Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yani evet böyle düşününce doğru ama Bi an dedim nimet sonuçta.
Canım ben genel de elma sirkesi kullanırım zaten, beyaz sirke denk gelirsem alıyorum, şart değil yani
Nimet ziyan olmasın dedim

Yani evet böyle düşününce doğru ama Bi an dedim nimet sonuçta.

Nimet ziyan olmasın dedim

nimet de bizler için:) un katmiyon sonuçta sıvı bişey:) sivilce kreminde bile sirke asiti kullaniyolar o veriyo giderici özelliği:)

Çok alakasız olarak zebra perdeler kullanışlı mı sence? Salonun bi duvarı komple cam taşınacağım evde. Boydan güneşlik mi diksem zebra mı alsam kararsız kalıyorum
Çift mekanizmalı perdelere d3 bak onlarda şık duruyor.
ben de tesadüfen gördüm dün:) bi yerde bahsetmisler link falan koymuslar. çok hoşuma gitti benim:) ilerde yaptırabilirim:)

hem güneşlik hem tül hem fon hem de güneşe göre konumlandirma imkani var
O nasıl perde kız benden akıllı.
nimet de bizler için:) un katmiyon sonuçta sıvı bişey:) sivilce kreminde bile sirke asiti kullaniyolar o veriyo giderici özelliği:)
Ayyy iyice kafayı yedim galiba kıızn hastalığı ateş öksürük ve hızlı nefes alıp verme olunca ateşte antibiyotiğe rağmen 4 gün düşmeyince kafayı yedim kabul ediyorum.

Bakiim teşekkür ederiim

ya insanda akıl kalması mümkün mü şu durumda musluk
ateşli hastalık çok zor çocuklarda. o uyusa sen uykusuz devam Allah acil şifalar versin inşallah

perde de valla tam benim gibi tembel için bi tane ama herşey için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…