• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

mavibaloncuk mavibaloncuk baloncuk nasılsın ağrıların geçti mi gittin mi doktora
Sağol canm geçti çok şükür midem için evde mide koruyucu hap vardı onu kullandım 2 gün aç karnına çok iyi geldi, bi iki tane de daha önceden kullandığım mide gastrit için şeker gibi hap vardı aldm iyi oldu.
Ama cuma günü randevu almıştım gidecem bakalım dişim için de gidecem 🥲 dişçi koltuğundan kaçış yok 🥲

Sağol canm geçti çok şükür midem için evde mide koruyucu hap vardı onu kullandım 2 gün aç karnına çok iyi geldi, bi iki tane de daha önceden kullandığım mide gastrit için şeker gibi hap vardı aldm iyi oldu.
Ama cuma günü randevu almıştım gidecem bakalım dişim için de gidecem 🥲 dişçi koltuğundan kaçış yok 🥲
Geçmesine sevindim. İnşallah kolay tedaviler olur

penyez83 penyez83 abla alıntılarda gördüm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 sağlıkla evine dönsün inşallah ☺️ 🥰 🧿
Aminnn sağolasın baloncuk Rabbim tez günde senin ve isteyen herkesin kucağını:emir_bebek: kolaylıkla hayırlısıyla doldursun inşaAllah 🤲🏻

Hayırlı akşamlar
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Banyo wc yıkadım
Buzdolabını içini dışını çekip arkasını sildim
Koltuk örtülerini yıkadım
Mutfak toplu ✅
Çay içiyorum
Makinede çamaşır var onu asıcam

Bugün ne yaptım bilmiyorum. 1 haftadır bi ağırlık var üzerimde uykumu alamıyorum gündüz gözlerim gidiyor falan. Uyku düzenim bozuldu ahseni uyuturken 1 saat falan uyuyup ders çalışıyordum sonra şimdi 2 saat uyuyorum kalkıyorum gece uyuyamıyorum falan.

✅Tüm evi havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Wc leri yıkadım
✅Duşakabini yıkadım
✅Oturma odasını ve mutfağı süpürdüm
✅Kahvaltı, akşam yemeği hazırla topla
✅Bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
✅Elde bir sürü bulaşık yıkadım ama yerleştirmedim
✅Havluları değiştirdim
✅1 posta çamaşır yıkandı kurudu, katlanacak
✅Ahsenin çamaşırları yerleştirdim

Valla anlamadım 😬

Vİtamininin eksik olduğunu unuttum yani.

images

Back
X