Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah yardımcınız olsun
Ne zormuş
Amiin hepimizin inşaallah..
Canım youtube dan video izletmiyor musunuz ders için, siz ikiniz de öğretnenmiydiniz?
Evet canım, ikimiz de öğretmeniz, ben sözel, eşim sayısal.
Morpa ve okulistik kullanıyorlar, eba'ya öğretmenleri videolar yüklüyor ordan takip ediyorlar, yeni konulara geçtikçe de öğrenip öğrenmediklerini anlamak için sorular soruyoruz, konu testleri ve kaynak kitaplardan soru çözerken takıldıklarında kısa kısa tekrarlar yapıyoruz. Öğretmenler whatsapp tan sorular videolar falan da gönderiyor zaten, ordan da çalışıyorlar.

Oturarak yapıyorum bide ayakta yapsam katiyen yapmam son iki gömlek bitirdim şükür

Onlar da pek ağır oluyolar ya hepsi öyle mi bilmiyorum ama dikiş kursuna gitmiştim oradaki öküz ölüsü gibiydi
ben ütüyü spor gibi düşünüyoorum

Çokk iyi canım peki morpa mı okulistik mi sence?
Bizim de artık ödevler başladı, ders programı yapmam lazım, seninkiler ortaöğretim de sanırım.

Canım ben hamile kalmak istediğin zamanlarda ovulasyon testini kullanmıştım yumurtlamanın pik yaptığı zamanı 2 çizgi şeklinde gösteriyordu o günler çocuk yapmak için ennuygun gunler hiç denedin mi

Çokk iyi canım peki morpa mı okulistik mi sence?
Bizim de artık ödevler başladı, ders programı yapmam lazım, seninkiler ortaöğretim de sanırım.
Morpayı 2 yıldır kullanıyoruz, bence gayet güzel canım, biz memnunuz.
İkizler 4.sınıfta, kızım da 3.sınıfta.

Canım ben hamile kalmak istediğin zamanlarda ovulasyon testini kullanmıştım yumurtlamanın pik yaptığı zamanı 2 çizgi şeklinde gösteriyordu o günler çocuk yapmak için ennuygun gunler hiç denedin mi
Ovulasyon testi almadım bu ayda yoksa alsam iyi olacak galiba günleri tutturamiyoruz belkide .

mutfağın yerlerinide sildim mutfağında supurdum bebisi doyurdum uyuttum,bı kahve patlattım açtım dream türkü bu kadar dinlenmece yeter ben mutfağa geçip ortalığı toparliyim
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Morpayı 2 yıldır kullanıyoruz, bence gayet güzel canım, biz memnunuz.
İkizler 4.sınıfta, kızım da 3.sınıfta.
Tamam canım sağol ❤
Neyden bahsettiğinizi anlamadım.
Senin okullu çocuğun var nasıl bilmezsin kız
Hava çok soğuk kızlar bugün bulaşık makinesi boşaltmak ve ise gitmek dışında hiçbişey yapamadim
Bugün de böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…