan biter onları asarım
Sonrası duş ve

Ben olsam çok uğraşmadan silerdim.
Hergün bir odayı silsen seni de yormaz. Gelecek kişi zaten silecek ama yinede tozunu bi al derim..

Benim kiradayken ki ev sahibim bize cok buyuk kaziklar atmisti o yuzden ben silmemistim.

Noldu yahu bende seni soracaktım
Bence kendini yormadan üstünden yap. Çıkarken detaylı yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…