Aynı durumdayım canım, en güzeli kendine saatli çizelge yap çocuğun ders saatini de kapsayan şekilde, o zaman epey rahatlarsıncocuklarla is yapmak cok cok zor artik cok yoruldugumu hissediyorum. ev ayakta ama nerden baslayayim onu dahi kestiremiyorum bana bi el atin. bide cocugun odevleri imdat diye bagircam simdi
Halılar ağlıyormuş meğer deseneHalıları fırçalamadım ama süpürgenin bir aparatı var, onunla derinlemesine süpürdüm. Halıların rengi değişti.
İşin azmış, bir günde yaparsın sen bunlarıÇekmece ve dolapların içi düzgün. Perdeler yıkandı. Avizem yok.
Dolapların yüzünü ve camı silmem lazım. Buzdolabının ici temiz dişini temizlemem lazım bir de.
İstersen dipsiz köşesiz yap senDip köşe miii
Ya hu sen zaten bir ay yapmasan olur, her yer pırıl pırıldır şimdiGünaydınlar
Nego Kendimi bi süre muaf tutuyorum haftasonu yaptıklarım burdan geri buraya tur attırır dünyada
Yaparsın sen yaverÇarşamba tüm mutfağı halledicem inşallah
Kıskanma çalış senin de olsun sahibin
Tamam canımGünaydınnn aldım ödevimi ,kızın ödevleri bitsin başlıyorum
Çoğu gitti azı kaldı çok şükürAynı durumdayım canım, en güzeli kendine saatli çizelge yap çocuğun ders saatini de kapsayan şekilde, o zaman epey rahatlarsın
Halılar ağlıyormuş meğer desene
İşin azmış, bir günde yaparsın sen bunları
İstersen dipsiz köşesiz yap sen
Ya hu sen zaten bir ay yapmasan olur, her yer pırıl pırıldır şimdi
Tam yerleşebildin mi
Yaparsın sen yaver
Kıskanma çalış senin de olsun sahibin
Tamam canım
Ne bileyim annem falan yapardı hep. Çişten mi yapılıyor şimdi ben kimsayal diye biliyordum kabartma tozu gibi.Umumi tuvaletlere girdiğinde keskin bir koku olur hani, işte o koku amonyak kokusu. Amonyaklı pastayı da ilk kez duydum.
Kendimi bir odaya kapatıp karantinaya alayım diye tam karar veriyorumm
Bolş ver süsleri, dursunlar kolideÇoğu gitti azı kaldı çok şükürsüs kolilerim kaldı sadece açılacak onun dışında bitti
Kız yok çişten yapılır mı daha nelerNe bileyim annem falan yapardı hep. Çişten mi yapılıyor şimdi ben kimsayal diye biliyordum kabartma tozu gibi.Neyse yahu uzun yıllardır yapmadım bulamadım da zaten.
Çok mantıklı buldum seni var yaKendimi bir odaya kapatıp karantinaya alayım diye tam karar veriyorummo karantinadan çıktıktan sonra evde göreceğim manzarayı düşünüp vazgeçiyorum
1 yıl arındıramam gayli o evi
Şeytanı Uyandırmaya mı başlayacaksınNego kitap gercekten cok iyiydi. Bugun okumam ama yarin 3. Ye baslarim.
O heralde 3. Su bakmadim daha ama kurt golude olabilirŞeytanı Uyandırmaya mı başlayacaksın
Baktim simdi senin dedigin gibiymis.seytani uyandirmaymis.Şeytanı Uyandırmaya mı başlayacaksın
Atarım tabiğkiiiBolş ver süsleri, dursunlar kolide
Bitince yeni evin fotosunu isterim
Kız yok çişten yapılır mı daha neler
İnsanın çişinde de amonyak bulunur sadece. O zaman bütün temizlik ürünleri çişli
Çok mantıklı buldum seni var ya
Ne kitabı ki bunlaar? KaçırmışımBaktim simdi senin dedigin gibiymis.seytani uyandirmaymis.
Zaten birbirinden bagimsiz olaylar var ama sirayla giderim.
John verdonun aklindan sayi tut kitap serisini gecen sene almistim 1 tanesini okumak nasip olmustu simdi evde olunca tekrar okumaya basladim.Ne kitabı ki bunlaar? Kaçırmışım
Sen yeni evinde kahve keyfi yaptin miNe kitabı ki bunlaar? Kaçırmışım
Ben de niyetlenmiştim ama almamıştım bakim bi tekrarJohn verdonun aklindan sayi tut kitap serisini gecen sene almistim 1 tanesini okumak nasip olmustu simdi evde olunca tekrar okumaya basladim.Nego da okumus onu konustuk canim
Yok yaa daha yapamadım du sen demişken yapayım bi kahve bu sefer iş yaparken değil müzik açıp içeyimSen yeni evinde kahve keyfi yaptin mi
Ben sevdim kitaplari. Tavsiye ederimBen de niyetlenmiştim ama almamıştım bakim bi tekrar
Yok yaa daha yapamadım du sen demişken yapayım bi kahve bu sefer iş yaparken değil müzik açıp içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?