Düzenli Evimiz & Hayatımız

cocuklarla is yapmak cok cok zor artik cok yoruldugumu hissediyorum. ev ayakta ama nerden baslayayim onu dahi kestiremiyorum bana bi el atin. bide cocugun odevleri imdat diye bagircam simdi
Aynı durumdayım canım, en güzeli kendine saatli çizelge yap çocuğun ders saatini de kapsayan şekilde, o zaman epey rahatlarsın
Halıları fırçalamadım ama süpürgenin bir aparatı var, onunla derinlemesine süpürdüm. Halıların rengi değişti.
Halılar ağlıyormuş meğer desene
Çekmece ve dolapların içi düzgün. Perdeler yıkandı. Avizem yok.
Dolapların yüzünü ve camı silmem lazım. Buzdolabının ici temiz dişini temizlemem lazım bir de.
İşin azmış, bir günde yaparsın sen bunları
İstersen dipsiz köşesiz yap sen
Günaydınlar

Nego Kendimi bi süre muaf tutuyorum haftasonu yaptıklarım burdan geri buraya tur attırır dünyada
Ya hu sen zaten bir ay yapmasan olur, her yer pırıl pırıldır şimdi
Tam yerleşebildin mi
Çarşamba tüm mutfağı halledicem inşallah
Yaparsın sen yaver
Kıskanma çalış senin de olsun sahibin
Günaydınnn aldım ödevimi ,kızın ödevleri bitsin başlıyorum
Tamam canım

Çoğu gitti azı kaldı çok şükür süs kolilerim kaldı sadece açılacak onun dışında bitti

Umumi tuvaletlere girdiğinde keskin bir koku olur hani, işte o koku amonyak kokusu. Amonyaklı pastayı da ilk kez duydum.
Ne bileyim annem falan yapardı hep. Çişten mi yapılıyor şimdi ben kimsayal diye biliyordum kabartma tozu gibi. Neyse yahu uzun yıllardır yapmadım bulamadım da zaten.

Çoğu gitti azı kaldı çok şükür süs kolilerim kaldı sadece açılacak onun dışında bitti
Bolş ver süsleri, dursunlar kolide
Bitince yeni evin fotosunu isterim
Ne bileyim annem falan yapardı hep. Çişten mi yapılıyor şimdi ben kimsayal diye biliyordum kabartma tozu gibi. Neyse yahu uzun yıllardır yapmadım bulamadım da zaten.
Kız yok çişten yapılır mı daha neler
İnsanın çişinde de amonyak bulunur sadece. O zaman bütün temizlik ürünleri çişli
Kendimi bir odaya kapatıp karantinaya alayım diye tam karar veriyorumm o karantinadan çıktıktan sonra evde göreceğim manzarayı düşünüp vazgeçiyorum
1 yıl arındıramam gayli o evi
Çok mantıklı buldum seni var ya

Yaptiklarim
Sabah kahvalti fasli

Bulasik yikandi

Camasirlar toplandi

Evin heryerine sacilmis oyuncaklar kagitlar maşalar ivir zivir copleri toplandi.(goren aylardir evi supurmuyorum sanar bir onceki gun supurmustum)

Evin her yeri supuruldu

Camasir suyuyla silindi

Tv unitesi tv sehpalarin tozu alindi

Oturma odasinin kapisi silindi

Cocuklar banyo yaptirildi

Ve saka gibi uyudular normalde gunduz hic uyumazlar su an cok mesudum

Atarım tabiğkiii

John verdonun aklindan sayi tut kitap serisini gecen sene almistim 1 tanesini okumak nasip olmustu simdi evde olunca tekrar okumaya basladim. Nego da okumus onu konustuk canim
Ben de niyetlenmiştim ama almamıştım bakim bi tekrar
Sen yeni evinde kahve keyfi yaptin mi
Yok yaa daha yapamadım du sen demişken yapayım bi kahve bu sefer iş yaparken değil müzik açıp içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…