- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
yapiyo normalde ama o halde beni gorupte kalkmadiyatagi sildim gunesli yere koyacaktim sadece
2 saattir balkondayım. Çiçeklerin topraklarını değiştirdim. Kuş pisliklerini temizledim. Artık havalar ısındı balkona pineklemesinler diye poşet taktım inşallah gelmezler. Onları görmek beni mutlu ediyor ama kakalarını temizlemek çok zor
Şimdi sıra banyoda.
cocuk gibiler soylemeden kalkmiyorlarBenim eşim de öyle görse yardım etmez ama söyleyince yapıyor.
Günlük temizlik yapanlar ceyrek, haftada en çok çeyreği olanlar bilezik kazanıyorKızlar bu altın olayı nedir merak ettim
Yatağı üstüne koyaydın bacımyapiyo normalde ama o halde beni gorupte kalkmadiyatagi sildim gunesli yere koyacaktim sadece
Bana kalkmak bile zor geliyorBenim sorunum bu işte yerimden kalkmam lazım mutfakta ocak fırın silmek mutfak dolabı silmek büyük bir yük benim için hiç sevmiyorum çok nadir silerim mutfak dolabını fırınida hafta bir ocak ta her gün siliniyor
senin herif akilliymis o zamanYatağı üstüne koyaydın bacım
Benimkinin hakkını yemeyeyim balkon yıkatmaz, ağır birşey kaldirtmaz, birşey taşıtmaz, ama yine kendini düşünüyor sanırsam, belime birşey olursa yatarım o zaman beyzadeye kim bakacak
Çocuklar da üstüne kalacak, o zaman duble iş
Maşallah ellerine sağlıkSlmm ben geldim
-Mutfağı toplayıp bulaşıkları makineye yerleştirdim
-Ocağı sildim
-Kek yaptım
-Yemek yaptım
-Pilav yaptım
-mutfağı süpürüp sildim
-Çamaşırları katlayıp yerlerine yerleştirdim
-40a yakın corap katladım
-ütü yaptım
-çocukları yıkadım
Duş alıp kendime bi kahve yapıciiiiiim
Birtek salata kaldı, onu da yemekten önce 5 dakikada yaparım hemen
Yok seni biliyorum ben maşaAllah hamarat bir hatunsun 2 çocukla zorBana kalkmak bile zor geliyor
Bence kullanışlı tavsiye ederim salonumda ve yatak odamda var çok hoş bir hava katıyor odalaraSizce duvar kağıdı kullanışlı bişey mi? Yeni eve düşünüyorum ama emin de olamıyorum
ödev yoktu canımKizlar bugunku ödevi göremedim ben
Acaba ben mi gözden kaçırdım dedim. Sagol canimödev yoktu canım
Mechullerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?