Gel canım benimben de o kadar iş varken gidip kek yaptımhala oturuyom.
inşallah kalkacam koca totomla
Gel canım benimben basliyom
Yarım saat sonra diyon. Karinceler gibi çalışalım samdanimgeldim valladörtte görüşürüz hacı
başladın mi, Allah kolaylık versin canım, bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü
Titizler kokuyu aldı. Çamaşır suyu kokusunu toplasiyorTerliğim suyum bende gelim mutfağa 20 dk senin 10 dk gitti bile
Şamdan gi bı gittin pir gittin ara sıra yazaydin ya. Evi çamaşır suyuna bastın nettin
Bencede yazalım gi motive oluyoz. Mutfak bitti şimdi bir paket makina atıp oturma odası na geçiyom 15 dakikatuvaleti çamaşır suyuna buladim terlik
banyoyu cifin karbonatlı sirkeli temizleyicisiyle iyice kopurtup fircaladim bekletip duruladim. lavabosunu iyice ovdum kopurtup. banyo dolabını iç dış sildim.
salona geciyodum yavaş yavaş:)
çöpleri de toparladim
devam edelim istersen bitene kadar yazmali maraton yapcaksak
Bende mutfaktaydim bitti
Makineyi boşalttım
Kirlileri doldurdum
Yemek koydum ocağa pişiyor, yerleri süpurdüm
Silip çıkarım
Makinedeki çamaşir bitti, çamaşır telindeki kuruyanları toplayıp yıkananları sermeye gidiyorum
Oturma oda koridor bitti çocuk odasına gidecem yemeğim var ek yaparım sade
Bir keresinde dolaptan gömleğini çıkarıp ütüsünü beğenmeyip üzerime fırlatıp bu ne böyle ne biçim ütülemişsin deyince bende isyan bayrağını çekip madem beğenmiyorsun kendin ütüle demiştim. O günden sonra kendisi ütülüyordu saatlerce beceremiyordu da.ben eşimin kıyafetlerini utulemiyorum artık
is için beyaz gömleği çoktu. onları ütüleye ütüleye en son isyan bayrağını çektim. onları kurutemilemeye veriyo kullandıkça.
ben oglanla benim kiyafetleri ütülüyorum:)
rica minnet bazen renkli gömleklerine ütü yapıyorum:) çünkü ne takdir ediyo ne işimi kolaylastiriyo ne bi hediye sürprizeskiden hergun bı sürü ütü yapilacak kıyafeti olurdu şimdi sessizce keyfimin yetip bi şeyinin ütü yapılmasını bekliyo
Bir keresinde dolaptan gömleğini çıkarıp ütüsünü beğenmeyip üzerime fırlatıp bu ne böyle ne biçim ütülemişsin deyince bende isyan bayrağını çekip madem beğenmiyorsun kendin ütüle demiştim. O günden sonra kendisi ütülüyordu saatlerce beceremiyordu da.
En son baktı olmuyor para teklif etti ütüleyeyim diye
Bende acıdım arada sırada ütülüyorum. Bazen de kuru temizlemeye veriyor takım elbiseleriyle birlikte. Öyle böyle idare ediyorum şu an. Artık yaptığım bir ütülü gömleğin bile kıymeti var
Yok ben sevmiyorum o uygulamayı, yapamamHamdolsun nego yaa saatlere sıvılara tam uyuyorum.
13 mart diye çok hazırladık kendimizi öncesinde saldık ama tık diye kestik.
14 kişiyiz benim bildiğim kk da.
40 gün sendemi gelseydin acaba? Zaten sonra ramazan
Bende de var küçük bir tepeakşam kocamın kafasını ütüleyim en iyisi
şaka bi yana çok fazla ütü için kiyafet varbaslamak bitirmenin yarısı degil mi
Sabah kalktîk bi kahve içtim
2 makina cam.katladim
Bi mak.ćamaşır. Serdim
Ortalığı topladım
Market alışverişi yaptık
Kahvaltı hazırladım yedik topladım
Bul.mak.boşalttım doldurdum
Aldıklarımı yerleştirdim
Ćamaşır Serdim
Ocağı mutfakmasasını banyonun wc nin prizlerini dış kapının kollarıni anahtarlıgini Vestiyer in sık kullandığımız kulpların sildim.çocuklar annemde yArın evde tekim.evi Kırklamayı düşünüyorum.evi çamaşır suyuna boğacam.inşallah virüs korkumuz bizi kanser yapmaz.malum deterjan kullanımız tavan yaptı
tuvaleti çamaşır suyuna buladim terlik
banyoyu cifin karbonatlı sirkeli temizleyicisiyle iyice kopurtup fircaladim bekletip duruladim. lavabosunu iyice ovdum kopurtup. banyo dolabını iç dış sildim.
salona geciyodum yavaş yavaş:)
çöpleri de toparladim
devam edelim istersen bitene kadar yazmali maraton yapcaksak
Bende mutfaktaydim bitti
Makineyi boşalttım
Kirlileri doldurdum
Yemek koydum ocağa pişiyor, yerleri süpurdüm
Silip çıkarım
Makinedeki çamaşir bitti, çamaşır telindeki kuruyanları toplayıp yıkananları sermeye gidiyorum
Elinize sağlıkmutfağa geçtim. bulaşık makinesini bosalttim. doldurdum çalıştırdım. çaydanlığı limontuzlu suyla kaynatip kirecini cikarttirdim. tencereleri çaydanlığı cifleyip parlattim. dağınıklığı topladım.
şimdi oğlumla oyun molası
sonra salon ya da yatakodasina gecicem. süpürüp silmeyi yalnızken yapamıyorum benim velet durmuyo hala
Yok ben sevmiyorum o uygulamayı, yapamam
Bende de var küçük bir tepe
Elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?