Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kaynanayi hayali olarak tuvalet banyoda cifiliycem. Halılara yatırıp fircaliycam. Tuz ruhu döküp günahlarından arındırcam. Bunları yaparken de bol bol oynuycam ohhh

Araaaamızaaa hoooş geeldiin terliiik

Bakiim teşekkür ederiim
Salonun güneş alma durumu nasıl bilmiyorum ama zebra alma canim, ben kullanmıyorum da kullanan arkadaşlar şikayetçi, şeritli olunca odayı karartıyor diyorlar, lens perdeyi bende cok beğeniyorum fiyat durumu ne bilmiyorum ama oturma odamdakini değiştireceğim zaman bende onu düşünüyorum.
Ben çiçekli stor kullanıyorum oturma odasında, alternatif olarak onu da araştırabilirsin, pileli perdelerden daha aydınlık bir görüntü sağlıyor canım.

Perdeye şaşırdım cidden akıllı amin inş bir daha ateşi çıkmaz da hastaneye gitmek zorunda kalmayız

Kaynanayi hayali olarak tuvalet banyoda cifiliycem. Halılara yatırıp fircaliycam. Tuz ruhu döküp günahlarından arındırcam. Bunları yaparken de bol bol oynuycam ohhh
Hiç böyle temizlik yapmamıştım ben kp yide eklicem

3.90 a 2.50 hesapladım 1200 civarı bi rakam çıktı lens perdenin. Şuan değilde bi kaç ay sonra düşünebilirim. Şimdilik gidem standart güneşlik alam

Ben aranizdaydim sati gi. Gizli gizli işkence ediyordum şimdi daha aleni saldım amaaan ölümlü dünya oh oh
Demek acandın sen
Evet 2 gün önce gördüm ben onu, benim çocuklar onunla oyalanıyor 2 gündür
Allah razı olsun müdürünüzden
Amin, arge çalışanların dan ikisini tanıyorum, biri oğlumun eski anaokulu öğretmeni, mükemmel bir öğretmendi, iini layıkıyla yapan nadir insanlardan. Gerçekten özveriyle çalışıyorlar sosyal medya dan takip ediyorum.
Sesin kulaklarımda yankılandı gııız
Hemde heceli heceli söylerkene
Amacım oydu
Merhaba:) bende bunu buldum Pinterest den isteyen kendine özel de hazirlayabilir veya tamamini böyle uygulayabilir. Fikir olsun istedim:)
Teşekkür ederim paylaşım için

Ben bugunden itibaren soyle yapmayi dusunuyorum. Her oda icin YARIM saat ayirip ne kadar is yapabiliyorsam yapmak.
Oturma odasi, mutfak, tuvalet banyo her gun yapilacak.
Yatak odasi ve cocuk odasi bir gun durup bir gun yapilacak. Bir gun yatak odasini temizlerim bir gun cocuk odasini temizlerim diye dusundum.
Yani genel olarak kahvaltidan sonra gunde 2 saat ev isine ayiracagim.
Simdilik oturma odasi ve mutfak bitti. Yatak odasi ve tuvalet banyoya gececgim birazdan.

Amacına ulaştığın için tebrikler

İlaç dolabım düzenli
Lavabo altı dolabım yok
Evin tüm odaları süpürüldü sirkeli ve çamaşır sulu suyla silindi kapı kolları kapılar yerler dahil
Mobilya Tozu alındı
Mutfak toplandı
bulaşıklar makineye koyuldu
Koltuk örtüleri yıkandı
Paspaslar yıkandı
Banyo wc çamaşır suyuyla yıkandı
Koltuk örtüleri asıldı
Oturma odası duvarı silindi sirke ve çamaşır suyuyla bnden bu kadar geriye yemek kaldı
Ben biraz olmicam gurupta memlekete gitme durumum var ay bide nevresim değiştirdim yazmayı unutmuşum güncelleme yaptm Nego

Ben aranizdaydim sati gi. Gizli gizli işkence ediyordum şimdi daha aleni saldım amaaan ölümlü dünya oh oh
Demek acandın sen
Evet 2 gün önce gördüm ben onu, benim çocuklar onunla oyalanıyor 2 gündür
Allah razı olsun müdürünüzden
Amin, arge çalışanların dan ikisini tanıyorum, biri oğlumun eski anaokulu öğretmeni, mükemmel bir öğretmendi, iini layıkıyla yapan nadir insanlardan. Gerçekten özveriyle çalışıyorlar sosyal medya dan takip ediyorum.
Sesin kulaklarımda yankılandı gııız
Hemde heceli heceli söylerkene
Amacım oydu
Merhaba:) bende bunu buldum Pinterest den isteyen kendine özel de hazirlayabilir veya tamamini böyle uygulayabilir. Fikir olsun istedim:)
Teşekkür ederim paylaşım için
Yaa ne kadar olmayacaksın canım, arada ses ver ama merak ederiz
Ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…