okul numarasi mi ay yok.beceremedim evde kendimizi yilin gerizekalilari olarak ilan ettik
okul numarasini.biliyorum kimlik nosuyla giriyorum sifre yanlis.diyorNasıl vermiyor ya hu, bütün okullar öğretmenler seferber oldu. Gıcık oldum hakimlik numarası ve okul numarasıyla alırsınız canım, okul numarasını söylesin bari öğretmen
ay cidden öyle bunaldim ki surda ben de yapamadim diyen olsun sarilip aglicam dedim az once. kardesime soyledim o da telefonu acmiyo corona oldum diye tripleniyo kafayi yicemKız saçmalama yaa nolcak bi sürü yapamayan oldu ki ben daha girmedim babaları yaptı
Canm aslinda ogretmen verebilir yada ogrenci tc si ile alinabilir hic olmadi sen kendin eba veli girisinden gir e devlet sifrenle ebaya gir sen ver ogrenciye sifreyisordum ogrtmene sifreyi biz vermiyoruz dedi okulistik uylegini aninda yaptim bu olmuyor hala ugrasiyoruz
tc yle yapmaya calisiyorum veliyle de yaptim olmadi bi yerde yanlislik var ama anlamadimCanm aslinda ogretmen verebilir yada ogrenci tc si ile alinabilir hic olmadi sen kendin eba veli girisinden gir e devlet sifrenle ebaya gir sen ver ogrenciye sifreyi
Cok geçmiş olsun dinlen artık çok yoruldunİyi akşamlaarkolum epey kötü halde ondan ötürü ben yapılacakları söyledim eşim yaptı sağolsun. 5-6 koli daha yaptık ıncık cıncıkları bi günlük kullandıklarım kaldı şükür
Teşekkür ederimm ay valla öldüm bittim annemle ablamı aradım bi güzel sitem ettim ben kimsesiz miyim niye tek başıma debeleniyorum diyeCok geçmiş olsun dinlen artık çok yoruldun
Çoğu gitmiş azı kalmış
ay cidden öyle bunaldim ki surda ben de yapamadim diyen olsun sarilip aglicam dedim az once. kardesime soyledim o da telefonu acmiyo corona oldum diye tripleniyo kafayi yicemayip olmazsa esin nasil yapmis ki
Bin Kere masallahyapılan işler
Sabah yatak nevresimleri söküldü
camasir makinesine renklilerle atıldı
Kahvaltı yapıldı bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
mutfak dolapları silindi
Çamaşırlar asıldı
evi süpürdum
tum koltuklar çekildi arkaları silindi
dip bucak toz alındı
Beyazlar makineye atıldı yikandi asıldı
Banyo paspasları yıkandı
yatak örtüsü yıkandı asıldı
pencere önleri silindi
cekmece düzenlemesi yapıldı
grdorop düzenlemesi yapıldı iç dış silindi
utulencekler ayrıldı katlandı yerlerine yerleştirdim
banyo ve WC olmak üzere iyicene çamaşır suyu cif karışımı ile temizlendi
balkon hali süpürüldü yerleri silindi
evin tadilat işleri vardı onlar yapıldı
kiler silindi düzeltildi
caydanlik parlattım
sürahi yıkadım parlattım
kasik catallik silindi kaşıklar yeniden yıkandı kaldırıldı
utu odasını düzelttim yatağı yorganı havalandırdim yeni nevresimler taktım
evin tüm kapıları silindi
musluk başları ovuldu parlatıldi
yeni havlular banyoya koyuldu
sabunluk yıkadım yeniden sabun doldurdum
hali fircaladim
ocaga kurufasulye koydum pilav yapılacak yanına büyük baş soğan kiricam
geriye bici bici kaldı
bu kadannnnn
Aaaaa buzdolabimin içini sildim düzenledim
Koltuk sildim
Baklagilleri koyduğum dolabı boşalttım sildim düzenledim yeniden yerleştirdim
O evine bir yerles butun yorgunlugun giderTeşekkür ederimm ay valla öldüm bittim annemle ablamı aradım bi güzel sitem ettim ben kimsesiz miyim niye tek başıma debeleniyorum diyeşu eve bi yerleşeyim de bi hafta kalkmadan yatcam
Ay inşallah ya az önce kahve fincanını yere düşürdüm kırdım kahveye de küsüm ama barışırsak olabilirO evine bir yerles butun yorgunlugun gider
O buyuk camli pencerenin onunde kahve keyfi yaparsin etrafi izleye izleye
Yok kuzum bi şey yok. Ben hastalanırız diye korkuyorum korona var ya. Allah korusun hepimiziNe oldu sana böyle canım. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?