- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Kahvaltıyı hazırlarken beyaz eşyaların yüzünu sildim..20 mart ödevi
Muslukları parlatmak
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
p a t u l i
@Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
Ber ra
_Sitare_
@Nurnur71
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
Ay çok tşkler duş olayını düşünememiştim iyi fikir. Kabanımı balkona güneş görecek şekilde asarım kıyafetler makinaya ve hemen duş, sonra yerleştiririm pazar harcını.eldıven ve fular bana mantıklı geldı , eve gelınce de hemen posetlerı cıkartıp cope atarsınız kıyafetlerı makııneye kendınızde bı dus alırsanız tamamdır .. yanlız cıkmısken ıhtıyacınız olan ne varsa hepsını almaya calısın
Ben olsam o kalabaliga girmezdim. Cok mu kalabaliksiniz eger kalabalik bir aile degilseniz manav veya marketteki sebze meyvelerden az az alinGünaydın kızlar, nasılsınız? Bi sorum var kararsız kaldım.
Bu gün semt pazarı var gitsem mi hitmesem mi? Malum izmirliyim sofrada sebze olmaz sa olmazımız . tedbirimi alıp çıkarım diyorum, bir yandan da otur oturduğun yerede diyorum offff
Bende evde çok sıkıldım iki gündür , dışarı çıkıp biraz yürümek istiyorum bizim mahalle çok işlek değil ama yinede korkuyorum gerçekten insanların psikilojısı bozuldu virüs kapacağım diye herşeyi düşünüyoruz napalım ,Ay çok tşkler duş olayını düşünememiştim iyi fikir. Kabanımı balkona güneş görecek şekilde asarım kıyafetler makinaya ve hemen duş, sonra yerleştiririm pazar harcını.
Kendi bez torbalarımı alıcam yanıma pazarcıdan istemiyorum poşet kikiki
cok mecbur degılsenız gıtmeyın ama mecursanız dısarıya gıdıp geldıkten sonra kıyafetlerınızın hepsını makınede yuksek derecede yıkayın derım dun bende havluları carsafları 60 derecede makıneye sırke ekleyerek yıkadımMarketten aldığımız paketli ürünleri sabunlu suyla yıkamak gerekiyormuş
Yeni okudum
Ödev tamamdır ekstralar20 mart ödevi
Muslukları parlatmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
p a t u l i
@Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
Ber ra
_Sitare_
@Nurnur71
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
Çok parlak zekalı olduğum içinOo bu neden benim aklima gelmedi tamam öyle yapim
Bitti bile nerdeyseKızlar iş yapmaya başladınızmı
Geçmiş olsun canımBaşım ağrıyor çok
Kahvaltıyı hazırlarken beyaz eşyaların yüzünu sildim..
Musluklar zaten sürekli Çamaşır suyuna maruz kalıyor. Hallerinden memnunlar mi bilmiyorum..☺
Kolonya ile sildim ben hepsiniMarketten aldığımız paketli ürünleri sabunlu suyla yıkamak gerekiyormuş
Yeni okudum
Hepimiz sıkıldık ama lütfen evinde otursun herkes, şu kritik dönemi atlatalımBende evde çok sıkıldım iki gündür , dışarı çıkıp biraz yürümek istiyorum bizim mahalle çok işlek değil ama yinede korkuyorum gerçekten insanların psikilojısı bozuldu virüs kapacağım diye herşeyi düşünüyoruz napalım ,
evden çalışıyorum bende , işimi yeni bitirdim kalkıp evi filan silmem gerekiyor hic gücüm yok
Allah şifa versin canımGünaydın tüm vücudum ağrıyor Dr a gidecektik eşime corona varken çıkmayalım dedim
Fibromiyalji hastasıyım 3 yıldır ağrılarım kesilmişti ama evim o kadar soğuk ve rutubetli ki yine tetikledi oğlumu da getiremedim sabah gidip alacaktım babaanneden hafta sonları benle kalıyor
Bugün yapılacak olan çok şey var yaptıkça paylaşırım
Eline sağlık canımÖdev tamamdır ekstralar
Lavabolar da ciflendi
TV tozu alındı
Çamaşır asıldı (kv)
Evvsüpürldü (kv)
Malesef neredeyse hergün çevremde pazar kuruluyor bu nedenle marketlerde sebze reyonu bile yok desem yeridir patates,soğan olur.Ben olsam o kalabaliga girmezdim. Cok mu kalabaliksiniz eger kalabalik bir aile degilseniz manav veya marketteki sebze meyvelerden az az alin
Yani cikmisken herseyi alin. Surekli disari cikmak zorunda kalmayin.Malesef neredeyse hergün çevremde pazar kuruluyor bu nedenle marketlerde sebze reyonu bile yok desem yeridir patates,soğan olur.
Kısaca evden biri pazara gidecek. En pinpirikli dikkatli olan benim bu yüzden ben çıkmalıyım.
Bu arada benim kafa uçtuğu için (ilaçlardan) bu gün ctesi sanıyordum kikiki
Bu günkü pazar çok küçğk oluyor dışarı çıkmışken aklımdakileri almalıyım dimi
Her gun ayri ayri biriyle sil. Bir gun camasir suyuyla bir gun sirkeyle bir gun aspirinle sil. Karistirinca ne olacagi belli olmazİki saattir yerleri aspirinli su çamaşır suyu ile su yapıp mı silsem yoksa sirke çamaşır suyu ile mi silsem napsam diye düşünüyorum azıcıkta düşünürsem kız da uyanacak. Evi de süpürmedim.İnş uyanmaz
aspirin çamaşır suyu ve sirke karışımı ile kapıları sildim , toz aldım , petekleri sildim, prizleri sildim şimdi ara verdim dış kapıyıda silip banyo ve wc pimapen kapıları cif ve çamaşır suyu ile sileceğim banyo ve wc yıkayacağım sonra sıra yerlerdeİki saattir yerleri aspirinli su çamaşır suyu ile su yapıp mı silsem yoksa sirke çamaşır suyu ile mi silsem napsam diye düşünüyorum azıcıkta düşünürsem kız da uyanacak. Evi de süpürmedim.İnş uyanmaz
Kahvaltı sonrası Bulaşıklar makineye koyuldu20 mart ödevi
Muslukları parlatmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
p a t u l i
@Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
Ber ra
_Sitare_
@Nurnur71
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
Dün yoktu canım ödev, hoş geldin
Güzel bir ödev fikri
Eline sağlık canım
Dışardan gelen her şeyi siliyorum ben, 4 tane market alış veriş poşetinin içindekileri sildim iki gün önce
Eline sağlık hoş geldin aramıza
Evet canım yardıma geldiÇok parlak zekalı olduğum için
Bitti bile nerdeyse
Geçmiş olsun canım
Kolonya ile sildim ben hepsini
Hepimiz sıkıldık ama lütfen evinde otursun herkes, şu kritik dönemi atlatalım
Allah şifa versin canım
Eline sağlık canımkv mi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?