Ay bide bunun şarkı versiyonları vardı hepsini biliyorsan yaşlandın
Yaşlanmış mısınız hele
Ben full çektim
Ay koca şey. Ben motor kaskını nereye saklayacağımı şaşırdım da arabaya indirttümEvde eşimin spor yapmak için önceden aldığı bisiklet ve birde Spor sehpası salonun köşesinde duruyor ve gözüme batıyor hani Spor yapsa anlayacm nereye kaldırsam bilemiyorum birde kıymetli anlatamam
Şuan 85. Az kaldı şükür. Bu da kaygı oldu yavKaçtasın sero sen ? Baya ilerlemişsin ben 78
Kız yarısını katladım yarısı duruyor. En sevmediğim iş bu ya2 sepet te benim koltuğun üstünde var etti 5
İstanbullu Gelin de ki dedeGarip kim kız ?
Oha ben nasıl yaşlı olabilirim
Yaşlanmış mısınız hele
Ben full çektim
Geçen kulaklığın kulağımda olduğunu unutmuşum bişey çalmıyordu. Allah tarfından klozete düşmekten kurtuldu resmenAfyonum yeni batlamıştır.
Pazartesi için geç ama benim için büyük bir adım kulaklığımı taktım
Son günlerde hep böylesin. Biraz ailenin yanına falan gitsen sana da değişiklik olur belki hayal yaValla üstümde bi ağrırlık ekstra bi rahatlık var. Önceden olsa rahatsız olduğum şeyleri artık görmüyor gözüm batsın evi şey götürsün öyle bi rahatlık…eşimde sağolsun yardımcı olduğunu sanıyor ama dahada mahvediyor. Makineye bulaşık koyuyor halıya çay damlatmış makinenin kapağı yağ içinde. Desem beğenmiyorsun diye yapmaktan vazgeçiyor dün evdeydik eve süpürsen olur mu dedim süpürge çok çekiyor çünkü güç istiyor robot aldık ya boşa mı aldık çalıştır o süpürsün diyor yapılacak dünya kadar iş var evde içim sıkılıyor.. kendimi tuhaf hissediyorum hala kokulardan midem bulanıyor canım sıkkın hava kapalı.. gelecek kaygısı doğum korkusu ağlama isteği bilmiyorum iyi değilim
Ah ya çok üzüldüm. Allah iyilerle karşılaştırsın çocuklarımızı bütün çocuklarıGünaydın kızlar bir arkadaşımın oğlu vefat etmişti 18yaşında arkadaşları ısrarla madde içirmiş madde tarım ilacıymış şehir dışındalar dün baş sağlığına gittik aynı gün geldik mental olarak yorgunum Allah çocuklarımızı iyilerle karşılştırsın
Ah hayal ya boşver evin işini simdi sen kendini düsün oldugu kadar napcaksınValla üstümde bi ağrırlık ekstra bi rahatlık var. Önceden olsa rahatsız olduğum şeyleri artık görmüyor gözüm batsın evi şey götürsün öyle bi rahatlık…eşimde sağolsun yardımcı olduğunu sanıyor ama dahada mahvediyor. Makineye bulaşık koyuyor halıya çay damlatmış makinenin kapağı yağ içinde. Desem beğenmiyorsun diye yapmaktan vazgeçiyor dün evdeydik eve süpürsen olur mu dedim süpürge çok çekiyor çünkü güç istiyor robot aldık ya boşa mı aldık çalıştır o süpürsün diyor yapılacak dünya kadar iş var evde içim sıkılıyor.. kendimi tuhaf hissediyorum hala kokulardan midem bulanıyor canım sıkkın hava kapalı.. gelecek kaygısı doğum korkusu ağlama isteği bilmiyorum iyi değilim
Ben de kızz, çaktırma.Ben gocalmış gibi hissetmiyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?