- 30 Ocak 2015
- 20.242
- 31.080
- 798
- 30
Böyle konusulsa sürekli sanırım kafam kaldırmazaynen
zevk-i selimî ile temaşa ettim buydu
ama korktular![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle konusulsa sürekli sanırım kafam kaldırmazaynen
zevk-i selimî ile temaşa ettim buydu
ama korktular![]()
Benimde ama ben okula giderken vardı edebiyat dersinde şimdi de var sankiBöyle konusulsa sürekli sanırım kafam kaldırmazanlamaya calısmaktan beynim yanar
aklımızı elimizdeki telafona teslim etmeden az bir soğuk su duşu yapmak iyidirBöyle konusulsa sürekli sanırım kafam kaldırmazanlamaya calısmaktan beynim yanar

Evet o zaman vardı hiçte hatırlamıyorum bunlar kpssde cıkacak mı acaba bide onlara mı calısmam gerekecekBenimde ama ben okula giderken vardı edebiyat dersinde şimdi de var sanki
Bu ara o kadar az alıyorum ki elime telefonu hasret kalmıs gibi oluyorum aksamları bakarken doyamıyorum bakmalaraaklımızı elimizdeki telafona teslim etmeden az bir soğuk su duşu yapmak iyidir![]()
I ııfars edebiyatiyla hiç ilgilendiniz mi
Bacım nazar ettirdik uyuyamıyorum ki artık
Ruhende bütün nazar efeklerimi kapattım imkansızBacım nazar ettirdik uyuyamıyorum ki artık![]()

Yaw bende de aynı ya sürekli ayırıp veriyorum ama yok doluluk gitmiyor resmen. Diyorum ev alırsam çok şeyi ayırıp evden çıkaracamYa evde çok eşyam var bunalıyorum. Özellikle bazaların içinde çok şey var ve karışık. Öyle ki sanki bazaların altını düzenlesem hayatım düzene girecekmiş gibi![]()
Gözünüz aydın abla
gözünüz aydın![]()
Gözünüz aydın abla![]()
Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah![]()
![]()
![]()
Gözünüz aydın abla Allah analı babalı büyütsün![]()
![]()
![]()
Allah razı olsun canlar, görmediğim alıntı yapmadığım varsa kusura bakmayınGözünüz aydın abla![]()
![]()
![]()
aminnn tez günde Allah ım
Rabbim mekanını cennet eylesin bonusumMakineyi boşalttım sofrayı topladım
Çay kek ve kahvaltı bulaşığını makineye koydum
Kekin bir kısmını dilimledim dondurucuya koydum
BUzdolabında kahvaltılık rafını çıkardım yıkadım kuruladım yerleştirdim
Anneme gidicem 5.sene ziyaretine.
Gözünüz aydınhastanedeki bebeğimizi bugün çıkarıyolar aramışlar
çok şükür![]()
Bende de aynı bitmiyor. Gerçi bende de hata var, lazım olur diye çoğu şeyi atamıyorum. Diyorum bi taşınsak yandım. Günlerce bitmez toparlamam.Yaw bende de aynı ya sürekli ayırıp veriyorum ama yok doluluk gitmiyor resmen. Diyorum ev alırsam çok şeyi ayırıp evden çıkaracam