Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ederim canım ❤❤

oyle birsey oldugunu bilmiyordum verebilirse ne ala. daha dogrusu bir kac kisi ve biz kalmisiz kayit olmayan diyemedim yapamiyorum diye utandim
Utanma canım, öğretmen şifre verdi ama sonra şifreyi değişince tekrar giremeyen sorun yaşayan oldu bizde de, öğretmen yardımcı oldu

Selam kizlar bugun burda hava cok guzeldi. Balkonda cocuklarla takildik tum gun. Cocuklarin d vitaminede ihtiyaci var. Kizim asagiya parka inelim diye tutturdu millet hep asagidaydi. Biz mi cok abartiyoruz millet mi rahat bilemedim.Daha erzak dolabini duzenleyemedum. Kucugu yeni uyuttum. Simdi duzenlemeye baslayacagm.

Ner yaptım neler.
Odevi yaptım erzak dolabı
Mutfak perdesi indi yıkandı utulendi
O yıkanırken mutfak cam kapı Pimapen çifim çifim ciflendi çok ciflendi yani
Perde takıldı.
Balkon elde cifilendi silindi
Tiril tiril oldu
Oturma odası camı silindi perde çıktı yıkanıyor
Ütü istemiyor
Koltukları silindi
Yerler elde silindi toz alındı
Halisi neyim heryer kalktı yani
Süpürgeyle uçuşan tozlar yakalandi
Perde de yok dışardan nasıl göründüm bilmiyorum
Mola sonra devam..

Slm kızlar, buaralar giremiyorum, eşim de evde olunca çocukların yanında elimizden geldiğince telefon kullanmamaya çalışıyoruz. O yüzden gece girip yazılanları okuyorum. Ödevler tamamdır negocuum zaten sürekli dağılan evi durmadan toplayıp temizliyorum hepinize bi slm vereyim dedim, kolay gelsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…