Inşallah öyledir,Hiç kötü hissetme daha belli değil ki belki de hamilesin
Sebepsiz.. yapılabilinecek her test yapıldı hiç bi sorun yok. Nasip işte nasipte ne zamansa bekliyoruz el mahkumInşallah öyledir,doktor sizin için ne diyor
Inşallah tez zamanda bütün isteyen herkese bizde dahil nasip olsunSebepsiz.. yapılabilinecek her test yapıldı hiç bi sorun yok. Nasip işte nasipte ne zamansa bekliyoruz el mahkum
Ben yerimde yürüyor gibi yapıyorumBu ütünün severek yapma yöntemi falan var mı ya
Allah yardımcınız olsunSelam herkese
Giremiyorum kızlar, kusura bakmayın, birara ödevleri okuyup çıkıyorum, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Malum çocuklar evde ve uzaktan eğitim olunca, sabah erken kalkıp kahvaltı işini hallediyoruz.
Kızımın dersi başlıyor, o izlerken ikizlerle öğretmeninin verdiği ödevleri yapıyoruz, oğlum babasıyla, kızım benimle..
Sonra ikizler dersini izlerken küçük kızımla ders tekrarı ve ödevleri yapıyoruz.
Yeni konulara geçtikçe türkçe, fen, hayat bilgisi, sosyal bilgileri ben anlatıyorum, matematik, fen ve ingilizceyi eşim anlatıyor. Tekrarlar yapıp test çözüyorlar..günün yarısından fazlası böyle geçiyor. Aralarda yemek, bulaşık, ev işleri yapıyorum. Fırsat buldukça çocuklarla oyun oynuyoruz, erken yatıyorlar, onlar uyuyunca bazen film izliyorum bazen de kitap okuyorum, fırsat olursa da burda geçmişi okuyorum.
Günler böyle yoğun geçiyor, Rabbim yardımcımız olsun...
Kazanlı ütüBu ütünün severek yapma yöntemi falan var mı ya
Benim ki kazanlı ama yine de sevmiyorumKazanlı ütü
Canım youtube dan video izletmiyor musunuz ders için, siz ikiniz de öğretnenmiydiniz?Selam herkese
Giremiyorum kızlar, kusura bakmayın, birara ödevleri okuyup çıkıyorum, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Malum çocuklar evde ve uzaktan eğitim olunca, sabah erken kalkıp kahvaltı işini hallediyoruz.
Kızımın dersi başlıyor, o izlerken ikizlerle öğretmeninin verdiği ödevleri yapıyoruz, oğlum babasıyla, kızım benimle..
Sonra ikizler dersini izlerken küçük kızımla ders tekrarı ve ödevleri yapıyoruz.
Yeni konulara geçtikçe türkçe, fen, hayat bilgisi, sosyal bilgileri ben anlatıyorum, matematik, fen ve ingilizceyi eşim anlatıyor. Tekrarlar yapıp test çözüyorlar..günün yarısından fazlası böyle geçiyor. Aralarda yemek, bulaşık, ev işleri yapıyorum. Fırsat buldukça çocuklarla oyun oynuyoruz, erken yatıyorlar, onlar uyuyunca bazen film izliyorum bazen de kitap okuyorum, fırsat olursa da burda geçmişi okuyorum.
Günler böyle yoğun geçiyor, Rabbim yardımcımız olsun...
Oturarak yapıyorum bide ayakta yapsam katiyen yapmam son iki gömlek bitirdim şükürBen yerimde yürüyor gibi yapıyorum
Vakit geçsin diye
Kimi tv de dizi izlerken yapıyomuş
Onlar da pek ağır oluyolar ya hepsi öyle mi bilmiyorum ama dikiş kursuna gitmiştim oradaki öküz ölüsü gibiydiKazanlı ütü
Ya bi nebze hızlı oluyor işte. Hemen su bitme derdi de yokBenim ki kazanlı ama yine de sevmiyorum
Yoo benimki çok hafif. Kumaşın üzerinde kayıyor resmen. Bir kere geç üzerinden jilet gibiOturarak yapıyorum bide ayakta yapsam katiyen yapmam son iki gömlek bitirdim şükür
Onlar da pek ağır oluyolar ya hepsi öyle mi bilmiyorum ama dikiş kursuna gitmiştim oradaki öküz ölüsü gibiydi
Yok canım hafif benim ki, o sanayi tipidirOturarak yapıyorum bide ayakta yapsam katiyen yapmam son iki gömlek bitirdim şükür
Onlar da pek ağır oluyolar ya hepsi öyle mi bilmiyorum ama dikiş kursuna gitmiştim oradaki öküz ölüsü gibiydi
Hızlı evet ama yine de sevmiyorumYa bi nebze hızlı oluyor işte. Hemen su bitme derdi de yok
Aa o zaman iyiymişYoo benimki çok hafif. Kumaşın üzerinde kayıyor resmen. Bir kere geç üzerinden jilet gibi
Olabilir baya kol kası yaptırıyoduYok canım hafif benim ki, o sanayi tipidir
Hızlı evet ama yine de sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?