• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet 🥲 kusuyorum bile 2 gün önce kahvaltı yaparken baktım geliyor öylece kalktım oturma odasına gidiyim tv ye bakıyım unuturum diye birden bi geldi halı banyo kapısı banyonun duvarı yerler hep mahvettim geri oraları temizledim temizlerken bir kere daha kustum😵‍💫
Bu kadar uzun sürmesi normal mi ki ya 🙁

Evet 🥲 kusuyorum bile 2 gün önce kahvaltı yaparken baktım geliyor öylece kalktım oturma odasına gidiyim tv ye bakıyım unuturum diye birden bi geldi halı banyo kapısı banyonun duvarı yerler hep mahvettim geri oraları temizledim temizlerken bir kere daha kustum😵‍💫

Tedbiren rulo poşetlerden bulundur bari kaza anında ulaşabilesin.

ahhh kuzum uzun sürmüş😔

Evett geldimm 🌿
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım 🌿
Bi posta daha yıkamaya attım 🌿
Oturma odasıbı topladım 🌿
Çekyatları silkeledim ıslak mendille bi geçtim🌿 toz aldım gırgırladım 🌿
Kenarları ıslak mendille sildim 🌿
Mutfağı temizledim 🌿
Bulaşık mak boşalttım doldurdum tezgah üstü bulaşıkları da yerleştirdim 🌿
Tepsi ıvır zıvır yıkadım🌿
Ocak fırın kapağı sildim 🌿
Yeri gırgırladım kenarları ıslak mendille sildim 🌿
Oğlumun odası aşırı karıştı 🙄
Çekmecelerin biraz düzenledim katladıklarımı yerleştirdim🌿 ama detaylı bi düzene ihtiyaç var 🫠
Yatak odası topluydı sabah yatağımı toplamıştım 🥲
Bi posta çamaşır katladım yerleştirdim 🌿
Biraz dersine çalıştık yavrucuğumun🌿
Biraz muhabbet ettik baya geçe kaldık uyutuyorum şimdi 🫰🏻🌿
O uyusun kendime vakit ayırıcam inşallah 😍

Bugün yardımcı abla geldi, evi bir güzel dip köşe temizledi. Ben de bütün perdeleri yıkadım zaten kaç gündür çekmece dolap içlerini yapıyordum şükür bitti 🥰 bundan sonra artık düzenli silme süpürme yaparsam bu temizlik beni bir süre götürür.

Son zamanlarda geceleri uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum dün gece sabaha doğru biraz dalmışım öneriniz var mı?
Bende de var bu 3 haftadır falan. Çevremden de duydum kaç kişi aynısını diyordu. Şaşırıyorum bir kaç kişiden aynı dönem aynı şeyleri duyunca. Melatonin içebilirsin

Bende de var bu 3 haftadır falan. Çevremden de duydum kaç kişi aynısını diyordu. Şaşırıyorum bir kaç kişiden aynı dönem aynı şeyleri duyunca. Melatonin içebilirsin
Neden acaba 🥹 dün gece dedim Allahim nolur bir yarım saat bile uyusam iyi gelecek. Sabaha karşı daldım sabah 7 de kadın geldi tekrar kalktım.
Melatonin duydum da öyle derin uyku yapmıyor değil mi? Çünkü ben geceleri kızım için uyanıyorum

Son zamanlarda geceleri uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum dün gece sabaha doğru biraz dalmışım öneriniz var mı?

Rad suresi Saffat suresi açıp kulaklıkla dinlemek bana iyi geliyor Arya

Back
X