Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfak temizliği için örnek liste bırakıyorum, herkes kendine göre düzenleyebilir

Mutfak :

Çekmeceler ve dolap içleri düzenlenecek
Dolapların yüzü silinecek
Aspiratör davlumbaz ne varsa silinecek
Beyaz eşyaların yüzü silinecek, çekilip altları silinecek
Mutfak masa ve sandalyeler silinecek
Avizesi silinecek
Pencere silinecek
Perdesi yıkanacak

Sanırım kimse bilmiyor.
Nette de bilgi bulamadım
O zaman bu toz amonyak niye satılıyor acaba
Bunu buldum birde

• Yarım kova ılık su içerisine yarım şişe amonyak karıştırıyoruz. Amonyak özellikle lekeleri çıkarmada çok etkilidir. Ağartıcı özelliği taşıması sebebiyle koyu renkli koltuklarda kullanmaktan kaçınmalı hatta kullanmadan önce koltuğun görünmeyen küçük bir alanında deneme yapmalıyız.

Aslında benim merak ettiğim tuvalet temizliğinde kullanılıp kullanılmadığı.
Mesela sulandırıp sıkarak kullansam yüzeyleri bozar mı acaba?

Aslında benim merak ettiğim tuvalet temizliğinde kullanılıp kullanılmadığı.
Mesela sulandırıp sıkarak kullansam yüzeyleri bozar mı acaba?
Sanmıyorum çünkü cif krem de falan amonyak var

Günaydın

Halı fırçalamayı seçiyorum, diğerleri temiz ☺
Dün çocuklara hamburger yaptım, birde soğan halkası yapıp kızarttım mutfak berbat olmuştu, yemek sonrası ocak, aspiratör, dolap kapakları ne var ne yok heryeri sildim, yerlere de yağ sıçradı deterjanlı suyla elimle sildim. Cam silmeye niyetleniyorum 2 gündür, çok yağmur yağıyor.
Makine altlarını ve avizeyi temizleyeyim bugün inşaallah..

Günaydın canım ,
ödevi aldım :)
sabun rendesi ile temizlik yapmak ve çamaşırları yıkamak hakkında ne düşünüyorsun denedinmi hiç?
Günaydın
Sabunu beyaz çamaşır yıkarken, tül yıkarken, halı koltuk silerken kullanıyorum canım
Günaydın
Ben hiç hali fırçalamadım bunun halılara zarar verdiğini duymuştum daha öncede söyleyecektim ama hep konuyu kaçırdım
Günaydın
14 yıllık halılarım var hep fırçalıyorum, bir zararını görmedim
Günaydın
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın
Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…