Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay çok tşkler duş olayını düşünememiştim iyi fikir. Kabanımı balkona güneş görecek şekilde asarım kıyafetler makinaya ve hemen duş, sonra yerleştiririm pazar harcını.
Kendi bez torbalarımı alıcam yanıma pazarcıdan istemiyorum poşet kikiki

Ben olsam o kalabaliga girmezdim. Cok mu kalabaliksiniz eger kalabalik bir aile degilseniz manav veya marketteki sebze meyvelerden az az alin

Bende evde çok sıkıldım iki gündür , dışarı çıkıp biraz yürümek istiyorum bizim mahalle çok işlek değil ama yinede korkuyorum gerçekten insanların psikilojısı bozuldu virüs kapacağım diye herşeyi düşünüyoruz napalım ,
evden çalışıyorum bende , işimi yeni bitirdim kalkıp evi filan silmem gerekiyor hic gücüm yok

Marketten aldığımız paketli ürünleri sabunlu suyla yıkamak gerekiyormuş
Yeni okudum
cok mecbur degılsenız gıtmeyın ama mecursanız dısarıya gıdıp geldıkten sonra kıyafetlerınızın hepsını makınede yuksek derecede yıkayın derım dun bende havluları carsafları 60 derecede makıneye sırke ekleyerek yıkadım

Günaydın tüm vücudum ağrıyor Dr a gidecektik eşime corona varken çıkmayalım dedim
Fibromiyalji hastasıyım 3 yıldır ağrılarım kesilmişti ama evim o kadar soğuk ve rutubetli ki yine tetikledi oğlumu da getiremedim sabah gidip alacaktım babaanneden hafta sonları benle kalıyor
Bugün yapılacak olan çok şey var yaptıkça paylaşırım

Oo bu neden benim aklima gelmedi tamam öyle yapim
Çok parlak zekalı olduğum için
Kızlar iş yapmaya başladınızmı
Bitti bile nerdeyse
Başım ağrıyor çok

Kahvaltıyı hazırlarken beyaz eşyaların yüzünu sildim..
Musluklar zaten sürekli Çamaşır suyuna maruz kalıyor. Hallerinden memnunlar mi bilmiyorum..
Geçmiş olsun canım
Marketten aldığımız paketli ürünleri sabunlu suyla yıkamak gerekiyormuş
Yeni okudum
Kolonya ile sildim ben hepsini
Hepimiz sıkıldık ama lütfen evinde otursun herkes, şu kritik dönemi atlatalım
Allah şifa versin canım
Ödev tamamdır ekstralar
Lavabolar da ciflendi
TV tozu alındı
Çamaşır asıldı (kv)
Evvsüpürldü (kv)
Eline sağlık canım kv mi sizde

Ben olsam o kalabaliga girmezdim. Cok mu kalabaliksiniz eger kalabalik bir aile degilseniz manav veya marketteki sebze meyvelerden az az alin
Malesef neredeyse hergün çevremde pazar kuruluyor bu nedenle marketlerde sebze reyonu bile yok desem yeridir patates,soğan olur.
Kısaca evden biri pazara gidecek. En pinpirikli dikkatli olan benim bu yüzden ben çıkmalıyım.
Bu arada benim kafa uçtuğu için (ilaçlardan) bu gün ctesi sanıyordum kikiki
Bu günkü pazar çok küçğk oluyor dışarı çıkmışken aklımdakileri almalıyım dimi

Yani cikmisken herseyi alin. Surekli disari cikmak zorunda kalmayin.

Her gun ayri ayri biriyle sil. Bir gun camasir suyuyla bir gun sirkeyle bir gun aspirinle sil. Karistirinca ne olacagi belli olmaz

aspirin çamaşır suyu ve sirke karışımı ile kapıları sildim , toz aldım , petekleri sildim, prizleri sildim şimdi ara verdim dış kapıyıda silip banyo ve wc pimapen kapıları cif ve çamaşır suyu ile sileceğim banyo ve wc yıkayacağım sonra sıra yerlerde

Kahvaltı sonrası Bulaşıklar makineye koyuldu
Mutfak topluydu akşamdan
Musluklar parlatıldı
Beyaz eşyaların dışı silindi
Bütün mobilyaların tozu alındı
Evin heryeri süpürüldü silindi
Çamaşırlar yıkandı asıldı
Önceki günden olan çamaşırlar katlandı yerleştirildi

Evet canım yardıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…