Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haklısın canım. Hele şöyle bir süreçte benim yanımda olmaları onlar ve benim için daha zor olurdu. Psikolojik açıdan çok iyi değilim. Şu ara biraz ayrı kalmamız en çok onlar açısından iyi oluyor.

Çok geçmiş olsun
Lütfen şu an karnındaki bebeğe ve kendine odaklan.. Dinlen eşini dinle. O onu düşünüyor sorgulatıyor boyutuna girme. Biraz daha sabret lütfen. Sağlıkla kal inşallah

İyi akşamlar kızlar.
Bugün salonu dip köşe temizledim. Sandalyeleri sildim. Koltukta lekeli yerleri sildim sadece.
Mutfağın tezgahını sildim, bardak dolabının yüzünü sildim. Balkonu yıkadım camasir astım.
O arada kızım huysuzlandı
Ben onu uyuturken eşim arayı ve mutfağı yapmış

Çok geçmiş olsun
Lütfen şu an karnındaki bebeğe ve kendine odaklan.. Dinlen eşini dinle. O onu düşünüyor sorgulatıyor boyutuna girme. Biraz daha sabret lütfen. Sağlıkla kal inşallah
O kadar haklısın ki ... İnsan şu zamanda arıyor ailesinin desteğini. Bende düşünüp kendimi ve bebeğimi üzmek istemiyorum ama elimde değil. Söylediğini yapmaya çalışacağım canım teşekkür ederim

kutsal Corona beni karantinaya aldi da artık görüşmüyoruz gelemiyolar

kız musluk hani halıyı siliyodun sen ya

yaşasın Corona desem linç yerim içimden içimden diyorum bazen Allah affetsin
Kız sildim ya işte lekeli yerleri.

İki gündür başım ağrıyor, acayip uykum geldi şimdi
Canım aynı anda uykumuz gelmiş valla ben vurdum kafayı yattım
Sonraaaa kalktım dedim güzel güzel işler yapıp negoma yazayım
Halı olayı şöyle oldu bu Corona olaylarından önce halıyı değiştirip yenisini sermiştim güya yıkamaya gidecekti diğer halı. Yıkama olayı hayal olunca yeni halıyı kaldırdım eskisini serdim tekrar. Bu arada salonu koridoru ve çocuk odalarını süpürdüm. Bulaşıkları makineye yerleştirdim, ocağı sildim.
Makineye çamaşır attım evdekilerin yardımıyla tuvaletler yıkandı. Valla çok da güzel oldu. Eşim çok beğendi, şaşırdı hatta... bu hafta temizlikçi arkadaşı da Çağıramadım corona dan dolayı, zaten çok memnun değildik paramız da cebimize kaldı

kutsal Corona beni karantinaya aldi da artık görüşmüyoruz gelemiyolar

kız musluk hani halıyı siliyodun sen ya

yaşasın Corona desem linç yerim içimden içimden diyorum bazen Allah affetsin
Kız sorma benim büyük oğlan okula hiç gitmek istemiyordu. Bi de bilgisayar istiyordu babası mümkün değil almıyordu. Uzaktan eğitim başlayınca mecburen sipariş verdik.
Hani şimdi seladan sonra dua ediliyor ya “allahım coronayı başımızdan eksik etmesin” diyor, corona sayesinde bütün isteklerine kavuştu bizimki....

Ay ne güzel bi düşünce bende plan program yaptığımda o gün çok verimli geçer :))) haftalık plan yaparım yapılacakları filan
Ama hiç ev temizliği konusunda plan yapmamistim çok güzel fikirmis bende katılmak istiyorum...sanırım şöyle yapıyoruz
Yarın yapilcaklar:
1)kereviz salatası yapmak
2)mercimekli erîşte çorbası
3)bebeğime kuzu etinden köfte yapıp buzluğa atmak
4)mutfakta bir çekmece düzenlemek
5) çamaşır makinasına çamaşır asmak
MANEVİ ve diğer ödevler
1)50 salavati şerif çekmek
2) yeni yemek tarifi ogrenmek
3)saç bakımı yapmak
4)30 sayfa kitap okumak
5)sevdiğin bişey izlemek
Bu hafta dip köşe temizlenecek yeri mutfak seçtim.
Başka bişi var mı :) yazmadigim

