Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uffff oğlum sürekli elimden telefonu almak için ağlıyor bende yanındayken alamadım elime telefonu kizla uğraştım bugün çorba Nane limon falan . evi süpürüp sildim aynaları sildim ayakkabiligi sildim banyo wc çamaşır suyuyla temizledim çöp kovalarını temizledim bu kadar yapabildim :)

Kızlar gece gece bana bir kuvvet geldi inanır mısınız mutfağımın yerlerini fırçaladım çamaşır suyuyla
Biraz herife sinirlendim hırsımı yerdeki kirlerden çıkardım diyebilirim
Mutfakta bulaşıklar vardı onları da makineye yerleştirip Ocağı temizledim öncesinde. Misler gibi oldu valla,keyfim de yerine geldi
Artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim hepinize iyi geceler

Aklıma gelmişken yatmadan sorayım sabah cevaplarınıza bakarım
Sizler bulaşıkları makineye koyarken elinizde deterjanlı suda kirlerini akıtıyor musunuz ?
Ben köpük köpük yıkıyorum resmen makineye durulama işi kalıyor. Diğer türlü iyi temizlemeyeceğini düşünüyorum. Hele tencereleri çiflemeden asla koymam. Böyle de olmuyor sanki elde yıkamış kadar oluyorum

Aklımdakini sen yapmışsın canım. Tek farkla, hiç halim yoktu yapmadım
Kız şaka mı yapıyorsun. Boşuna tablet parası falan verme bari durula koy yerine. Üşenmiyorda ya ayrıca bu şekilde daha fazla su harcıyorsun yapma kuzum. O makina elinin dayanamayacağı sıcaklıkla yıkıyor tertemiz olur. Yeter ki güzel deterjan kullan.

Eline sağlık canım
Bügün çocuklar çok huysuzdu yemek yaptım bir de çamaşır yıkayıp asabildim ancak
Eline sağlık canım yemek yapmak başlı başına iş zaten çocuklarla
Vay maşaallah beklenen hareketler
Neydirsiiiz bugun pek birsey yapmadim ayakkabiligi hallettim kisliklari kaldirdim evi supurdum. oglanin okuma bayrami programi var hicbirseye bakamiyorum bu kadar
Kolay gelsin canım, program güzel olur umarım
Oleyy
Negom eşim evdeyken giremiyorum
Bugün günüm vardı evde değildim o yüzden sadece gündelik işler yapabildim utanıyorum en iyisi yazmıyım
Neyine utanıyorsun canım, işin azı çoğu olmaz
Belim ağrıyor tadım yok.

Yapılması gerekenleri yapamadım az biraz işte o kadar.
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım nasıl oldu kızın
Eline sağlık canım
Çok yorma kendini hamilesin
Yok daha neler sadece peçete ile kabasını alıyorum çoğu zaman, suyu mümkün mertebe az kullanıyorum, yazık suya

Hayirli sabahlar kızlar
Dünkü yaptiklarimi yazamamistim
Dün kalktım
Yatağı topladim
Kahvaltiyi hazırladım ve yaptım
Önceki günden serilen çamaşırlar toplandı.
2 kere makina calistrildi
Yürüyüşe gidildi
Gelince makinadakiler serildi
Öğleden sonra dışarı çıktım
dışardan gelince orta odasının halisini fircaladim
Yerini supurdum sildim(dip köşe )
Tozunu aldım pencere kenarları da dahil
Mutfağın halisini fircaladim
Mutfağı supurdum
Küçük odayı
Yatak odasini
Holu supurdum
Yemek yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…