Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şikayetin neydi de gittin aysen. Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

Geçmiş olsun aysen Allahım şifa versin inşallah

Çarpıntı vardı canim bi de sag tarafımda uyuşma
Uyuşma geçti, Kahveyi kesince çarpıntı da azaldı ama tamamen geçmedi
Aminn inşallah Allah razı olsun
Takılan cihazla kalbe mi bakıldı aysen ritim bozukluğu için. Onda bişey çıkmadıysa korkma Allahın izniyle geçer. Testlerde bişey yoksa psikiyatre git bide annemde öyleydi çarpıntı oluyordu tansiyonu yükseliyordu kaygı bozukluğu çıktı

Dün sinemaya götürdük ahseni eve kendimi zor attım başımın ağrısından. Bir sürü plan yapmıştım ahsen için ama yok. Tamam çocuk ama bu kadarı da fazla. 10 çocuğa bakmış gibi oldum tövbe yarabbim büyüdükçe biraz daha akıllanır diyorum ama tersine gidiyor. Konuşuyorum anlamıyor kızıyorum anlamıyor. Diyorum ki neden böyle yapıyorsun beni üzüyorsun. Hep aynı cevap böyle yapmak istemiyorum. İstemiyorsan neden yapıyorsun, seni seviyorum çünkü sevdiği için yapıyormuş. Bi uzmana mi gitsem diyorum hiperaktif mi ne acaba. Sanırım onlarda 6 yaşta bakıyorlar. Aman bilmiyorum ya kafam karışık iç döktüm

Evet canım kalbe bakıldı. Ultrasona da girdim onda da bisey cikmadi şükür onu yazmayi unutmuşum
Yaa cok gecmis olsun annene de
Muhtemelen benimki de psikolojik

Geçmiş olsun Ayşen Allah şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

geçmiş olsun aysen
Allah şifalar versin canım

Geçmiş olsun Aysen

Tüm evi havalandırdım
Wc leri yıkadım
Nevresimleri yıkamaya attım
Ortalığı topladım
Bulaşıkları yıkadım, makineye dizdim
4 5 posta çamaşır var onlar yıkanacak ayırdım renklerine göre
Yeşillikleri yıkadım
Çöpleri attım
Buzdolabını düzenledim

Yapacak işim yok gibi şimdilik. Akşam yemeği kaldı onu düşüncem ne yapsam diye en zoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…