Artık evde full olunca :)17 mart ödevi
Lavabo altı dolabı düzenlemek @Bonus dan
İlaçları düzenlemek @Limonsuzzcay dan
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
@Ber ra
Burda yapan yok canım bildiğim kadarıyla ama play store de böyle uygulamalar var diye duymuştumNego haftalik hatta aylik bana cok mantikli geldi sanirim yapicam da yapan varsa oneri alirim :)
Ben muafim örtmenim.. eğer banyo için geçerliyse , dolabim yok.mutfakmis o da derli toplu17 mart ödevi
Lavabo altı dolabı düzenlemek @Bonus dan
İlaçları düzenlemek @Limonsuzzcay dan
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
@Ber ra
Yani evet böyle düşününce doğruben her türlü olani kullanıyorumelma üzüm temizlik sirkesi fark etmez bence. ziyan etmiceksin öyle düşün. benim de o zaman oğlanın poposuna zeytinyağı sürmem çok yanlış olurdu ama sürdüm bebekken sürekli :)
eskiden temizlik sirkesi mi vardi muslukdök gitsin bacim
Nimet ziyan olmasın dedimCanım ben genel de elma sirkesi kullanırım zaten, beyaz sirke denk gelirsem alıyorum, şart değil yani
Yani evet böyle düşününce doğruama Bi an dedim nimet sonuçta.
Nimet ziyan olmasın dedim
Kendime yaptım bi liste ama aksam bi de ordan bakayim :)Burda yapan yok canım bildiğim kadarıyla ama play store de böyle uygulamalar var diye duymuştum
Buraya da yazabilirsin listeni. Bizde fikir veririzKendime yaptım bi liste ama aksam bi de ordan bakayim :)
Çift mekanizmalı perdelere d3 bak onlarda şık duruyor.Çok alakasız olarak zebra perdeler kullanışlı mı sence? Salonun bi duvarı komple cam taşınacağım evde. Boydan güneşlik mi diksem zebra mı alsam kararsız kalıyorum
O nasıl perde kız benden akıllı.ben de tesadüfen gördüm dün:) bi yerde bahsetmisler link falan koymuslar. çok hoşuma gitti benim:) ilerde yaptırabilirim:)
hem güneşlik hem tül hem fon hem de güneşe göre konumlandirma imkani var
Ayyy iyice kafayı yedim galibanimet de bizler için:) un katmiyon sonuçta sıvı bişey:) sivilce kreminde bile sirke asiti kullaniyolar o veriyo giderici özelliği:)
Bakiim teşekkür ederiimÇift mekanizmalı perdelere d3 bak onlarda şık duruyor.
O nasıl perde kız benden akıllı.
Ayyy iyice kafayı yedim galibakıızn hastalığı ateş öksürük ve hızlı nefes alıp verme olunca ateşte antibiyotiğe rağmen 4 gün düşmeyince kafayı yedim kabul ediyorum.
Çok hoşsun ya yine güldürdün beniYani evet böyle düşününce doğruama Bi an dedim nimet sonuçta.
Nimet ziyan olmasın dedim
Kafayı yemeye az kaldı nego kafama göre huni siparişi verdim onu bekliyorum.Çok hoşsun ya yine güldürdün beni
Yalnız değilsin beybi, hepimiz huniliğizKafayı yemeye az kaldı nego kafama göre huni siparişi verdim onu bekliyorum.
Dünya iş var benim özellikle küçük oğlan durmuyor ağlıycamŞu kadir varya oynaya oynaya iş yapıyor. Bugün o yöntemi deniycem. Hunim mevcut zaten.
Çift mekanizmalı perdelere d3 bak onlarda şık duruyor.
O nasıl perde kız benden akıllı.
Ayyy iyice kafayı yedim galibakıızn hastalığı ateş öksürük ve hızlı nefes alıp verme olunca ateşte antibiyotiğe rağmen 4 gün düşmeyince kafayı yedim kabul ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?