Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler canım ☺

Benim kız saolsun sürekli mikrop kaptı yine hasta yaa delircem ben ,nerde yanlış yapıyorum anlayamadım

aşırı temizlik yapmak çocuğun bağışıklığın düşürür. çamaşır suyuyla oyuncaklari yerleri kapıları mutfaktaki kap kacagi temizlemek yikamak da öyle.

halam yıllarca enfeksiyon kapıp antibiyotik kullanan kuzenimle uğraştı. en son bi doktor bu çocuğun vücudu mikrobu tanimiyo nasil savasacagini bilmiyo. toprağa sokağa bırakın kirlendi demeden oynamasina izin verin güneş de görsün demiş. ondan sonra düzeldi çocuk halam da çamaşır suyu ve sürekli temizliği azalttı

Bu kez bademcikleri enfeksiyon olmuş ellerine agzina mi aliyor dedi doktor bilmiyorum ki iki haftadır sürekli okulda cumartesi günleride gidiyor sürekli okulda olduğu için mi anlamadım gitti .
kuzum okulda gözümüz görmüyor benim oglumda hic bitmiyor hastaligi ordan kapiyorlar digerlerinde birsey yok.

kapa pisligi yok camlar tozlu. ay ben yaparim arkamdan konusturmam

kizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz
Bunu ben de çok merak ediyorum

Bu kez bademcikleri enfeksiyon olmuş ellerine agzina mi aliyor dedi doktor bilmiyorum ki iki haftadır sürekli okulda cumartesi günleride gidiyor sürekli okulda olduğu için mi anlamadım gitti .
Benim kızım da aynı, Türkiye geneli salgın var galiba

Zayıflama topiklerine gelcen di mi Nego m
Benim evimde tartı vs yok diyet yapmak için belli bir yeme düzeni lazım ama eşim in iş saatleri farklı bir hafta saat 15 e kadar bir hafta 15 den 12 e bir hafta 12 den sabah 6 kadar çalışıyor uyku yeme düzeni hersey karıştı

Aynen yeme duzeni sart canim. Bnde bu aralar kek borek kurabiye yapmaya sardim evde oluncada insan dayanamiyor.

Aynen eşim ev yemeği yemiyor börek tatlı kek istiyor hep
Bnmki hem yemek istiyor yemekten sonra cayin yaninda da mutlaka atistirmalik kek pogaca borek tarzi bir seyler istiyor. Bende istahliyim hic dayanamiyorum ama yaz geliyr artik ceketle gizleme devride sona eriyor malesef Dikkat etmemiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…