Zayıflama topiklerine gelcen di miKilo sorununu ne yapacağım ben ya misafir geldi içine girecek kıyafet bulamadım
Tabiki diyet ve spor yaparak halledeceksinKilo sorununu ne yapacağım ben ya misafir geldi içine girecek kıyafet bulamadım
İyi geceler canım ☺Kızlar anneme doğumgünü yaptım üç posta bulaşık Makinesi doldurup boşattım mutfağı silip süpürdüm. Koridorun boş yerlerini, çamaşır makinesini buzdolabının dışını bir tane mutfak dolabını sildim. Yatıyorum artık Allah herkese rahatlık versin
Benim kız saolsun sürekli mikrop kaptı yine hasta yaa delircem ben ,nerde yanlış yapıyorum anlayamadım
Sana da canım gecemiz huzurlu olsun inşallahİyi geceler canım ☺
hemen bir program yap kendine. önlem almazsan daha fena oluyorKilo sorununu ne yapacağım ben ya misafir geldi içine girecek kıyafet bulamadım
kuzum okulda gözümüz görmüyor benim oglumda hic bitmiyor hastaligi ordan kapiyorlar digerlerinde birsey yok.Bu kez bademcikleri enfeksiyon olmuş ellerine agzina mi aliyor dedi doktor bilmiyorum kiiki haftadır sürekli okulda cumartesi günleride gidiyor sürekli okulda olduğu için mi anlamadım gitti .
kapa pisligi yok camlar tozlu. ay ben yaparim arkamdan konusturmamYa bence kaba pisliği yoksa boşver derim. gelecek olan nasılsa temizler ama, benim eski ev sahibim ,benden önceki kiraciya ,pis mis kadın puuu utanmaz elidemi yokmuş falan dedi. Arkamdan öyle soylemisnler diye ben temizleyip çıkıyorum tabi karar yinede senin.
Geçmiş olsun canımBenim kız saolsun sürekli mikrop kaptı yine hasta yaa delircem ben ,nerde yanlış yapıyorum anlayamadım
Bunu ben de çok merak ediyorumkizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz
Benim kızım da aynı, Türkiye geneli salgın var galibaBu kez bademcikleri enfeksiyon olmuş ellerine agzina mi aliyor dedi doktor bilmiyorum kiiki haftadır sürekli okulda cumartesi günleride gidiyor sürekli okulda olduğu için mi anlamadım gitti .
Benim evimde tartı vs yok diyet yapmak için belli bir yeme düzeni lazım ama eşim in iş saatleri farklı bir hafta saat 15 e kadar bir hafta 15 den 12 e bir hafta 12 den sabah 6 kadar çalışıyor uyku yeme düzeni hersey karıştıZayıflama topiklerine gelcen di miNego m
Aynen yeme duzeni sart canim. Bnde bu aralar kek borek kurabiye yapmaya sardim evde oluncada insan dayanamiyor.Benim evimde tartı vs yok diyet yapmak için belli bir yeme düzeni lazım ama eşim in iş saatleri farklı bir hafta saat 15 e kadar bir hafta 15 den 12 e bir hafta 12 den sabah 6 kadar çalışıyor uyku yeme düzeni hersey karıştı
Aynen eşim ev yemeği yemiyor börek tatlı kek istiyor hepAynen yeme duzeni sart canim. Bnde bu aralar kek borek kurabiye yapmaya sardim evde oluncada insan dayanamiyor.
Bnmki hem yemek istiyor yemekten sonra cayin yaninda da mutlaka atistirmalik kek pogaca borek tarzi bir seyler istiyor. Bende istahliyim hic dayanamiyorum ama yaz geliyr artik ceketle gizleme devride sona eriyor malesefAynen eşim ev yemeği yemiyor börek tatlı kek istiyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?