- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Amiin hepimizin inşaallah..Allah yardımcınız olsun
Ne zormuş
Evet canım, ikimiz de öğretmeniz, ben sözel, eşim sayısal.Canım youtube dan video izletmiyor musunuz ders için, siz ikiniz de öğretnenmiydiniz?
Oturarak yapıyorum bide ayakta yapsam katiyen yapmam son iki gömlek bitirdim şükür
Onlar da pek ağır oluyolar ya hepsi öyle mi bilmiyorum ama dikiş kursuna gitmiştim oradaki öküz ölüsü gibiydi
Çokk iyi canımAmiin hepimizin inşaallah..
Evet canım, ikimiz de öğretmeniz, ben sözel, eşim sayısal.
Morpa ve okulistik kullanıyorlar, eba'ya öğretmenleri videolar yüklüyor ordan takip ediyorlar, yeni konulara geçtikçe de öğrenip öğrenmediklerini anlamak için sorular soruyoruz, konu testleri ve kaynak kitaplardan soru çözerken takıldıklarında kısa kısa tekrarlar yapıyoruz. Öğretmenler whatsapp tan sorular videolar falan da gönderiyor zaten, ordan da çalışıyorlar.
Canım ben hamile kalmak istediğin zamanlarda ovulasyon testini kullanmıştım yumurtlamanın pik yaptığı zamanı 2 çizgi şeklinde gösteriyordu o günler çocuk yapmak için ennuygun gunler hiç denedin miBen 7 aydır bekliyorum evlendiğim ilk 3 ay korunmak için iğne kullanmıştım onun etkisinin geçmediğini düşündüm ilk aylar ama şimdi neden olmuyor bilmiyorum doktor 1 seneden önce bisey yapamayız ama tahlillerin normal dedi ,beklemek zor Allah yardımcımız olsun inşallah isteyen herkes bian önce kavuşsun ❤çok umutluydum şubatı hesaba katmamıştım şimdi de çok kötü hissediyorum
Bant mı yapıştırıyon ne yapıyon senmalipina Adını anarım bi yapıştırasım gelir burada kapalı yağmur yok gibi bugün soyuh ama az cam açsak soğuyo oda.
Morpayı 2 yıldır kullanıyoruz, bence gayet güzel canım, biz memnunuz.Çokk iyi canımpeki morpa mı okulistik mi sence?
Bizim de artık ödevler başladı, ders programı yapmam lazım, seninkiler ortaöğretim de sanırım.
Sen kaçıncı sınıflara giriyorsun canım ,yakında ebada görüntülü uygulamalara başlicaz biizm idare öyle dediMorpayı 2 yıldır kullanıyoruz, bence gayet güzel canım, biz memnunuz.
İkizler 4.sınıfta, kızım da 3.sınıfta.
Neyden bahsettiğinizi anlamadım.Çokk iyi canımpeki morpa mı okulistik mi sence?
Bizim de artık ödevler başladı, ders programı yapmam lazım, seninkiler ortaöğretim de sanırım.
Morpa ve Okulistik ders anlatımı ve alıştırma etkinlik olan programlarNeyden bahsettiğinizi anlamadım.
Hiç duymamıştım. Biz eba üzerinden gidiyordukMorpa ve Okulistik ders anlatımı ve alıştırma etkinlik olan programlar
Ovulasyon testi almadım bu ayda yoksa alsam iyi olacak galiba günleri tutturamiyoruz belkide .Canım ben hamile kalmak istediğin zamanlarda ovulasyon testini kullanmıştım yumurtlamanın pik yaptığı zamanı 2 çizgi şeklinde gösteriyordu o günler çocuk yapmak için ennuygun gunler hiç denedin mi
Bebek kaç yaşındamutfağın yerlerinide sildim mutfağında supurdum bebisi doyurdum uyuttum,bı kahve patlattım açtım dream türkü bu kadar dinlenmece yeter ben mutfağa geçip ortalığı toparliyim
Eline sağlık canımmutfağın yerlerinide sildim mutfağında supurdum bebisi doyurdum uyuttum,bı kahve patlattım açtım dream türkü bu kadar dinlenmece yeter ben mutfağa geçip ortalığı toparliyim
Eline sağlık canımMutfağı bikaç kere topladım
Evi süpürdüm
Çamaşırları topladım yine astım
Kazak ve montları kaldırdım inceleri yerleştirdim. Nasılsa dışarı çıkmıyoruz.
Şimdide yemek yapcam bulaşık makinasını çalıştırcam
Tamam canım sağol ❤Morpayı 2 yıldır kullanıyoruz, bence gayet güzel canım, biz memnunuz.
İkizler 4.sınıfta, kızım da 3.sınıfta.
Senin okullu çocuğun var nasıl bilmezsin kızNeyden bahsettiğinizi anlamadım.
Bugün de böyle olsunHava çok soğuk kızlar bugün bulaşık makinesi boşaltmak ve ise gitmek dışında hiçbişey yapamadim
Cidden bilmiyorum. Nasıl bir şeyEline sağlık canım
Eline sağlık canım
Tamam canım sağol ❤
Senin okullu çocuğun var nasıl bilmezsin kız
Bugün de böyle olsun
Eba gibi canım ama ücretli, konu anlatım videoları, testler, deneme sınavları falan oluyor onlineCidden bilmiyorum. Nasıl bir şey
Anladım canım. Araştırayım o zaman.Eba gibi canım ama ücretli, konu anlatım videoları, testler, deneme sınavları falan oluyor online
Bak canım örnek videoları oluyor.Anladım canım. Araştırayım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?