- 12 Haziran 2019
- 20.246
- 125.115
- 598
- 37
Yok bonusum nerde. Sözde hep yürüyecektim, biraz ayakta fazla kaldım mı ağrılarım başlıyor .Yürüyüş yapıyonuz mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bonusum nerde. Sözde hep yürüyecektim, biraz ayakta fazla kaldım mı ağrılarım başlıyor .Yürüyüş yapıyonuz mu?
Bu kadar uzun sürmesi normal mi ki yaEvetkusuyorum bile 2 gün önce kahvaltı yaparken baktım geliyor öylece kalktım oturma odasına gidiyim tv ye bakıyım unuturum diye birden bi geldi halı banyo kapısı banyonun duvarı yerler hep mahvettim geri oraları temizledim temizlerken bir kere daha kustum
![]()
Evetkusuyorum bile 2 gün önce kahvaltı yaparken baktım geliyor öylece kalktım oturma odasına gidiyim tv ye bakıyım unuturum diye birden bi geldi halı banyo kapısı banyonun duvarı yerler hep mahvettim geri oraları temizledim temizlerken bir kere daha kustum
![]()
En iyisini yapıyorsunMide bulantısı kusma ağrı hepsinin doğurduğum an geçeceğini düşünerek doğum korkumu yeniyorum![]()
Merak edip duvara dayanıp baktımAyaktayken yere bakınca ayaklarını görüyon mu? Görmemen lazım
ahhh kuzum uzun sürmüşEvetkusuyorum bile 2 gün önce kahvaltı yaparken baktım geliyor öylece kalktım oturma odasına gidiyim tv ye bakıyım unuturum diye birden bi geldi halı banyo kapısı banyonun duvarı yerler hep mahvettim geri oraları temizledim temizlerken bir kere daha kustum
![]()
Haha yok canım ben sesli temizlik yapmıyorumGönül benim üst komşu sen olabilir misin ?gündüz çıt yok gece temizlik yapıyor uyutmuyorda asdffkl
![]()
Bende de var bu 3 haftadır falan. Çevremden de duydum kaç kişi aynısını diyordu. Şaşırıyorum bir kaç kişiden aynı dönem aynı şeyleri duyunca. Melatonin içebilirsinSon zamanlarda geceleri uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum dün gece sabaha doğru biraz dalmışım öneriniz var mı?
Neden acabaBende de var bu 3 haftadır falan. Çevremden de duydum kaç kişi aynısını diyordu. Şaşırıyorum bir kaç kişiden aynı dönem aynı şeyleri duyunca. Melatonin içebilirsin
Son zamanlarda geceleri uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum dün gece sabaha doğru biraz dalmışım öneriniz var mı?