Yok kız ne günü hiç o kafada değilim vallahiAllah kolaylıklar versin canım. Günün mü vardı canım?
Ben bugün denicem bakalım inşallah güzel yıkar da vazgeçerim bu alışkanlıktanBen de aynı senin gibi yapıyorum ama benim aptal makinem kirli koyunca yıkamıyo mecburiyetten yapıyorum keşke yıkasa da yapmasam
Aslında hiç kacmam maratondan biliosun yani..Hanımlarpawlover 12 de maratona çağırıyor
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft
chentiq
Melegimm_2
Ber ra
Çok isterdim de daha herif uyuyor. Kahvaltıyı yeni yapcaz bugün geciktik. Sonra da oğlanı okula bırakırız. Rahat 2’yi bulur benim işlere başlamam12 maratoncusu aranıyooorr
Teşekkür ederiimm
Evet canim ogretmenim. Bu donem sut iznimden dolayi 2.30 gibi evde oluyorum.Kolay gelsin canım, sen çalışıyordun değil mi
Erken evde olman iyi olmuş canım, kaç aylıktı bebeğin?Evet canim ogretmenim. Bu donem sut iznimden dolayi 2.30 gibi evde oluyorum.
Bugün maratona gidicem evi afedersiniz şey götürüyor. Özelden göstertecem size.1:30 itibariyle gidiyom.
O zaman bende bi buçukta kalkıyım daha kalkmadıydımBugün maratona gidicem evi afedersiniz şey götürüyor. Özelden göstertecem size.1:30 itibariyle gidiyom.
Sen onikide basliyordun sankiO zaman bende bi buçukta kalkıyım daha kalkmadıydım
Başlıyodum ama başlamayadabilirimSen onikide basliyordun sanki
Bir buçukta depera kalkarik adeta ucarik üzülmeBaşlıyodum ama başlamayadabilirim
Anlaştık depara kalkmazsam benim ev uçacak zatenBir buçukta depera kalkarik adeta ucarik üzülme
Kahveni iç keyfu sefa et şimdilik.Başlıyodum ama başlamayadabilirim
Özelden fotoda atacam bak bakalım kiminki daha uçmuş iddaliyimAnlaştık depara kalkmazsam benim ev uçacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?