Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nasıl vermiyor ya hu, bütün okullar öğretmenler seferber oldu. Gıcık oldum ha kimlik numarası ve okul numarasıyla alırsınız canım, okul numarasını söylesin bari öğretmen
okul numarasini.biliyorum kimlik nosuyla giriyorum sifre yanlis.diyor

Herkese merhaba,

Virüs sebebiyle işe gitmiyorum, Salıya kadar evdeyim.
Foruma da giremedim.
Eşim de çocuk da evde olunca sadece yatak topla, mutfak topla yemek yap şeklinde günler geçiyor.

Bugün yaptıklarımı yazayım.

Mutfak balkonu - Mutfak - Salon - Giriş+koridor - Küçük oda - Çocuk odası - Yatak odası komple süpürüldü ve silindi.
Nevresimler değiştirildi.
4 makine çamaşır yıkandı kurutuldu. bunların içinde nevresim de vardı.
1 makine bulaşık yıkanıyor. bitince yerleştirilecek.
Çiçeklere yeni toprak aldım, saksıları tazeledim.
Biraz ud çalıştım.
çay demledim, dinlenmeye geçiyorum

Kız saçmalama yaa nolcak bi sürü yapamayan oldu ki ben daha girmedim babaları yaptı
ay cidden öyle bunaldim ki surda ben de yapamadim diyen olsun sarilip aglicam dedim az once. kardesime soyledim o da telefonu acmiyo corona oldum diye tripleniyo kafayi yicem ayip olmazsa esin nasil yapmis ki

sordum ogrtmene sifreyi biz vermiyoruz dedi okulistik uylegini aninda yaptim bu olmuyor hala ugrasiyoruz
Canm aslinda ogretmen verebilir yada ogrenci tc si ile alinabilir hic olmadi sen kendin eba veli girisinden gir e devlet sifrenle ebaya gir sen ver ogrenciye sifreyi

Canm aslinda ogretmen verebilir yada ogrenci tc si ile alinabilir hic olmadi sen kendin eba veli girisinden gir e devlet sifrenle ebaya gir sen ver ogrenciye sifreyi
tc yle yapmaya calisiyorum veliyle de yaptim olmadi bi yerde yanlislik var ama anlamadim

Cok geçmiş olsun dinlen artık çok yoruldun
Çoğu gitmiş azı kalmış

Cok geçmiş olsun dinlen artık çok yoruldun
Çoğu gitmiş azı kalmış
Teşekkür ederimm ay valla öldüm bittim annemle ablamı aradım bi güzel sitem ettim ben kimsesiz miyim niye tek başıma debeleniyorum diye şu eve bi yerleşeyim de bi hafta kalkmadan yatcam

Bugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi toparladım havalandırdım
Bulaşık makinesini yerleştirdim yerlerine
Bir güzel süpürüp sildim toz aldım çamaşır suyuyla
Kp geldi üstüne bir daha çamaşır suyuyla sildim her yeri. Dış kapıya kadar.
2 makine çamaşır yıkadım astım
Sonra girdim yatak odasına dolabın içini dışını cifle sildim. Valla yeni alınmış gibi oldu. Ama şuna inandım bence benim eve toz yağıyor böyle bir toz olamaz.
Yarına baza altı ve yatak başlığı kaldı inş yaparım. Herif evdeymis yarın Bi sevindim ilk sonra üzüldüm neyse sonra salonun peteğini açtım orada takılıyor.

ay cidden öyle bunaldim ki surda ben de yapamadim diyen olsun sarilip aglicam dedim az once. kardesime soyledim o da telefonu acmiyo corona oldum diye tripleniyo kafayi yicem ayip olmazsa esin nasil yapmis ki

Deli yaa gel ağlayak :)) veli grubu kaynıyo var tabi yapamayan normal yani.
Okul nosunu öğretmen atsın size şifreyide alamazsanız o vermek zorunda kim yapcak başka

Bin Kere masallah

Teşekkür ederimm ay valla öldüm bittim annemle ablamı aradım bi güzel sitem ettim ben kimsesiz miyim niye tek başıma debeleniyorum diye şu eve bi yerleşeyim de bi hafta kalkmadan yatcam
O evine bir yerles butun yorgunlugun gider
O buyuk camli pencerenin onunde kahve keyfi yaparsin etrafi izleye izleye

O evine bir yerles butun yorgunlugun gider
O buyuk camli pencerenin onunde kahve keyfi yaparsin etrafi izleye izleye
Ay inşallah ya az önce kahve fincanını yere düşürdüm kırdım kahveye de küsüm ama barışırsak olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…