Kaynanayi hayali olarak tuvalet banyoda cifiliycem. Halılara yatırıp fircaliycam. Tuz ruhu döküp günahlarından arındırcam. Bunları yaparken de bol bol oynuycam ohhh
Salonun güneş alma durumu nasıl bilmiyorum ama zebra alma canim, ben kullanmıyorum da kullanan arkadaşlar şikayetçi, şeritli olunca odayı karartıyor diyorlar, lens perdeyi bende cok beğeniyorum fiyat durumu ne bilmiyorum ama oturma odamdakini değiştireceğim zaman bende onu düşünüyorum.Bakiim teşekkür ederiim
Perdeye şaşırdım cidden akıllıya insanda akıl kalması mümkün mü şu durumda musluk
ateşli hastalık çok zor çocuklarda. o uyusa sen uykusuz devamAllah acil şifalar versin inşallah
perde de valla tam benim gibi tembel içinbi tane ama herşey için
Hiç böyle temizlik yapmamıştım ben kp yide eklicemKaynanayi hayali olarak tuvalet banyoda cifiliycem. Halılara yatırıp fircaliycam. Tuz ruhu döküp günahlarından arındırcam. Bunları yaparken de bol bol oynuycam ohhh
Ben aranizdaydim sati gi. Gizli gizli işkence ediyordum şimdi daha aleni saldım amaaan ölümlü dünya oh oh
Araaaamızaaa hoooş geeldiin terliiik
Evet 2 gün önce gördüm ben onu, benim çocuklar onunla oyalanıyor 2 gündürKızlar bizim buranın milli eğitim müdürlüğü çok güzel etkinlik hazırlamış.
Bakın isterseniz fikir olur.
Sesin kulaklarımda yankılandı gııız
Araaaamızaaa hoooş geeldiin terliiik
3.90 a 2.50 hesapladım 1200 civarı bi rakam çıktı lens perdenin. Şuan değilde bi kaç ay sonra düşünebilirim. Şimdilik gidem standart güneşlik alamSalonun güneş alma durumu nasıl bilmiyorum ama zebra alma canim, ben kullanmıyorum da kullanan arkadaşlar şikayetçi, şeritli olunca odayı karartıyor diyorlar, lens perdeyi bende cok beğeniyorum fiyat durumu ne bilmiyorum ama oturma odamdakini değiştireceğim zaman bende onu düşünüyorum.
Ben çiçekli stor kullanıyorum oturma odasında, alternatif olarak onu da araştırabilirsin, pileli perdelerden daha aydınlık bir görüntü sağlıyor canım.
Ben gelirim ama kaynanamla ilgili bi sıkıntım yok, sakin sakin mutfağı toplayım13:00 da kaynana temizliği başlıyor. Pişman olmayın
Demek acandın senBen aranizdaydim sati gi. Gizli gizli işkence ediyordum şimdi daha aleni saldım amaaan ölümlü dünya oh oh
Amin, arge çalışanların dan ikisini tanıyorum, biri oğlumun eski anaokulu öğretmeni, mükemmel bir öğretmendi, iini layıkıyla yapan nadir insanlardan. Gerçekten özveriyle çalışıyorlar sosyal medya dan takip ediyorum.Evet 2 gün önce gördüm ben onu, benim çocuklar onunla oyalanıyor 2 gündür
Allah razı olsun müdürünüzden
Amacım oyduSesin kulaklarımda yankılandı gııız
Hemde heceli heceli söylerkene
Teşekkür ederim paylaşım içinMerhaba:) bende bunu buldum Pinterest denisteyen kendine özel de hazirlayabilir veya tamamini böyle uygulayabilir. Fikir olsun istedim:)
Amacına ulaştığın için tebriklerDemek acandın sen
Amin, arge çalışanların dan ikisini tanıyorum, biri oğlumun eski anaokulu öğretmeni, mükemmel bir öğretmendi, iini layıkıyla yapan nadir insanlardan. Gerçekten özveriyle çalışıyorlar sosyal medya dan takip ediyorum.
Amacım oydu
İlaç dolabım düzenli17 mart ödevi
Lavabo altı dolabı düzenlemek @Bonus dan
İlaçları düzenlemek @Limonsuzzcay dan
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
p a t u l i
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
@Ber ra
Demek acandın senBen aranizdaydim sati gi. Gizli gizli işkence ediyordum şimdi daha aleni saldım amaaan ölümlü dünya oh oh
Amin, arge çalışanların dan ikisini tanıyorum, biri oğlumun eski anaokulu öğretmeni, mükemmel bir öğretmendi, iini layıkıyla yapan nadir insanlardan. Gerçekten özveriyle çalışıyorlar sosyal medya dan takip ediyorum.Evet 2 gün önce gördüm ben onu, benim çocuklar onunla oyalanıyor 2 gündür
Allah razı olsun müdürünüzden
Amacım oyduSesin kulaklarımda yankılandı gııız
Hemde heceli heceli söylerkene
Teşekkür ederim paylaşım içinMerhaba:) bende bunu buldum Pinterest denisteyen kendine özel de hazirlayabilir veya tamamini böyle uygulayabilir. Fikir olsun istedim:)
Yaa ne kadar olmayacaksın canım, arada ses ver ama merak ederizİlaç dolabım düzenli
Lavabo altı dolabım yok
Evin tüm odaları süpürüldü sirkeli ve çamaşır sulu suyla silindi kapı kolları kapılar yerler dahil
Mobilya Tozu alındı
Mutfak toplandı
bulaşıklar makineye koyuldu
Koltuk örtüleri yıkandı
Paspaslar yıkandı
Banyo wc çamaşır suyuyla yıkandı
Koltuk örtüleri asıldı
Oturma odası duvarı silindi sirke ve çamaşır suyuyla bnden bu kadar geriye yemek kaldı
Ben biraz olmicam gurupta memlekete gitme durumum var ay bide nevresim değiştirdim yazmayı unutmuşumgüncelleme yaptm Nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?