- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Kolay gelsin canım
Kolay gelsin canımGunaydin kizlar nevresimleri degistirmem lazimdi. Bugun kaldirir yikarim yenisini sererim.
Su ana kadar yaptiklarim
Yatak toplamak
Kahvalti yapmak
Ev aldi basini gitti daha hic bir is yapmadim
12 gibi baslarim
Eline sağlık canımÖdev tamam.
Yatakları topladım.
Garanti belgelerini koyduğum bi poşet vardı onu ayıkladım dosyaladım.
Çamaşır yıkanmıştı kurutucuya koydum, yenisini attım makineye.
Küçüğe sinirlendim kızdım sakinleştim şimdi bi kahve içiyorum büyüğün başında.
Ödev yapıyor.
Mutfakta işim var kahvaltımı hazırlıycam ama kalkarsam kardeşiyle kaynatıyo yada kavga ediyo hep kalıyo sonrada yoruldum uykum var diye yapmıyo
Var film açıp yapıyorum benBu ütünün severek yapma yöntemi falan var mı ya
ben ütü yapmayı düşünmüyorumAzmış senin yaa değişelim misaydım şimdi 10 tane gömlekcik 4-5 tane tişörtcük var
Güzel fikir deniyimKolay gelsin canım
Kolay gelsin canım
Eline sağlık canım
Var film açıp yapıyorum benya da yabancı dizi, tavsiye ederim
En güzel kararben ütü yapmayı düşünmüyorumgömlek benimdi zaten giymeyiveririm kocişimde başka pantolon giysin direnmeye devam :)
bende kalksam ıyı olur ama ısyerıne cagırdı patron hemde yok yereBen is yapmaya basliyorum kizlar
Her odaya yarim saat ayiracagim
Yaptiklarimi yazarim
moralim de bozuk zaten , adetım gecıktı hamıleyımdır dıye umutlanmıstım subatın 29 cektıgını hesaba katmadım 35 gunde bır oluyor aslında gecıkmemısEn güzel karar
Sende mi bebek için uğraşıyosun?moralim de bozuk zaten , adetım gecıktı hamıleyımdır dıye umutlanmıstım subatın 29 cektıgını hesaba katmadım 35 gunde bır oluyor aslında gecıkmemıs
Ya ben okulistik ne zamandır istiyorum zaten ama kocam hala yapacak, okulistik uzaktan eğitim de ücretsiz dedi ilk açtık deneme, soru vs hepsi vardı şimdi sadece uzaktan eğitim dersleri ücretsiz, uyuz oldum biraz bu yüzdenNego morpa okulistik falan kullanıcakmısınız?
Eline sağlık canımŞuana kadar yaptıklarım
Şimdi kızımı uyuttum süpürgeyi açamam çamaşır atıyım,sonrada duş alıyım. Hadi bakalım kolay gelsin herkeze
- Yatak toplamak
- Kahvaltı hazırlamak
- Kızıma kahvaltı hazırlayıp yaptırmak
- Saç bakımı yapmak
- 50 salağı Tefriciye
- Kızımı uyutmak
evetSende mi bebek için uğraşıyosun?
Evet 3 yılı devircem az kaldı şubatın başında tüp bebekle olan bebeğimin de kalbi durdu o yıktı epey beni o yüzden bi süre mola verdim. Hemencecik kavuşursun inşallah bebeğineevetsizde mi yoksa
Nevresimimi değiştirmiştim o yüzden muafımm1 Nisan ödevi
Nevresim değiştirmek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@-Aykiz-
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
Eline sağlık canımNevresimimi değiştirmiştim o yüzden muafımm
- Bu saate kadar yaptıklarım:
- Azalan boşalan erzak ve baharat kaplarını doldurdum
- Erak dolabını boşalttım temizledim ve yerleştirdim
- Mutfak dolaplarından sadece alttakilerin yüzünü sildim
- Beyaz eşyaların yüzünü temizledim
- Balkonları yıkadım
Yapılacaklar:
- Poğaça
- Akşam yemeği
Ben 7 aydır bekliyorum evlendiğim ilk 3 ay korunmak için iğne kullanmıştım onun etkisinin geçmediğini düşündüm ilk aylar ama şimdi neden olmuyor bilmiyorum doktor 1 seneden önce bisey yapamayız ama tahlillerin normal dedi ,beklemek zor Allah yardımcımız olsun inşallah isteyen herkes bian önce kavuşsun ❤Evet 3 yılı devircem az kaldı şubatın başında tüp bebekle olan bebeğimin de kalbi durdu o yıktı epey beni o yüzden bi süre mola verdim. Hemencecik kavuşursun inşallah bebeğine
Hiç kötü hissetme daha belli değil ki belki de hamilesinBen 7 aydır bekliyorum evlendiğim ilk 3 ay korunmak için iğne kullanmıştım onun etkisinin geçmediğini düşündüm ilk aylar ama şimdi neden olmuyor bilmiyorum doktor 1 seneden önce bisey yapamayız ama tahlillerin normal dedi ,beklemek zor Allah yardımcımız olsun inşallah isteyen herkes bian önce kavuşsun ❤çok umutluydum şubatı hesaba katmamıştım şimdi de çok kötü hissediyorum
Ay hiç sorma ya hepimiz obsesif oldukEline sağlık canımben bulaşık deterjanıyla yıkıyorum sıcak suyun altında iyice paranoyak olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?