Allah'ım bu çocuğun geleceği benden daha parlak olsun inşallah. ben gibi çalışıyo çocuğun kafası

Allah yardımcın olsun canim
ama iyi olmuş bilgisayar alınması. bağımlılık kötü ama herkeste varken onda olmaması etkilemiştir

Corona olmasa annende gelecekti belki de.. Bilemeyiz.. İyi düşünelim
Korona olduğu halde ablama nişan merasimi düzenliyorlar 1 haftaya nişan olacak. Alışveriş yapıyorlar canım keşke söylediğin gibi olsa. Gece hastaneye yatışım yapıldı acile gittiğimi ve sancımın çıktığını biliyorlardı. 1 gibi aradım hepsi uyumuştu merak bile etmemişler ya.. Doğursam belki bebeğim yaşamayacak o kadar riskli bir dönemdeyim. Keşke senin dediğin gibi olsaydı da ben de bu zamanda böyle şeylerle canımı sıkmamış oldaydım.

Merhabalar
Bugünün ödevlerinden bozdolabının üzerini temizledim. Onu temizlerken baktım aspiratör baya tozlanmış ona giriştim filtrelerini de temizledm ama halı veya koltuk silme işi kaldı bugünlük
Ama bugün bir ilk olarak ekmek pişirdim o yüzden yapabildiklermle mutluyum

bebeğin olacak. Umutla bekliyorsun. Şu zamanda düşünmen gereken tek şey minik misafirin olmalı. Annenlerin telaşı varmış şimdi. Belki senin kayınvalidenlerin sana destek olduğunu bildiği için geride duruyor. Belki alışveriş çok yaptığından insanlarla etkileşim içinde olduğundan seni düşünerek sana yaklaşmıyor. Yani karşına alıp konuşmadan bunları bilemezsin. Şeytanın sana vesvese yaptırmasına izin verme. Dua et bol bol. Şu an bebeğe ve kendine odaklan. Bak eşin de yanında. Eşinin ailesi destek oluyor. Ne kimsesiz insanlar var şu dünyada. Güzel şeyleri görüp şükretmek varken kötü şeyler düşünme. Nişana zaten gitmemen senin için daha iyi olur. Kalabalıktan şuan uzak durmakta fayda var. Malum corona.. Nişan bitsin. O zaman da 2 hafta karantina diye yaklaşmasınlar bence. Malum corona. Sen kendine odaklan. Bu sürede kendini toparlarsın inşallah ve çocukların da gelir. Sonra da vakti geldiğinde sağlıkla doğum gerçekleşir inşallah. Şimdi bişeylere kırılmış üzülmüş olabilirsin ama bebeğin için bunları ötele ve ilerde doğum lohusalık telaşın bitince konuş annenle.

Nego hiç yüzüm yok ya. Bugun hiç iş yapmadım
Yok daha neler canım, hepimiz her gün iş mi yapıyoruz sanki
Bizim kızlar bilir dedim ve geldim
Evde toz amonyak var
Ne için aldığımı hatırlamıyorum
Bunu nasıl değerlendirebilirim.
Kullananınız var mı toz amonyağı
Varsa; nerede nasıl kullanılır?
Hiç bilgim yok maalesef nasıl kullanılır
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Ya ne güzel yapmışsın canım, gerçekten aklında ki ev işlerini yapınca insan rahatlıyor
Elinize sağlık
Ay tövbe estağfurullah
Hayırlı olsun bilgisayarı
Hoş geldin aramıza
Gayet güzel olmuş listen. Odak noktasını ben veriyordum her hafta ama epeydir vermiyorum. Bu haftanın odak noktasını mutfak vereyim
Eline sağlık canım
Bugun ev isi olarak tek yaptigim yemek yapip bulasik yikamakti. Evde olunca surekli yemek kek pogaca yapiyorum.
Kitabimi bitirdim cok guzeldi okuduguma degdi
Yemek işleri çok zaman alıyor zaten canım eline sağlık
Kitap çok iyiydi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…