Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şamdan gi bı gittin pir gittin ara sıra yazaydin ya. Evi çamaşır suyuna bastın nettin

tuvaleti çamaşır suyuna buladim terlik
banyoyu cifin karbonatlı sirkeli temizleyicisiyle iyice kopurtup fircaladim bekletip duruladim. lavabosunu iyice ovdum kopurtup. banyo dolabını iç dış sildim.

salona geciyodum yavaş yavaş:)
çöpleri de toparladim

devam edelim istersen bitene kadar yazmali maraton yapcaksak

Bencede yazalım gi motive oluyoz. Mutfak bitti şimdi bir paket makina atıp oturma odası na geçiyom 15 dakika

mutfağa geçtim. bulaşık makinesini bosalttim. doldurdum çalıştırdım. çaydanlığı limontuzlu suyla kaynatip kirecini cikarttirdim. tencereleri çaydanlığı cifleyip parlattim. dağınıklığı topladım.

şimdi oğlumla oyun molası

sonra salon ya da yatakodasina gecicem. süpürüp silmeyi yalnızken yapamıyorum benim velet durmuyo hala

benim de çamaşır yikamam lazım. o kadar üşeniyorum ki o kadar deyim

ellerine sağlık canım:)

Oturma oda koridor bitti çocuk odasına gidecem yemeğim var ek yaparım sade

bu ne hız hatun
maşallah

Bir keresinde dolaptan gömleğini çıkarıp ütüsünü beğenmeyip üzerime fırlatıp bu ne böyle ne biçim ütülemişsin deyince bende isyan bayrağını çekip madem beğenmiyorsun kendin ütüle demiştim. O günden sonra kendisi ütülüyordu saatlerce beceremiyordu da.
En son baktı olmuyor para teklif etti ütüleyeyim diye
Bende acıdım arada sırada ütülüyorum. Bazen de kuru temizlemeye veriyor takım elbiseleriyle birlikte. Öyle böyle idare ediyorum şu an. Artık yaptığım bir ütülü gömleğin bile kıymeti var

oh ellerine sağlık çok da güzel yapmışsın

ayni model benimki de. ütüsü olmayan şeyi dolaba asmam kesinlikle ama dolaptan ne bulsa çıkarıp ütü yapmamissin diyodu. bostan yere gerilip üzülüyodum. şimdi yapmıyorum. dediğin gibi bir tane bişey ütülesem eline sağlık teşekkür ederim diyo. yine de acimiyorum versin parasını temizletsin ütü yaptırsn çok biliyo ya

Hamdolsun nego yaa saatlere sıvılara tam uyuyorum.
13 mart diye çok hazırladık kendimizi öncesinde saldık ama tık diye kestik.
14 kişiyiz benim bildiğim kk da.

40 gün sendemi gelseydin acaba? Zaten sonra ramazan
Yok ben sevmiyorum o uygulamayı, yapamam
akşam kocamın kafasını ütüleyim en iyisi

şaka bi yana çok fazla ütü için kiyafet var baslamak bitirmenin yarısı degil mi
Bende de var küçük bir tepe
Elinize sağlık

Yok ben sevmiyorum o uygulamayı, yapamam

Bende de var küçük bir tepe

Elinize sağlık

aman negom ya hiç bitmiyo bu ütüler en güzeli işe gitmeden sabah ütü yapmak benim için mecbur yapıyorum hemen de bitiyo

pirasam var. yoğurt yaptım. bu ikisinin yanına çorba yapsam yeter dimi

Bevde bir sürü iş yaptım hatırladıklarımı yazayım. Midem ağrıyor kaç gündür

Sirkeyle toz aldım, kapı kollarını sildim
Halıları sirke püskürtüp fırçaladım
Evi süpürdüm
Mutfak bulaşık faslı vs
Çamaşır astım balkona
Çamaşır katladım yerleştirdim
Okul çantalarını yıkadım makine de sirkeyle
Makinaya yine çamaşır attım
Yemek yaptım yendi

NBaşka da hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…