- 13 Ağustos 2022
- 8.424
- 39.297
- 498
Gelemiyorum zaten kaldıramıyorum bi taraflarımıSen artık ağır vasıtasın öyle gelemeen her koşanın peşine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelemiyorum zaten kaldıramıyorum bi taraflarımıSen artık ağır vasıtasın öyle gelemeen her koşanın peşine
Ayaktayken yere bakınca ayaklarını görüyon mu? Görmemen lazımGelemiyorum zaten kaldıramıyorum bi taraflarımı![]()
Assdfkl şunu denemek için yerimden kalktımAyaktayken yere bakınca ayaklarını görüyon mu? Görmemen lazım
İyi çok şişmedin demek ilk aylar aç yaşadın normal şişmemenAssdfkl şunu denemek için yerimden kalktımgörüyorum şaka gibi
![]()
daha ona var demekkiAssdfkl şunu denemek için yerimden kalktımgörüyorum şaka gibi
![]()
Üstüne ilk zamanlar kilo verdim ya çok almadım ben 100 kilo olurum sanıyordumİyi çok şişmedin demek ilk aylar aç yaşadın normal şişmemen
Yatakta sağa sola donmek eziyet resmen bacağımı atamıyorumen fenası yere oturduğun zaman bir tur debelenip kalmak![]()
birde onun bu gün hangi tarafa yatarsam ordan kalkarım planı varYatakta sağa sola donmek eziyet resmen bacağımı atamıyorum![]()
Her zaman öyleydik taklit edilsede hep zirve![]()
İlk benle limonsuz heralde 31+5 immerak ettim valla kim önce doğuruyor
cinsiyeti bellimiİlk benle limonsuz heralde 31+5 im
Kızcinsiyeti bellimi
ooyyyyu yerim en sevdiğim
Yani ayırt etmek gibi olmasın ama eşimde bende hep kız istiyorduk rabbim nasip ettiooyyyyu yerim en sevdiğimben kız çocuklarına daha yakınım
Rabbim sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin![]()
Rabbim ailesine vatanına milletine hayırlı evlat eylesin hayat yolu sağlıklı huzurlu bol başarılarla açık olsunYani ayırt etmek gibi olmasın ama eşimde bende hep kız istiyorduk rabbim nasip ettiinşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
![]()
Ayy Allah razı olsun efser aminRabbim ailesine vatanına milletine hayırlı evlat eylesin hayat yolu sağlıklı huzurlu bol başarılar açık olsun![]()
Espiri yaptım da yoksa kim temizlik yapmayı taklit etsin kaçmak yerine
Sağol abla Allah razı olsungünaydın, canım bu sabah namazında aklıma geldin sana dua ettim![]()
![]()