- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
İyi akşamlar hepinize..2 Nisan Ödevi
Banyo temizlemek (varsa banyo dolabı da)
Bir avize tozu almak
Kitaplık varsa düzenlemek
Kırık dökük eşya varsa atmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
En iyisini yapmışsınBanyoların birini yıkasam diğerinin hakkı kalırdı ben de hiç birini yıkamadımçocukların baza altını düEnledim
Ben denedim güzel oluyor :) bimden günlük süt almıştım onunlada güzel oldu.Kizlar hazir sutle sutlac yapilir mi?
Daha once hic sutlac yapmadim. Hep annem yapiyordu ama o hep acik sutten yapardi. Ona sordum o da olup olmadigini bilmiyor.
Bilen var mi?
Masaallah canım senin çocuklar büyük heralde,benim iş yapabilmem için kızımın uyuması lazım,onla beraber iş yapabilmek oldukça zor :)sürekli bana yapışık yaşıyor ,şimdi uyuttum yikayamadigim banyoyu yikayayim simdiİyi akşamlar hepinize..
Bol bol temizlik yaptım bugün.
Kahvaltıya ekmek yaptım,
Kahvaltı sonrası çocuklarla ders saatimizi bitirdik.
Oturma odası, çocuk odası, yatak odası halıları süpürüldü, toplandı, odalar dip köşe süpürüldü silindi ve halılar serildi.
Nevresimler, yastık kılıfları yıkandı, yenileri serildi.
Oturma odasındaki avize silindi,
2 banyo, 3 banyo dolabı, 3 wc temizlendi.
Yemek yapıldı,
Bulaşık makinesi boşaltıldı, yenileri dolduruldu, şimdi yıkanıyor.
Çamaşır bitince onu da sererim.
Çook yoruldum yaa
Evet canım, büyükler, ikizlerim 10, kızım 9 yaşında. Benimkiler bu yaşa gelene kadar ne çektim bilsenMasaallah canım senin çocuklar büyük heralde,benim iş yapabilmem için kızımın uyuması lazım,onla beraber iş yapabilmek oldukça zor :)sürekli bana yapışık yaşıyor ,şimdi uyuttum yikayamadigim banyoyu yikayayim simdi
Bende hep açık sütle yaparım, nette kutu sütle tarif var ama nasıl oluyor bilmiyorum kuzum yaaKizlar hazir sutle sutlac yapilir mi?
Daha once hic sutlac yapmadim. Hep annem yapiyordu ama o hep acik sutten yapardi. Ona sordum o da olup olmadigini bilmiyor.
Bilen var mi?
Ay çok güldümOf şu karantina çabuk bitse şu corona gitse keşke eşimi odunl dövcem yoksaBen iş yaparken o oyun oynayınca tüm sinirlerim ayaklanıyo.
mutfağı toparladım çamaşır katladım
Banyoyu sildim cifledim
İplerimi koliden çıkarıp yerleştirdim 3 yıl yetecek ipim varmış
Çiçeklerimi suladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Ve bittii
Gayet güzel olmuşAslında uygun tığ olsaydı başka şekilde örebilirdim ama dışarı cikmadigim için böyle saçma bir şey oldu
Eline sağlık canımŞuana kadar
Kızıma kavonoz maması yaptım
Kuruyan çamaşırları yerleştirdim
Beyazları yıkayıp astım
Zoom programıyla uğraştım
Mutfak bezlerini çamaşır suyuyla yıkadım
Kızıma yemek yedirdim
Kızımı uyuttum
Kızımla oynadım
Şimdi kızı kucağıma alıp banyo lavabosunu ovucam
Çok tatlıToplayıp dövcen bunları
Şişko bi köpeciğe de çevrilebilinirbu da benim ilk denememdii
Eline sağlık canımİyi akşamlar hepinize..
Bol bol temizlik yaptım bugün.
Kahvaltıya ekmek yaptım,
Kahvaltı sonrası çocuklarla ders saatimizi bitirdik.
Oturma odası, çocuk odası, yatak odası halıları süpürüldü, toplandı, odalar dip köşe süpürüldü silindi ve halılar serildi.
Nevresimler, yastık kılıfları yıkandı, yenileri serildi.
Oturma odasındaki avize silindi,
2 banyo, 3 banyo dolabı, 3 wc temizlendi.
Yemek yapıldı,
Bulaşık makinesi boşaltıldı, yenileri dolduruldu, şimdi yıkanıyor.
Çamaşır bitince onu da sererim.
Çook yoruldum yaa
Yapılır canımKizlar hazir sutle sutlac yapilir mi?
Bilen var mi?
Aa ne guzelEvet canım, büyükler, ikizlerim 10, kızım 9 yaşında. Benimkiler bu yaşa gelene kadar ne çektim bilsendeğil temizlik 1 hafta saçımı tarayamadığım, bütün gün yemek yemeyi unuttuğum günleri bilirim ben
Aa aynı benAa ne guzelbiliyor musun benim yemek yemegi unuttugum hic bir gunum yok hatta unuttugum hic bir ogunum yok cocuklar yordukca kendimi yemege veriyorum
Aman yeme bu saatte yataga gec uyumaya calisÇok acıktım yaaa
Oh afiyet olsunAman yeme bu saatte yataga gec uyumaya calis
Ben 1 saat once kizlara yemek yediremeyince siz yemezseniz ben yerim dedim 2 tabak sehriye corbasni bir guzel ictim
Canım hepsini yapmak zorunda değilsin, içinden sana uyanları yapabilirsinbugünün ödevleri ağır geldi bana sanırım. hepsini yapamadım.
iki banyodan biri tamam
bir avizenin tozunu aldım
4 kitaplık gözüme çok göründü onu yapamadım
kırık dökükleri 1 sene önce eve taşınırken ayıklamıştım. yenileri var mı bakmam lazım ama aklıma gelen şimdilik olmadığı için o konu da kaldı
Evet canım, büyükler, ikizlerim 10, kızım 9 yaşında. Benimkiler bu yaşa gelene kadar ne çektim bilsendeğil temizlik 1 hafta saçımı tarayamadığım, bütün gün yemek yemeyi unuttuğum günleri bilirim ben
[/QUOTE
Tahmin edebiliyorum ,hem ikizler ,hemde 1 sene arayla yeni çocuk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?