Düzenli Evimiz & Hayatımız

AA samdanim ben de aldım gi. Demek ben aşırı çok temizim. Heycanlandim ya mesajı okuyunca. Tuvalet kağıdı faciasından sonra bu çok iyi geldi

işte bak titizim diye boşa demiyon

valla benim de en çok korktuğum şey ıslak mendil bulamamak ama hala stok yapmadim. bebenin altını ben banyoda yıkarım ama kreşten islak mendil isterler

en iyisi bi karton alayim

Bim oluyor demi. Ben migrosa gecemedim henüz bin takiliyom

aynen bimin ve migrosun kendi islak mendilleri :)
Migros daha ucuza geliyo çoğu zaman ya ben de hep migrostan daha ucuza cikiyom Bim'de aradığım şeyleri pek bulamıyorum

valla benim de en çok korktuğum şey ıslak mendil bulamamak ama hala stok yapmadim. bebenin altını ben banyoda yıkarım ama kreşten islak mendil isterler

He kız şaka bı yana ıslak mendil bana da şart. Bebem var küçük. P.ku pusurugu neyle temizliycem

Bulabilcen mi. Ankara'dan marketlerin durumu iyiymiş. Sürekli doluyormus tekrar

Bulabilcen mi. Ankara'dan marketlerin durumu iyiymiş. Sürekli doluyormus tekrar

benim çocuk alerjik olduğu için genelde coklu paket alıyorum ama uni baby yenidoğan alıyorum:) yoksa pişik oluyo poposue bebekten aliyoz internetten eve geliyo:)

is yerime de yeni aldim bi tane ıslak mendil. daha da almam. ben pis bi insanim

Aşağı yukarı hepimizde kaygı bozukluğu oluştu. Hep bu medya yüzünden

Sabah kalktîk bi kahve içtim
2 makina cam.katladim
Bi mak.ćamaşır. Serdim
Ortalığı topladım
Market alışverişi yaptık
Kahvaltı hazırladım yedik topladım
Bul.mak.boşalttım doldurdum
Aldıklarımı yerleştirdim
Ćamaşır Serdim
Ocağı mutfakmasasını banyonun wc nin prizlerini dış kapının kollarıni anahtarlıgini Vestiyer in sık kullandığımız kulpların sildim.çocuklar annemde yArın evde tekim.evi Kırklamayı düşünüyorum.evi çamaşır suyuna boğacam.inşallah virüs korkumuz bizi kanser yapmaz.malum deterjan kullanımız tavan yaptı

Elektrik gitti şarj bitti net gitti. Yarım dedim evide şey götürüyor anladınız yani. Yattım yattım. Apartmana bı bakım dedim. Bizim sartel atmış ya. Bir sürü zaman kaybı.
Ayyy ben acayip sinir oluyorum öyle. Elektrik gidince hemen apartmana bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…