Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şu ana kadar yaptıklarım
Yatakları topladım nevresimleri cuma değiştirdiğim için değiştirmedim.
Evi havalandırdım toparladım
4 sepet çamaşır katladım
Kızımı uyuttum
Oyuncakları topladım
Süpürdüm sildim toz aldım
Kapı kollarını cam kollarını sildim
Dünkü ödevi de yaptım.
Şimdş oturdum Pinterestten örnek bakıyorum bakalım değişik bişi gördüm yapabilirsem ondan işleyeceğim

Selam herkese
Giremiyorum kızlar, kusura bakmayın, birara ödevleri okuyup çıkıyorum, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Malum çocuklar evde ve uzaktan eğitim olunca, sabah erken kalkıp kahvaltı işini hallediyoruz.
Kızımın dersi başlıyor, o izlerken ikizlerle öğretmeninin verdiği ödevleri yapıyoruz, oğlum babasıyla, kızım benimle..
Sonra ikizler dersini izlerken küçük kızımla ders tekrarı ve ödevleri yapıyoruz.
Yeni konulara geçtikçe türkçe, fen, hayat bilgisi, sosyal bilgileri ben anlatıyorum, matematik, fen ve ingilizceyi eşim anlatıyor. Tekrarlar yapıp test çözüyorlar..günün yarısından fazlası böyle geçiyor. Aralarda yemek, bulaşık, ev işleri yapıyorum. Fırsat buldukça çocuklarla oyun oynuyoruz, erken yatıyorlar, onlar uyuyunca bazen film izliyorum bazen de kitap okuyorum, fırsat olursa da burda geçmişi okuyorum.
Günler böyle yoğun geçiyor, Rabbim yardımcımız olsun...

Allah yardımcınız olsun
Ne zormuş

Canım youtube dan video izletmiyor musunuz ders için, siz ikiniz de öğretnenmiydiniz?

Ben yerimde yürüyor gibi yapıyorum
Vakit geçsin diye
Kimi tv de dizi izlerken yapıyomuş
Oturarak yapıyorum bide ayakta yapsam katiyen yapmam son iki gömlek bitirdim şükür
Onlar da pek ağır oluyolar ya hepsi öyle mi bilmiyorum ama dikiş kursuna gitmiştim oradaki öküz ölüsü gibiydi

Oturarak yapıyorum bide ayakta yapsam katiyen yapmam son iki gömlek bitirdim şükür

Onlar da pek ağır oluyolar ya hepsi öyle mi bilmiyorum ama dikiş kursuna gitmiştim oradaki öküz ölüsü gibiydi
Yoo benimki çok hafif. Kumaşın üzerinde kayıyor resmen. Bir kere geç üzerinden jilet gibi

Yok canım hafif benim ki, o sanayi tipidir
Ya bi nebze hızlı oluyor işte. Hemen su bitme derdi de yok
Hızlı evet ama yine de sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…