Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kıızn huysuzluğundan bir iş yapamıyorum sadece ev toplama yaptım o da zorlukla. Ama bu günn artık yeter yerleri silmem lazım süpürmem lazım toz almam lazım. Bir şey sorucam şimdi evde temizlik sirkesi yok elma sirkesi var ben bunu suyun içine döksem olur mu ki? Banyonun yerlerini silmem o suyla sonuçta nimet Bi çekiniyorum kullanmaya.

dün yatakodasinda yarasa gibi her yere tırmanıp toz aldım odadan atilacak bı sürü şey çıkardım. aynaları sildim.

bugün de yatakodasindaki zebra perdeyi çıkarıp yikayim diyorum am duşakabine sigmayabilir

mutfak lavabosunun altındaki dolap en az beş kere duzeliyo oğlan sürekli boşaltıyo oralari banyodaki lavabo altıni da banyoyu temizlerken geçen gün duzenledim.

ilaçları eşim duzenlesin gelince. adamin bi milyon tane ilacı var benim minosetim

Çok alakasız olarak zebra perdeler kullanışlı mı sence? Salonun bi duvarı komple cam taşınacağım evde. Boydan güneşlik mi diksem zebra mı alsam kararsız kalıyorum

ben her türlü olani kullanıyorum elma üzüm temizlik sirkesi fark etmez bence. ziyan etmiceksin öyle düşün. benim de o zaman oğlanın poposuna zeytinyağı sürmem çok yanlış olurdu ama sürdüm bebekken sürekli :)

eskiden temizlik sirkesi mi vardi musluk dök gitsin bacim

Çok alakasız olarak zebra perdeler kullanışlı mı sence? Salonun bi duvarı komple cam taşınacağım evde. Boydan güneşlik mi diksem zebra mı alsam kararsız kalıyorum

benim yatakodasindaki bi kat stor bi kat zebra :) 5 yıldır kullanıyorum memnunum ben :)

ama senin yerinde olsam lens perdeleri araştırır ondan alırım:)

Canım ben genel de elma sirkesi kullanırım zaten, beyaz sirke denk gelirsem alıyorum, şart değil yani

benim yatakodasindaki bi kat stor bi kat zebra :) 5 yıldır kullanıyorum memnunum ben :)

ama senin yerinde olsam lens perdeleri araştırır ondan alırım:)
Aa hiç duymadım neymiş ki o bakim bakem bi. Teşekkürleer

Ya çok hoşsun yarasa gibi
Düzeltsin tabi, en akıllı kadın kocayı çalıştıran kadındır
Nego ben geldimm artık alabilirsin beni de bu kez kaçmayacağım duzenimi oturttum çünküü.

Bir sey soracağım temizlik plani yapan var mi aranizda?
Hoş geldin canım günlük mü haftalık mı?
Canım güneşlik olarak stor olabilir ama zebra stor alma derim

Lens perde de ilgimi çekti fiyatları çok farketmiyosa tercihimi ondan yana kullancam galiba

ben de tesadüfen gördüm dün:) bi yerde bahsetmisler link falan koymuslar. çok hoşuma gitti benim:) ilerde yaptırabilirim:)

hem güneşlik hem tül hem fon hem de güneşe göre konumlandirma imkani var

ben de tesadüfen gördüm dün:) bi yerde bahsetmisler link falan koymuslar. çok hoşuma gitti benim:) ilerde yaptırabilirim:)

hem güneşlik hem tül hem fon hem de güneşe göre konumlandirma imkani var
Evet öyleymiş bende çok beğendim fiyat araştırayım bi. Virüs olmasa bi eminönü yapar gelirdim ama virüs buradan da vuruyo

yaaa oda aşırı rahatsiz ediciydi. dolap üstü komple toz olmuş ondan nefes alamiyomusuz oğlanı uyutunca tirmanip yaptım çok güzel oldu

Evet öyleymiş bende çok beğendim fiyat araştırayım bi. Virüs olmasa bi eminönü yapar gelirdim ama virüs buradan da vuruyo

e perdecim diye bi site var. oraya bak :) begenmezsen tekrar yapıyolar diye biliyorum. hem fiyatlar çok uygun hem de dışarı gitmene gerek yok:)

Eminönü aşırı kalabalık ya normal zamanda bile gitmiyorum ben daral geliyo

Ben çok severim oralarda gezmeyi ama şu koşullarda gidebilemem bakayım o siteye de teşekkürleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…