Çok alakasız olarak zebra perdeler kullanışlı mı sence? Salonun bi duvarı komple cam taşınacağım evde. Boydan güneşlik mi diksem zebra mı alsam kararsız kalıyorumdün yatakodasinda yarasa gibi her yere tırmanıp toz aldımodadan atilacak bı sürü şey çıkardım. aynaları sildim.
bugün de yatakodasindaki zebra perdeyi çıkarıp yikayim diyorum am duşakabine sigmayabilir
mutfak lavabosunun altındaki dolap en az beş kere duzeliyooğlan sürekli boşaltıyo oralari banyodaki lavabo altıni da banyoyu temizlerken geçen gün duzenledim.
ilaçları eşim duzenlesin gelince. adamin bi milyon tane ilacı var benim minosetim
Tembel TokatlıAnam ödev vermişler burada,kaçayım ben
Kıızn huysuzluğundan bir iş yapamıyorum sadece ev toplama yaptım o da zorlukla. Ama bu günn artık yeter yerleri silmem lazım süpürmem lazım toz almam lazım. Bir şey sorucam şimdi evde temizlik sirkesi yok elma sirkesi var ben bunu suyun içine döksem olur mu ki?Banyonun yerlerini silmem o suyla sonuçta nimet Bi çekiniyorum kullanmaya.
Çok alakasız olarak zebra perdeler kullanışlı mı sence? Salonun bi duvarı komple cam taşınacağım evde. Boydan güneşlik mi diksem zebra mı alsam kararsız kalıyorum
Canım ben genel de elma sirkesi kullanırım zaten, beyaz sirke denk gelirsem alıyorum, şart değil yaniKıızn huysuzluğundan bir iş yapamıyorum sadece ev toplama yaptım o da zorlukla. Ama bu günn artık yeter yerleri silmem lazım süpürmem lazım toz almam lazım. Bir şey sorucam şimdi evde temizlik sirkesi yok elma sirkesi var ben bunu suyun içine döksem olur mu ki?Banyonun yerlerini silmem o suyla sonuçta nimet Bi çekiniyorum kullanmaya.
Aa hiç duymadım neymiş ki o bakim bakem bi. Teşekkürleerbenim yatakodasindaki bi kat stor bi kat zebra :) 5 yıldır kullanıyorum memnunum ben :)
ama senin yerinde olsam lens perdeleri araştırır ondan alırım:)
Ya çok hoşsun yarasa gibidün yatakodasinda yarasa gibi her yere tırmanıp toz aldımodadan atilacak bı sürü şey çıkardım. aynaları sildim.
bugün de yatakodasindaki zebra perdeyi çıkarıp yikayim diyorum am duşakabine sigmayabilir
mutfak lavabosunun altındaki dolap en az beş kere duzeliyooğlan sürekli boşaltıyo oralari banyodaki lavabo altıni da banyoyu temizlerken geçen gün duzenledim.
ilaçları eşim duzenlesin gelince. adamin bi milyon tane ilacı var benim minosetim
Hoş geldin canımNego ben geldimm artık alabilirsin beni de bu kez kaçmayacağım duzenimi oturttum çünküü.
Bir sey soracağım temizlik plani yapan var mi aranizda?
Canım güneşlik olarak stor olabilir ama zebra stor alma derimAa hiç duymadım neymiş ki o bakim bakem bi. Teşekkürleer
Kalkmaya niyetin yok gibiCay bitti kahve keyfine gectim
Lens perde de ilgimi çekti fiyatları çok farketmiyosa tercihimi ondan yana kullancam galibaYa çok hoşsun yarasa gibi
Düzeltsin tabi, en akıllı kadın kocayı çalıştıran kadındır
Hoş geldin canımgünlük mü haftalık mı?
Canım güneşlik olarak stor olabilir ama zebra stor alma derim
Aa hiç duymadım neymiş ki o bakim bakem bi. Teşekkürleer
Evet öyleymiş bende çok beğendim fiyat araştırayım bi. Virüs olmasa bi eminönü yapar gelirdim ama virüs buradan da vuruyoben de tesadüfen gördüm dün:) bi yerde bahsetmisler link falan koymuslar. çok hoşuma gitti benim:) ilerde yaptırabilirim:)
hem güneşlik hem tül hem fon hem de güneşe göre konumlandirma imkani var
Ya çok hoşsun yarasa gibi
Düzeltsin tabi, en akıllı kadın kocayı çalıştıran kadındır
Hoş geldin canımgünlük mü haftalık mı?
Canım güneşlik olarak stor olabilir ama zebra stor alma derim
Evet öyleymiş bende çok beğendim fiyat araştırayım bi. Virüs olmasa bi eminönü yapar gelirdim ama virüs buradan da vuruyo
Ben çok severim oralarda gezmeyi ama şu koşullarda gidebilememe perdecim diye bi site var. oraya bak :) begenmezsen tekrar yapıyolar diye biliyorum. hem fiyatlar çok uygun hem de dışarı gitmene gerek yok:)
Eminönü aşırı kalabalık ya normal zamanda bile gitmiyorum ben daral geliyo
Ben çok severim oralarda gezmeyi ama şu koşullarda gidebilemembakayım o siteye de teşekkürleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?