Tabi ki, hoş geldin aramızabende dahil olabılırmıyım ?
Hosbuldum tesekkur ederımTabi ki, hoş geldin aramıza
Geçmiş olsun canım çok zordur bilirim ağrı çekmek rabbim şifa versinGünaydın tüm vücudum ağrıyor Dr a gidecektik eşime corona varken çıkmayalım dedim
Fibromiyalji hastasıyım 3 yıldır ağrılarım kesilmişti ama evim o kadar soğuk ve rutubetli ki yine tetikledi oğlumu da getiremedim sabah gidip alacaktım babaanneden hafta sonları benle kalıyor
Bugün yapılacak olan çok şey var yaptıkça paylaşırım
Geçmiş olsun canım çok zordur bilirim ağrı çekmek rabbim şifa versin
Rabbim razı olsunGeçmiş olsun canım çok zordur bilirim ağrı çekmek rabbim şifa versin
Günaydın tüm vücudum ağrıyor Dr a gidecektik eşime corona varken çıkmayalım dedim
Fibromiyalji hastasıyım 3 yıldır ağrılarım kesilmişti ama evim o kadar soğuk ve rutubetli ki yine tetikledi oğlumu da getiremedim sabah gidip alacaktım babaanneden hafta sonları benle kalıyor
Bugün yapılacak olan çok şey var yaptıkça paylaşırım
Ay sorma ya ben uçuk kaçık olduğum için bu günü ctesi sanıyordum kikikiki . cuma pazarında pek çeşit olmuyor ctesi pazarında çok çeşit oluyor ama yinede yarın gitmekten vaz geçtim. (Çok kalabalık olur) pazargünkü pazar tenha olur çeşitde fena değildir. Sabahtan pazar pazarına gidip iki haftalık sebze olmayı düşünüyorum buzluğa atacağım yarısınıPazarı sormuştun sabah gittin mi?
İnşallah kuzum beslenme düzenim bozuldu biraz onun da etkisi var hacamat a cesaret edemedimHacamat denedin mi fibromiyalji için? Bazılarına çok iyi geliyor.
Sakinleştirici ilaçlar yerine sarı kantoron içilebilir. Fibromiyalji ağrı hastalığı ama en çok stresten besleniyor.
Fm grubunda yazıyodu şekeri kesenlerde falan ağrılar hafifliyomuş beslenmeylede ilgisi varmış.
İnş havalar çabuk ısınır rahat edersin.
Evlerinden birini bana ödünç verermisinYapılan isler (iki gündür yazamdım)
Odevimi daha yeni yapmıştım negocum
3 günde neler yaptım
ütüler yapıldı
evler havalandırildi yataklar toplandı
Bulaşıklar yıkandı bol bol (es kişisi evde olunca)
3 gündür ev süpürüyorum
ev siliyorum
bugun yine aynı işlemler yapıldı
ütü hariç
pazara gidildi
markete gittim eksik gerek aldım geldim
yemek yapıldı
Bakım zamanım gelmiş kendime ayar verdim
dus aldım
kısa ve özet anlattım
bu kadannn
Evim bir tane ama odalarımın 3 tanesini veririmEvlerinden birini bana ödünç verermisin
Pazarlar yok yani kapatıldı diye biliyorum yani burada öyle kapattılarAy sorma ya ben uçuk kaçık olduğum için bu günü ctesi sanıyordum kikikiki . cuma pazarında pek çeşit olmuyor ctesi pazarında çok çeşit oluyor ama yinede yarın gitmekten vaz geçtim. (Çok kalabalık olur) pazargünkü pazar tenha olur çeşitde fena değildir. Sabahtan pazar pazarına gidip iki haftalık sebze olmayı düşünüyorum buzluğa atacağım yarısını
Allah yardımcın olsun canım huzurla sağlıkla otur inşallahBugün çok çalıştım
tüm odaların camlarının kabasını aldım
Mutfağınkileri teferruatlı sildim
Balkon leş gibiydi telleye telleye bi hal oldum
Sonra bi güzel yıkadım
Salon camın önüne küçük mermer yapmışlar orası leş gibiydi orayı cifledim
Tüm evi önce bi süpürdüm
Sonra yerlerini önce elimle bi sildim
Sonra 3 kez vileda geçtim
Tüm kapıları sildim
Doğalgaz borularını sildim
Vee devamı yarın diyip çıktım geldim
Gelince de köpeciğimi bıcı bıcı yaptırdım
Mutfağımı toparladım
Bi kaç eşya koliledim ve yatış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?