- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
AA samdanim ben de aldım gi. Demek ben aşırı çok temizim. Heycanlandim ya mesajı okuyunca. Tuvalet kağıdı faciasından sonra bu çok iyi geldi
Bim oluyor demi. Ben migrosa gecemedim henüz bin takiliyom
He kız şaka bı yana ıslak mendil bana da şart. Bebem var küçük. P.ku pusurugu neyle temizliycemişte bak titizim diye boşa demiyon
valla benim de en çok korktuğum şey ıslak mendil bulamamakama hala stok yapmadim. bebenin altını ben banyoda yıkarım ama kreşten islak mendil isterler
en iyisi bi karton alayim
Bulabilcen mi. Ankara'dan marketlerin durumu iyiymiş. Sürekli doluyormus tekrarişte bak titizim diye boşa demiyon
valla benim de en çok korktuğum şey ıslak mendil bulamamakama hala stok yapmadim. bebenin altını ben banyoda yıkarım ama kreşten islak mendil isterler
en iyisi bi karton alayim
Bulabilcen mi. Ankara'dan marketlerin durumu iyiymiş. Sürekli doluyormus tekrar
Aşağı yukarı hepimizde kaygı bozukluğu oluştu. Hep bu medya yüzündenGünaydınnnn Negomun askeri olarak ödev bekliyorummmm.
benim bi arkadaşım var doktor psikiyatrist değil ama.Bende kaygı bozukluğu olduğunu söyledi. Yani olması gerekenden fazla endişeleniyorum herşeye. Bi de çalışmak zorunda olmak toplumun içinde olmsk stres yaratıyor hasta olucam diye herhalde... biribirimize ve ülkemize duacı olalım kızlar.....
Ben alamadım yaBenim anlamadığım niye paket paket tuvalet kağıdı alıyoruz. Olayın sonunda cırcır mi olacaz.
Heyo heyo
Taşındınız mıSelamlaarben bugün yeni evi temizlemeye girişcem şimdi çıkıyorum, inşaat pisliği artık ne kadar sürede bitiririm nasip
Aksi gibi olan da bitmiş. Benim de bir tane ha ha.Ben alamadım ya35 lira veremem dedim Bime gider alırım dedim unuttum. Evde de 2 tane rulo kalmış.
Ayyy ben acayip sinir oluyorum öyle.Elektrik gitti şarj bitti net gitti. Yarım dedim evide şey götürüyor anladınız yani. Yattım yattım. Apartmana bı bakım dedim. Bizim sartel atmış ya. Bir sürü zaman kaybı.
Yattım habire TV ışığına baktım mal gibi bir saat ya. Evi görsen tuvalet kagidiynan silen. O dereceAyyy ben acayip sinir oluyorum öyle.Elektrik gidince hemen apartmana bakıyorum.
Tuvalet rulosu da bı tane kaldı. Pisliğin dibine vurmak üzereyim. Gidiyom maratona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?