Ben son ödevi verdim bir sırada ki arkadaşlar etiketler görürseler msjBeni de etiketleyebilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben son ödevi verdim bir sırada ki arkadaşlar etiketler görürseler msjBeni de etiketleyebilir misiniz
Hadi gebelere olsun bariDuvar sildim 1 kenar olur muolsun bence
![]()
Of en pişman olduğum durum. Hepsini döküp sonradan pişman olmakDüzenleyeyim diye çocukların dolabını döktüm, onlar bana bakıyor ben onlara![]()
Nazar ettiniz silemedim bi yerSen biraz fazla hızlı giriş yapmadın mı sanki![]()

Nazar ettiniz silemedim bi yer![]()
Valla bişeyler oldu bende anlamadımAğzım dilim değmedi okumadım bile gözüm de değemez![]()
Kolay gelsin efserimvalla gelen olurmu bilmem ama ben dökmeli silmeli oda oda girip işlerimi haledeceğim yarına niyet ettim![]()
Has garı bak işini edip Kuranını okumuşHayırlı akşamlar
Sabah kahvaltı sonrası mutfak toplandı makine çalıştı
Ocak silindi dolap kapakları silindi
Havlu koyduğum çekmeceyi düzenledim
Yataklar toplandı odalar havalandı
2 makine çamaşır yıkandı kuruduktan sonra katlanıp yerleşti
Banyo tuvalet temizlendi havlular değişti
Evi süpürdüm
Mutfak defalarca toplandı
Şu an da temiz düzenli şükür
5 vakit namaz kılındı
5 sayfa kuran okundu
2 sayfa meal okundu
![]()
Bi vakit namazdan sonra bir sayfa da olsa okumaya çalışıyorum çocuklar evde olunca zor oluyor ama oluyorHas garı bak işini edip Kuranını okumuş![]()
En azından silmişler ben silemedimYalnız hepsini silende çıkmamış herkes gönlünden neresi koparsa![]()
Demi 1, 0 dan büyüktür hesabıEn azından silmişler ben silemedim![]()
Yahuu sildik yaaa azı çoğu ne karıştırıyonnYalnız hepsini silende çıkmamış herkes gönlünden neresi koparsa![]()
Onu yapamayanlar da var baş harfi LimonsuzçayYalnız hepsini silende çıkmamış herkes gönlünden neresi koparsa![]()