- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.100
- 598
- 37
Günaydın hayırlı cumalar ödevi aldım kızın dersleri bitsin basliycam :) bu aralar kızım gece 2 buçuğa kadar uyumuyor korkuyorum diyip duruyor konuşuyorum yine olmuyor napicam şaşırdım
Hırsız dan korkuyor muşCanım neden korktuğunu söylüyor mu? Ben öyle olunca uyuyana kadar yanında duruyordum.
Dersler çok yoğunlaştı bu aralar hiç bişey izlemeye fırsat bulamıyor ama takmış kafasına hırsız hırsız, uyumuyor diyorum hırsızlar çıkamazlar herkez evlerinde ama anlamıyorGünaydın kuzum. Ne izliyor napıyor gün içinde? Birde uyuduğu yerde çok yüksek dolap üstünde eşya göreceği yerde oyuncak falan var mı?
Tatlım bi yerden bişey duymuş olmasın?Hırsız dan korkuyor muşbekliyorum canım saat 3 de uyuyor oğlum sabah erken kalkıyor arada uykusuz kaldım
Dersler çok yoğunlaştı bu aralar hiç bişey izlemeye fırsat bulamıyor ama takmış kafasına hırsız hırsız, uyumuyor diyorum hırsızlar çıkamazlar herkez evlerinde ama anlamıyoryanımda yatıriyorum yine aynı.
biz çay makinesini salona getirdik :) yemek masasının üzerinde duruyor her dk sıcak çay şiştik valla evde oturup yıyıp ıcmekden
biz çay makinesini salona getirdik :) yemek masasının üzerinde duruyor her dk sıcak çay şiştik valla evde oturup yıyıp ıcmekden
çok şükür çokk , birde bu kötü günler geçse bian önceŞükür sıcak evlerimizdeyiz dolabımız dolu
çok şükür çokk , birde bu kötü günler geçse bian önce
Ne yazık ki. Yöneticiyle tartışmışlar koronavirüs topiğinde üyeliğini iptal etmiş yönetici. Size selamı var, topiği dışardan takip etmeye devam edecekmiş.@Psikolojik Deliii umarım sadece bandır
Mutfakta kızartma yapınca her yer pislenmiş kokmuş gibi hissediyorum sizde de oluyormuİnşallah
Hiç dikkat etmedim haberleri falan izlemiyoruz yanında ama bilemedim inşallah geçicidirTatlım bi yerden bişey duymuş olmasın?
Tamam canım çok teşekkür ederim birlikte dua edelim diyim inşallah geçerKorkutucak bişey duymuş görmüştür bazen hepsine oluyo ara ara.
Kapıyı birllikte kontrol edebilirsiniz kilitli diye camı falan. Korunma duası okuyabilirsiniz.
Üstüne gitme korkulcak ne var deme geçer bi süre sonra
Tamam canım çok teşekkür ederim birlikte dua edelim diyim inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?