- 11 Nisan 2007
- 88.745
- 522.955
- 1.223
Heye de senin yaptığının bana faydası ne kız
Bİ faydası yoksa yaptıklarımızın o zaman hiç burda olmamamız lazım.
En büyük faydası zaten örnek almamız gaza gelmemiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heye de senin yaptığının bana faydası ne kız
Hoş buldumD u t hoş geldinnn
Dün akşam, çekmecenin arkasında pakette sarı bez buldum. Dur dedim çıkarayım bari kullanayım. Aklımdan da sen geçtin sarı bezli bi nick kullanmıştın yaaa, nerde bu kız diyordum
Şimdi seni görünce şaşırdım yahuuu
aklıma gelen karşıma çıktı![]()
Ay ben kullanmam zaten küçük çoçuk ısırıp kırmıştı dudağı kesilmişti mahalledeCam pipet olayını gördünüz mü? Parça kopmuş ucundan kadının biri yutmuş hastanelik olmuş. Evdekileri attım hemen ben
Geçenlerde de yeğenim ısırıp kırmış küçük de değil halbuki. Tehlike bayaAy ben kullanmam zaten küçük çoçuk ısırıp kırmıştı dudağı kesilmişti mahallede
Hoş geldin dutumHoş buldumtevafuk diyelim
nasılsın canım
ne güzel tevafukHoş buldumtevafuk diyelim
nasılsın canım
Maşallahne güzel tevafukiyiyim canım şükür sende iyisindir inşaAllah
Ev, iş koşturmaca... sitede de hatim ve dua gruplarına devam Elhamdülillah
İncecik cam zaten kırılıyor du da kopup yutulması da korkunç geldi düşününceGeçenlerde de yeğenim ısırıp kırmış küçük de değil halbuki. Tehlike baya
Hoşgeldin canımMutfak toplandı
Ocak silindi dolap kapakları ve tezgah arası silindi tezgah parlatıldıbayılıyorum mutfağın bu haline
makineyi çalıştırdım
Neyse oturma odasını da toparlayıp yatağa geçeceğim
Plastik de sıkıntılı bizde de cam var ne yapacağımızı da şaşırdıkİncecik cam zaten kırılıyor du da kopup yutulması da korkunç geldi düşününce
Çelik en iyisiPlastik de sıkıntılı bizde de cam var ne yapacağımızı da şaşırdık
Ay bonusssBİ faydası yoksa yaptıklarımızın o zaman hiç burda olmamamız lazım.
En büyük faydası zaten örnek almamız gaza gelmemiz.
AynenÇelik en iyisi