Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar :)
Nego canım bugün fazla olan kalın kıyafetlerimizi ayırıcam inşAllah
Ben kıyafetleri ayırıcam montları kaldırıcam. Hem hava ısındı artık hem de zaten dışarı çıkmıyoruz ki gerek kalmıyor.
Kolay gelsin canım, ödev olarak ağır olur şimdi bu, çok uğraştırıcı
Kolay gelsin canım

Firina yagcoz doktum o beklerken mutfagin camini sildim
Sonra firini ic dis temizledim
Bulasik makinasinin buzdolabinin disini camasir suyuyla sildim
Kapilarin kulpunu ve prizleri sildim
Dis kapinin yerini supurdum sildim
Paspasini banyoda yikadim
Dis kapidaki cop kovasini yikadim
Duvarda leke olan yerleri sildim
Simdide uzandim

Ev çok dağılıyor ya kafayı yicem sanırım sabah 9dan beri yeni oturdum. Eşim salonda takılıyor du biz küçük odada topla topla bitmiyordu bu sabah dellendim küçük odanın peteğini kapadım bizde salona geçtik. En azından tek oda dağılır.
Sabah dağınıklığını topladım
Süpürdüm sildim
Toz aldım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Küçük odadaki TV yi salona taşıdım
Salonun tozunu aldım halı örtüsünü koltuk örtülerini serdim
Çöpleri topladım balkona inş atıcak beyzade oturmuş pubg oynuyor sabahtan beri
Çorba için tavuk haşlıyorum
Sabah 10 dan beri 2. Demlik çayı bitirdi beyzadem diyor ki sen bana kahvemi yapmadın Bülent Ersoy gibi atacaktım kendimi yere de zemin kırılır diye korktum.

Negom gelemedim ama süpürgemi temizledim bugün fırında bi şeyler yapıcam sonra da onu temizlerim :)
Tamam canım
Nego ben bugun mutfagin balkona cikan camini silecegim hep el izi olmus. Odev vermek istersen
Tamam canım vereyim
Eline sağlık canım

Bul.mak.ve bul.selesindeki temizleri yerlerine yerleştirdim
Çamaşır yıkayıp astım
Yatakları topladım Heryeri açtım havalandı
Evi süpürüp sildim
Toz aldım
Prizleri kapı kolları cekmecelerin dolapların elimizi dokundugumuz her yeri çam.suyuyla sildim
Tozları aldım
Wc ve lavoboyu cam.suyu ve cifle yîkadım
Banyoyu küvet klozeti lavoboyu yerlerini cam.suyuyla fırcaladim cekpasla çektirdim
Duş aldım. Namaz kıldım. Yemek yok daha ortada.ekmekte bitmişoğlum acıktım diyo.kızım cisim geldi diyo.yok anacım bize dinlenmek

Dün biraz canım sıkkındı bişey yapmadım.
Akşam mutfağı toplarken fırını silerim dedim bu seferde burda kafam bozuldu çocuklar geç uyudu saat geç oldu yapmadım.

Bugüne ne nasip bakalım
Ben mevzuyu anlamadım. ne saçma sapan şeydi öyle. Yazan kişi bomba attı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…