simit miKaç gündür yazmıyorum yaptıklarımı yatmadım hep iş yaptım.
Sabah dağınıklığını topladım
Süpürdüm
Sildim
Çamaşır suyu ile toz aldım
Dış kapıyı sildim her gün siliyorum her gün o bez simsiyah oluyor 3. Kattayız güya
Fırını ve mikrodalga fırını temizledim
Simit yaptım
Mutfağı yine topladım
Evi son Bi topladım kızı uyuttum şimdi.
Mutfak yine dağıldı.
ödeve bakmamistimFırın ödevimi yaptım
Yani şimdiiiisimit minasil tuttu mu
patentini al o zamanYani şimdiiiibiraz poğaça gibi oldu ama ben tek tepside pişirdim o yüzden. Eşimde diyor bu nasıl simit Dedim uzatma ye fatura çok gelmesin diye tek tepside pişirdim
Çok kolaydı benim mayalı hamur işlerim tutmaz ama simit tuttu geçen de poğaca yaptım o da güzel oldu.patentini al o zamanben cesaret dahi edemiyorum malzeme israfi oluyo diye
Tamam canımNegooom sabah ocağı temizledim şimdi yoldayım şimdi de fırını temizlerim
Eline sağlık canımMoralim çok bozuk
Nego canım normal ev işlerini yaptım fazladan yatak odasındaki dolabın rafını boşaltıp yerleştirdim. Fazlalık şeyler vardı.
Eline sağlık canımSabah kalktım ekmek çok az var.hamur mayalayıp kızarttım.çok seviyorum ben hamur kızartmasını ama çok yiyorum
Bol bol bulaşık yîkadım. Makineye attım
Küçük balkonumu yukarı fayanslarına kadar yîkadım
Çamaşır katladım
Yatakları kapattım
Yemek yaptım
Bol bol tvye baktim
Eline sağlık canımFırın temizlendi
Ev silinir üğürüldü
Balkon banyolar temizlendş
Eline sağlık canımbugun camasir ve mutfak haric birsey yapmadim. cocuklarla oyun oynadik bol bol o kadar
Eline sağlık canımKaç gündür yazmıyorum yaptıklarımı yatmadım hep iş yaptım.
Sabah dağınıklığını topladım
Süpürdüm
Sildim
Çamaşır suyu ile toz aldım
Dış kapıyı sildim her gün siliyorum her gün o bez simsiyah oluyor 3. Kattayız güya
Fırını ve mikrodalga fırını temizledim
Simit yaptım
Mutfağı yine topladım
Evi son Bi topladım kızı uyuttum şimdi.
Mutfak yine dağıldı.
Elinize sağlık, sayfayı takip mi ediyorsunuz yoksa nick mi değiştinizFırın ödevimi yaptım
Eline sağlık canımİyi geceler kızlar.
Bugün sadece küçük kızımın çekmecesini düzelttim. Bir de rutin işlerimi yapabilrim
Ben kıyafetleri ayırıcam montları kaldırıcam. Hem hava ısındı artık hem de zaten dışarı çıkmıyoruz ki gerek kalmıyor.Ödev fikri olan yazabilir
Bende aynıyım canımDün biraz canım sıkkındı bişey yapmadım.
Akşam mutfağı toplarken fırını silerim dedim bu seferde burda kafam bozuldu çocuklar geç uyudu saat geç oldu yapmadım.
Bugüne ne nasip bakalım
Bende aynıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?