- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Tabi içinden çıkması lazım makineyle o dökülen şeyin.
İlk döküldüğü zaman bez peçete ne olursa bastırıp içine sinmesini engellemek lazım
Aynen ilk dokuldugunde hic bilmiyordum nasil silecegimi. iyice bastira bastira silmistim. Sonra burda ogrendim ama gec oldu tabi. Yaza dogru yikatayim.sagolun kizlarCanım yıkanması lazım, çünkü altta ki süngere vs işliyor o leke
Sebep
Günaydın canımGünaydın
Bugün izinliyim ama dışarı çıkamıyoz
Evdekal otur poh yeme mali
Gekir heralde canım dur bakalım bugün girmiş siteye@samdan öyle üzgünüm ki, okuyorsundur umarım. Seninle bir daha sohbet edemeyecek miyim
Sabah sabah dağıldım
Benim de temizlemem gerek, buara çok sık kullandım, yağçöz dışında etkili temizlik önerisi olan var mı kızlar?27 mart ödevi
Fırın temizlemek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@O1deren87
Bizde ödev yok şimdilik, zaten ilerdeydi bizimkiler konular da.Buaralar günlük rutin işleri yapıyorum, çocukların derslerinden fırsat olmuyor, öğretmenleri de ekstra ödevler verince ders çalışıyoruz bol bol, birlikte oyun oynuyoruz, kahvaltı, yemek, bulaşık...derken akşam oluyor zaten
Dün akşam giremedim ve şimdi gördüm arkadaşlarımın çoğu gitmişKazen yazmış üyelik iptali. O sayfa da bir üyenin yazdığı yorumu beğenenlere üyelik iptali yapmış. Kazenin mesajlara bakabilirsin canım.
arkadasların hesapları neden ıptal edılmıs ?Dün akşam giremedim ve şimdi gördüm arkadaşlarımın çoğu gitmişhepsi mi üyelik iptali yani
Bizimkiler de ilerde, konu tekrarları, problem çözme gibi ödevler veriyor öğretmenleri. Okuma saati var, hep birlikte kitap okuyoruz, kızıma hergün bir şiir yazma ödevi verdi öğretmeni, onunla şiir yazıyoruzBizde ödev yok şimdilik, zaten ilerdeydi bizimkiler konular da.
Güzelmiş canım ders programınızBizimkiler de ilerde, konu tekrarları, problem çözme gibi ödevler veriyor öğretmenleri. Okuma saati var, hep birlikte kitap okuyoruz, kızıma hergün bir şiir yazma ödevi verdi öğretmeni, onunla şiir yazıyoruz
Aralarda da ev işleriyle vakit geçiyor canım, bu akşam hamur yoğurup senin tariflerdeki ekmeklerden birini yapmayı düşünüyorum bakalım
Negooom sabah ocağı temizledim şimdi yoldayım şimdi de fırını temizlerim27 mart ödevi
Fırın temizlemek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@O1deren87
Bazı yanlış anlamalar olmuşta diyebiliriz.arkadasların hesapları neden ıptal edılmıs ?
Güzelmiş canım ders programınız
Sütlü olanı yap canım, benim çocuklar onu daha çok sevdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?