Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tabi içinden çıkması lazım makineyle o dökülen şeyin.
İlk döküldüğü zaman bez peçete ne olursa bastırıp içine sinmesini engellemek lazım
Canım yıkanması lazım, çünkü altta ki süngere vs işliyor o leke
Aynen ilk dokuldugunde hic bilmiyordum nasil silecegimi. iyice bastira bastira silmistim. Sonra burda ogrendim ama gec oldu tabi. Yaza dogru yikatayim.sagolun kizlar

@samdan öyle üzgünüm ki, okuyorsundur umarım. Seninle bir daha sohbet edemeyecek miyim
Sabah sabah dağıldım
Gekir heralde canım dur bakalım bugün girmiş siteye
Kızların gitmesi çok kötü oldu çok üzgünüm çok

Buaralar günlük rutin işleri yapıyorum, çocukların derslerinden fırsat olmuyor, öğretmenleri de ekstra ödevler verince ders çalışıyoruz bol bol, birlikte oyun oynuyoruz, kahvaltı, yemek, bulaşık...derken akşam oluyor zaten

Bizde ödev yok şimdilik, zaten ilerdeydi bizimkiler konular da.

Kazen yazmış üyelik iptali. O sayfa da bir üyenin yazdığı yorumu beğenenlere üyelik iptali yapmış. Kazenin mesajlara bakabilirsin canım.
Dün akşam giremedim ve şimdi gördüm arkadaşlarımın çoğu gitmişhepsi mi üyelik iptali yani

Bizde ödev yok şimdilik, zaten ilerdeydi bizimkiler konular da.
Bizimkiler de ilerde, konu tekrarları, problem çözme gibi ödevler veriyor öğretmenleri. Okuma saati var, hep birlikte kitap okuyoruz, kızıma hergün bir şiir yazma ödevi verdi öğretmeni, onunla şiir yazıyoruz
Aralarda da ev işleriyle vakit geçiyor canım, bu akşam hamur yoğurup senin tariflerdeki ekmeklerden birini yapmayı düşünüyorum bakalım

Güzelmiş canım ders programınız
Sütlü olanı yap canım, benim çocuklar onu daha çok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…