Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evde eşimin spor yapmak için önceden aldığı bisiklet ve birde Spor sehpası salonun köşesinde duruyor ve gözüme batıyor hani Spor yapsa anlayacm nereye kaldırsam bilemiyorum birde kıymetli anlatamam
Ay koca şey. Ben motor kaskını nereye saklayacağımı şaşırdım da arabaya indirttüm hiç sevmem kalabalık ya

Valla üstümde bi ağrırlık ekstra bi rahatlık var. Önceden olsa rahatsız olduğum şeyleri artık görmüyor gözüm batsın evi şey götürsün öyle bi rahatlık… eşimde sağolsun yardımcı olduğunu sanıyor ama dahada mahvediyor. Makineye bulaşık koyuyor halıya çay damlatmış makinenin kapağı yağ içinde. Desem beğenmiyorsun diye yapmaktan vazgeçiyor dün evdeydik eve süpürsen olur mu dedim süpürge çok çekiyor çünkü güç istiyor robot aldık ya boşa mı aldık çalıştır o süpürsün diyor yapılacak dünya kadar iş var evde içim sıkılıyor.. kendimi tuhaf hissediyorum hala kokulardan midem bulanıyor canım sıkkın hava kapalı.. gelecek kaygısı doğum korkusu ağlama isteği bilmiyorum iyi değilim

Son günlerde hep böylesin. Biraz ailenin yanına falan gitsen sana da değişiklik olur belki hayal ya

Ah ya çok üzüldüm. Allah iyilerle karşılaştırsın çocuklarımızı bütün çocukları
Ah hayal ya boşver evin işini simdi sen kendini düsün oldugu kadar napcaksın

Selam kızlar
Sabah Meteyi bıraktım geldim
Yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım komşumu çağırdım beraber kahvaltı yaptık
O gitti Mete altına işemişti gece yatagada geçmiş onu yıkadım makineyle
Cocukların yatak başlıklarını yıkadım
Metenin odasında bi puf var onu yıkadım
Salonun berjerlerini yıkadım
Koltugun birinde cıkmayan kan lekeleri vardı tekrar yıkadım ama yine cıkmadı
Halıdaki kanda geçmedi 2 kere yıkamış yıkamacı geçirecek bisey varsa aklınızda deneyim
Banyoyu temizledim
Meteyi aldım geldim
Evi süpürdüm
Sildim
Meteyi Ardayı doyurdum bi uzandım
Belim cok agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…