Elimdekini bitireyim de bi bakayım ben de eşimin tek okuduğu kitabı okuyorum çok güzel oku oku diyip durduBen sevdim kitaplari. Tavsiye ederim
Kitabin adi ne?Elimdekini bitireyim de bi bakayım ben de eşimin tek okuduğu kitabı okuyorum çok güzel oku oku diyip durdubence tek okuduğu o olduğu için ama bakalım
%100 düşünce gücüKitabin adi ne?
Okumadim ama ismi guzelmis. Bu tur kitaplari okumayi severim%100 düşünce gücü
Bitirince güzelse tavsiye ederim kişisel gelişimde beni en mutlu eden kitap zihin gücüyle iyileşme ydi. İçinde uygulamalı örnekler falan var baya hayatımda etkileri olmuştuOkumadim ama ismi guzelmis. Bu tur kitaplari okumayi severim
O kitabida duydum ama okumadim. elimdeki kitaplar bitsin bir liste olusturup epey kitap almayi dusunuyorum.Bitirince güzelse tavsiye ederim kişisel gelişimde beni en mutlu eden kitap zihin gücüyle iyileşme ydi. İçinde uygulamalı örnekler falan var baya hayatımda etkileri olmuştu
Eline sağlık canımYaptiklarim
Sabah kahvalti fasli
Bulasik yikandi
Camasirlar toplandi
Evin heryerine sacilmis oyuncaklar kagitlar maşalar ivir zivir copleri toplandi.(goren aylardir evi supurmuyorum sanar bir onceki gun supurmustum)
Evin her yeri supuruldu
Camasir suyuyla silindi
Tv unitesi tv sehpalarin tozu alindi
Oturma odasinin kapisi silindi
Cocuklar banyo yaptirildi
Ve saka gibi uyudular normalde gunduz hic uyumazlar su an cok mesudum
Eline sağlık canımBulaşık makinesini boşalttım
Makinaya çamaşır attım
Tuvaletin çöpünü boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Nevresimleri değiştirdim
Çamaşırları astım yine makinayı çalıştırdım
Süpürge yaptım
Kapı kollarını ve yerleri sirkeli suyla sildim
Diğer çamaşırları astım
Geçmiş olsun canım ya dikkat et.Sabah çocuklar uyuyordu. Kendime bi kahve yaptım .sonra büyük balkonumu bi güzel yîkadım. Kenarlarının tozunu sildim.ortalığı topladım. Montlarımizı mak.attım yıkandı astım. Kahvakti yaptık mutfağı topladım. Kızımı yıkadım. Ben yıkandım. Yatakodası ve kızın odasını dik süpürge yle süpürdüm
Ben bu eve 2 ay oldu taşınalı. Aspiratör pisti. Ne yaptim sa çıkmadı.bende bul.mak.tableti eritip sıcak su döktüm. Dökmez olaydım.ölüyordum ya boğazım kitlendi kostum pencereye.hala boğazım aģrıyo. Zaten ortalık kötü.bu hiç iyi olmadı.kaç tane ev değiştirdim malum tayinciyiz ama şu Aspiratör ler hiçmi temiz olmaz.hiçmi temizlemezler. Bi tane temiz Aspiratör göreyim dişimi kiracam ya öf çok sinirliyim
Hepsini yaptım30 mart ödevi
Tencere parlatmak
Çaydanlık kireci temizlemek
Halıları fırçalamak
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
Oh oh maşAllah ☺ çocuklar neden üzüyorBen bugün yoruldum yine, bitmiyor ki iş
Sabah erkenden kahvaltı yaptık
Yatakları düzelttim
Mutfağı topladım
Evi süpürdüm, sildim, toz aldım
Wc ye çamaşır suyu döküp beklettim
Banyoyu çamaşır suyuyla yıkadım, lavabo, klozet, yerler
Mutfak, banyo, wc çöp kovalarını değiştirdim
Çamaşır astım balkona
Yemek yapmakla uğraştım epey
Marketten gelenleri yıkadım
Çocuklara etkinlik yaptım, beni üzüyorlar
Çamaşırı topladım
Ekmek hamuru mayaladım hem tam buğday hem beyaz unla ayrı ayrı, pişicek
Çamaşır katlanıp yerleşecek daha
Ne bileyim çiş falan denince dedim çiş yedirdim millete.Bolş ver süsleri, dursunlar kolide
Bitince yeni evin fotosunu isterim
Kız yok çişten yapılır mı daha neler
İnsanın çişinde de amonyak bulunur sadece. O zaman bütün temizlik ürünleri çişli
Çok mantıklı buldum seni var ya
Eline sağlık canımHepsini yaptım
Yetinmeyi bilmiyor benim çocuklar, yaptıkça fazlasını bekliyorlarOh oh maşAllah ☺ çocuklar neden üzüyor
Eline sağlık canımBugün sadece topladım bir de tencere parlattım. Dikey süpürge ile süpürdüm. Bir de bulaşık makinesinde temiz tabak çanak adı yerleştirdim. Eşim evden çıkmayınca yer falan silmedim.
Çocuklar hep öyle canım ya.bazen iyilik yaptığına pişman ediyorlarEline sağlık canım
Yetinmeyi bilmiyor benim çocuklar, yaptıkça fazlasını bekliyorlar
Eline sağlık canım
Aynen de öyle, sabah 6 akşam 8 yeni oturdum düşün ama sonuç anneyi üzmeÇocuklar hep öyle canım ya.bazen iyilik yaptığına pişman ediyorlar
Hiç canını sıkma hepimiz öyleyiz canımAynen de öyle, sabah 6 akşam 8 yeni oturdum düşün ama sonuç anneyi üzme
Ekran fotosunu aldım Negom haftasonu hesap veririm sana.....Mutfak temizliği için örnek liste bırakıyorum, herkes kendine göre düzenleyebilir
Mutfak :
Çekmeceler ve dolap içleri düzenlenecek
Dolapların yüzü silinecek
Aspiratör davlumbaz ne varsa silinecek
Beyaz eşyaların yüzü silinecek, çekilip altları silinecek
Mutfak masa ve sandalyeler silinecek
Avizesi silinecek
Pencere silinecek
Perdesi yıkanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?