Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun
Sağol canım
Sen benim tecrübelerimi mi küçümsüyorsun
Çocuğa nasıl uyguluyorsun canım? Pet şişeye ne kadar tuz?
Şansa bak ya yağmur hızlandı tam da gaza gelmiştim cam silmek için
Pet şişeye 2.5 çay kaşığı, evde sprey şişesi var ona koyuyorum burun spreyi yani
Bugün nöbet günüm akşam yaparım artık
Kolay gelsin canım
bunu yapamam canım akşam eve geç gidecem karanlıkta da yapamam
Tamam canım

Kızzz bari çalıştırırken deterjan koyma Valla bne çok pis ve kalıntılı değil ise öylece koyuyorum mis gibi yıkıyor.

Kızzz bari çalıştırırken deterjan koyma Valla bne çok pis ve kalıntılı değil ise öylece koyuyorum mis gibi yıkıyor.
Çalıştırırken de en kaliteli deterjanı kullanıyorum desem,yarıya bölmeye bile elim gitmiyor

Şimdi şöyle negocuum güzel sıcak köpüklü bir leğen su hazırlıyorum. Önce elde yıkanacakları yıkıyorum. Sonra o suyla kirlileri akıtıp makineye koyuyorum. Fazla su harcamamaya bende gayret ediyorum. Kimisi lavabo altında suyu açıp akıtıyor pislikleri. Aslında benim derdim su değil deterjanı çok kullanmış olmam ve zaten köpükten geçirdiklerimi elde yıkanmış kadar temiz yapmam
Ama böyle yapınca ne makinem kokuyor ne de bir kalıntı bir şey kalıyor bulaşıklarda. Öyle işte

Haklısın canım. Kv’yle kalırken alıştım böyle şimdi bırakamıyorum
Valla alışkanlık yaptı,cidden

Ben bugün pert.yikilmadim ama ayakta da duramıyorum.

Neler yaptım.
Cocuuuummu emzirdim
Kahvaltı hazırladım.
Kahvaltı hazırlarken kısıri da yaptım.
Kizim kahvaltisni yaptı
Bende o sırada evi süpürdüm
Tekrar emzirdim oğlumu
Banyoyu temizledim
Mutfaktayi masayı oturma odasına çektim
Masami düzenledim
Kek yaptım fırına attım, pişti.
Bütün bulaşıkları elimde yıkadım,
Makina boş kalsin dedim.
Yine cocugumu emzirdim.
Şuan yarı uzanik kahvemi yudumluyorum.

Kendine eziyet ediyorsun
Eline sağlık ve kolay gelsin canım

Allah kolaylıklar versin canım. Günün mü vardı canım?

Bakalım bugün itibari ile kendime eziyet etmekten vazgeçmeyi planlıyorum
Ben de aynı senin gibi yapıyorum ama benim aptal makinem kirli koyunca yıkamıyo mecburiyetten yapıyorum keşke yıkasa da yapmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…