- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
15 mart ödevi
İsteyenler ütü yapabilir
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
Amazing family
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
@Ber ra
Bende aynı dertten muzdaribim gel beraber ütü yapalımakşam kocamın kafasını ütüleyim en iyisi
şaka bi yana çok fazla ütü için kiyafet varbaslamak bitirmenin yarısı degil mi
Bende aynı dertten muzdaribim gel beraber ütü yapalım
O değil de eşim bir sürü para verip ütü istemeyen gömleklerden almış ben ütü yapmıyorum diye bir sevindim bir sevindim. Hemen talimatlara uyarak yıkadım,çırptım,astım sonuç yine hüsran
Evet kırışıklık yok gündelik giyilebilir ama özel zamanlar için ütü yapmak şart.
Neyse öyle işte
Benim anlamadığım niye paket paket tuvalet kağıdı alıyoruz. Olayın sonunda cırcır mi olacaz.
Yani sonu cırcır öyle mi diyorsunsuyla taharet alana artık iyi gözle bakmıyorlar terlik. ne kadar tuvalet kağıdı alırsan o kadar temiz ve modern sayılırsin
Yani sonu cırcır öyle mi diyorsun
Temiz değilim ama temiz goruneyimyok eğer aman tuvalet kağıdı önemli degil su sabun var dersen sana iyk pis derler
utanmadan nasıl en az üç tane 32 li tuvalet kağıdı aldığını anlatmadan temizim diyecenaldığın tuvalet kağıdı sayısı eşittir temizlik derecen ben mesela ekstra pisim evde vardi almadim.
bi anket yapmışlar Türkiye ellerini en çok yikayan ülkeler listesinde baya üstte. ama bizim işyerinde bile tutmuyo oran100 kişi varsa 30 u yikamiyo. ama ankette 100 kisiden 94 u yıkadığıni iddia etmiş.
Temiz değilim ama temiz goruneyim
Gidem de alam bari modern olam azcik.aynengidip tuvalet kağıdı almaliyiz terlik mesela un makarna pirinç falan alma git 32 li tuvalet kagitlarindan bir kale yapacak kadar stokla
ben de alayim tabi:)
Gidem de alam bari modern olam azcik.
Tamam gelip buraya da yazam havam olur hemneyse duyurmadan gidek terlik. alınca ayyyy istediğim kadar alamadim diye sizlanmayi unutma tamam mi
Zaten terliksuyu bilen bilir aşırı titizdir. On paket alam bana da o yakışırTamam gelip buraya da yazam havam olur hem
Kolay gelsin canımSelamlaarben bugün yeni evi temizlemeye girişcem şimdi çıkıyorum, inşaat pisliği artık ne kadar sürede bitiririm nasip
Oyy başladın mi, Allah kolaylık versin canım, bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü2-3 gündür pek bişey yapamıyorum.
Seviyelere adapte olmaya çalışıyorum.
Hepiniz iyisinizdir inş ❤
Sanada kolay gelsin canımTabi ki seviliyorsun, çalışmak isteyip çalışamayanlar da var öyle düşün. Sen aslında pozitif bir insansın, olumlu yönlere odaklanabilirsin
Kolay gelsin canım, benim de işim çok
Oo kolay gelsin inşaat temizliği zor ama sıfır evde oturmak da çok güzel
Nasıl gidiyor peki?
Dün tv de bir kadın vardı, 5 bidon kolonya almış, spikere "bunlar yetmez tekrar gelip alcam ben"diyoduneyse duyurmadan gidek terlik. alınca ayyyy istediğim kadar alamadim diye sizlanmayi unutma tamam mi
Dün tv de bir kadın vardı, 5 bidon kolonya almış, spikere "bunlar yetmez tekrar gelip alcam ben"diyodu
AA samdanim ben de aldım gi. Demek ben aşırı çok temizim. Heycanlandim ya mesajı okuyunca. Tuvalet kağıdı faciasından sonra bu çok iyi geldiaahahaha işte temiz bi kadin daha
bide bimin ya da migrosun ıslak mendilini alanlar çok temizleronlardan stok yaptım diyen temizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?