- 25 Ekim 2013
- 10.589
- 36.721
- 798
sağol canımHerkesin dediği gibi, üzüm çekirdeği yada leblebinin küçük bir kırıntısı boğazına takılmıştır diye düşündüm ben de
Çabucak geçsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımHerkesin dediği gibi, üzüm çekirdeği yada leblebinin küçük bir kırıntısı boğazına takılmıştır diye düşündüm ben de
Çabucak geçsin inşallah![]()
Hadi başlasın o zaman
Allah ın izniyle düşer inşallah tansiyonubenim kızın bugün dr. kontrolü vardı , tansiyonu yüksek çıkmış idrar tahlili yapmışlar protoin kaçağı varmış
yarına kadar tamamen tuzu kesicek , sabah tekrar gidecekler düzelme olmadıysa yarın bebekleri alıcaklar
dua edin sizlerde sağsalim doğsunlar , moralim bozuldu
34 haftalıklar şuanda
Yeni değil ki eski burada ara vermiştiYeni gelenlere sorulan soruları kim soruyordugelenek bozulmasın
![]()
kız ne farkeder sorulan soruların cevaplarini gerçekten bilmiyoruzYeni değil ki eski burada ara vermiştiyiitee
inşallah düzelir tansiyon abla. üzme kendini kizinda üzülmesin. sağlıcakla hayırlı zamanda alın kucağınıza bebislerinizi.benim kızın bugün dr. kontrolü vardı , tansiyonu yüksek çıkmış idrar tahlili yapmışlar protoin kaçağı varmış
yarına kadar tamamen tuzu kesicek , sabah tekrar gidecekler düzelme olmadıysa yarın bebekleri alıcaklar
34 haftalıklar şuanda
amin canım sağol çok şükür kiloları iyi 2 kg civarındalarAllah ın izniyle düşer inşallah tansiyonu
Sağ salim de gelirler inşallah
34 hafta ikiz bebekler için güzel bi hafta abla sıkma canını
amin loracım sağolasıninşallah düzelir tansiyon abla. üzme kendini kizinda üzülmesin. sağlıcakla hayırlı zamanda alın kucağınıza bebislerinizi.
Rabbim vaktinde sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahbenim kızın bugün dr. kontrolü vardı , tansiyonu yüksek çıkmış idrar tahlili yapmışlar protoin kaçağı varmış
34 haftalıklar şuanda
İnşAllah düşer ablacımbenim kızın bugün dr. kontrolü vardı , tansiyonu yüksek çıkmış idrar tahlili yapmışlar protoin kaçağı varmış
34 haftalıklar şuanda
Evet kesinlikle hemen unutucaz
Orası da doğrukız ne farkeder sorulan soruların cevaplarini gerçekten bilmiyoruz![]()
Baya ilerlemiş haftaları moralini bozma abla sorunsuz sağlıkla kavuşun inşallahbenim kızın bugün dr. kontrolü vardı , tansiyonu yüksek çıkmış idrar tahlili yapmışlar protoin kaçağı varmış
34 haftalıklar şuanda