Resim motive ediciEvet son bi gayrett 6 da evden çıkıcam yineeEki Görüntüle 3676673
Umarım swetimm hevesli olur. Not tutarak çalışır, telefonla çok haşır neşir olmaz ve dikkatini işe vermeye gayret ederAmaaaa. Neyse ablam genç çabuk kavrar hevesli olur inşallah o yapar anlar hemen
Aminnn gönülüm aminnnHayırlı insanlar denk gelsin ablaa inşallah
Excel, word, muhasebe programı hiç bilmiyortecrübesize bide işimi öğreticen eyvah işin çok zor
Allah yardımcın olsun bende anlaştım doğumdan sonra ücretsiz izin kullanıcam 15 gün kadar sonrada bayrama kadar yarım gün gelicem işe sonra bende birine öğretmeye çalışırım herhalde hiçde sevmem sabrımda yoktur inşallah işi bilen birini buluruzda çok uğraşmam
Ay gıcık teyzeler gibi oldu sweet bunalıma sokma kızıNe sandın ahahahahbide büyüyünce gör ahahahah
Geçmiş olsun gönülcümÇok zor uyandım bugün gece oğlum öksürdü neden bilmiyorum uyu uyan uyu uyan sersem olmuşum
Hemen kahvaltı hazırladım çıktık evden
Bir saatim olsa biraz evi deterjan kokutsam
Geçmiş olsun efserkız midesini üşütmüş okula gitmedi yemeği yaptım ( pırasa ) şimdi kahvaltı hazırladım kız kahvaltı yaptı bende çay içiyorum
mutfak almış başını gidiyi çayımı içeyim mutfağa girişeceğim
Oda bulut deseni gibi olmus hahaha ya üsenmiyodaResmen ev bunun için var girer girmez mayışmak istedim ama çektim tişörtü üzerime 2 kare de bitter yedimmm haydiiiEki Görüntüle 3676643
Alın size çamaşır sulu kıyafet
Kız yeter ne is yaptın haOyuncak çekmecesini yerine ittim.
Yerdeki oyuncakları toparladım.
Birkaç temiz çamaşırı katlayıp çekmeceye koydum.
Geceliklerini güzelce katlayıp düzenlediğim yatağın üzerine koydum.
Motosikleti ve büyük oyuncakları camın önüne koydum.
Halısını süpürdüm, kenarlarını kıvırdım.
Çekmecenin üzerindeki tozu aldım.
Çekmece üzerindeki oyuncakları düzenledim.
Yatağın başlığının tozunu aldım.
Çekmecenin dış yüzeyini sildim.
Kapının kulpunu sildim.
Prizin üstünü ve kenarlarını sildim.
(Mizahi Not: Tam işler bitti derken, sepetten düşen top yüzünden oyuncaklar yine yere dağıldı! Bu işin şakası yokmuş. )
Çocuk odası işi bitmiş oldu.
Şimdi oğlunuzu almaya gidebilirsiniz.
Amaaa Excel word bilmiyor muUmarım swetimm hevesli olur. Not tutarak çalışır, telefonla çok haşır neşir olmaz ve dikkatini işe vermeye gayret eder
Aminnn gönülüm aminnn
Excel, word, muhasebe programı hiç bilmiyor
Allah sanada kolaylık versin ablaa
Ben sabırlıyım, öğretmekten de yorulmam. Karşı taraf yeterki anlamaya ve öğrenmeye gayretli olsun.
Ahahah yok ay şaka yapıyorumAy gıcık teyzeler gibi oldu sweet bunalıma sokma kızı
Geçmiş olsun gönülcüm
Geçmiş olsun efser
Oda bulut deseni gibi olmus hahaha ya üsenmiyoda
Kız yeter ne is yaptın ha
Nasıl tecrübesi var pekiExcel, word, muhasebe programı hiç bilmiyor
Madde bir aslında klavyenin mikrofonla bu da yazılabilir yani madde iki alt satıra geç bak bunu yapmadı şu anda ben de mikrofonla yazdırdım madde madde alta geçmiyor geri zekalı mikrofonBende diyecektim de heralde madde madde yazdırıyor
Onu da hiç kullanmıyorum kigönül klavyede sesli yazma tuşu var
Aynen madde madde tiki miki hepsini koyıyor sağolsın arada motivasyon cümleleri de söylediBende diyecektim de heralde madde madde yazdırıyor
Haha çok iyi yaaMadde bir aslında klavyenin mikrofonla bu da yazılabilir yani madde iki alt satıra geç bak bunu yapmadı şu anda ben de mikrofonla yazdırdım madde madde alta geçmiyor geri zekalı mikrofonne yazık ki yapay zekanın kurbanı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?