Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın
Eline sağlık canım sana da bir altın
Hayrına biri benim cimcimeye baksa da bütün camları silsem
Bulursan bana da gönder

Sen daha benimkileri tanımıyorsun
Çok hareketli küçük olan, bugün de evde, burnu akıyordu göndermedim. Allah sağlık versin de ne yapalım
Geçmiş olsun canım. Çok ilerlemeden doktora götür. Çünkü ülke geneli bir salgın var

Geçmiş olsun canım. Çok ilerlemeden doktora götür. Çünkü ülke geneli bir salgın var
Sağol canım da açıkcası hastane asm vs ortamına sokmak istemiyorum çünkü başını üşütmüş belli, ondan akıyor burnu. Evde tuzlu suyla sprey yaptım onunla müdahale ediyorum şimdilik.

Sağol canım da açıkcası hastane asm vs ortamına sokmak istemiyorum çünkü başını üşütmüş belli, ondan akıyor burnu. Evde tuzlu suyla sprey yaptım onunla müdahale ediyorum şimdilik.
Allah yardımcın olsun canım
Çabucak iyileşir inşallah

Çok geçmiş olsun Allah sifa versin canım
Nasıl yapıyorsun spreyi. Eczanedekileri kullanmıyor musun?

Çok geçmiş olsun Allah sifa versin canım
Nasıl yapıyorsun spreyi. Eczanedekileri kullanmıyor musun?
Sağol canım, gerek yok ki canım tuzlu su yapıyorum, eczane de ki farklı bir şey değil sadece paralı
1 litre suya 5 çay kaşığı oran, yarım litrelik pey şişeye yapıyorum ben

Çok şükür bugün okula gitti :)

Sıkıntı yok tatlım, silerim tabiki sen benim cimcimeyle baş edebilcek misin
Sen benim tecrübelerimi mi küçümsüyorsun
Sağol canım, gerek yok ki canım tuzlu su yapıyorum, eczane de ki farklı bir şey değil sadece paralı
1 litre suya 5 çay kaşığı oran, yarım litrelik pey şişeye yapıyorum ben
Çocuğa nasıl uyguluyorsun canım? Pet şişeye ne kadar tuz?
Hadi canlanın bahar geldi, bahar temizliği yapın hem evinize hem ruhunuza
Dert, sıkıntı bitmez. Dertsiz insan mı var ki. Biz güçlüyüz Allahın izniyle geliriz üstesinden
Şansa bak ya yağmur hızlandı tam da gaza gelmiştim cam silmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…