Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar hepinize..
Bol bol temizlik yaptım bugün.
Kahvaltıya ekmek yaptım,
Kahvaltı sonrası çocuklarla ders saatimizi bitirdik.
Oturma odası, çocuk odası, yatak odası halıları süpürüldü, toplandı, odalar dip köşe süpürüldü silindi ve halılar serildi.
Nevresimler, yastık kılıfları yıkandı, yenileri serildi.
Oturma odasındaki avize silindi,
2 banyo, 3 banyo dolabı, 3 wc temizlendi.
Yemek yapıldı,
Bulaşık makinesi boşaltıldı, yenileri dolduruldu, şimdi yıkanıyor.
Çamaşır bitince onu da sererim.
Çook yoruldum yaa

İyi akşamlar
Kizlar hazir sutle sutlac yapilir mi?
Daha once hic sutlac yapmadim. Hep annem yapiyordu ama o hep acik sutten yapardi. Ona sordum o da olup olmadigini bilmiyor.
Bilen var mi?
Ben denedim güzel oluyor :) bimden günlük süt almıştım onunlada güzel oldu.

Masaallah canım senin çocuklar büyük heralde,benim iş yapabilmem için kızımın uyuması lazım,onla beraber iş yapabilmek oldukça zor :)sürekli bana yapışık yaşıyor ,şimdi uyuttum yikayamadigim banyoyu yikayayim simdi

Evet canım, büyükler, ikizlerim 10, kızım 9 yaşında. Benimkiler bu yaşa gelene kadar ne çektim bilsen değil temizlik 1 hafta saçımı tarayamadığım, bütün gün yemek yemeyi unuttuğum günleri bilirim ben

Daha once hic sutlac yapmadim. Hep annem yapiyordu ama o hep acik sutten yapardi. Ona sordum o da olup olmadigini bilmiyor.
Bilen var mi?
Bende hep açık sütle yaparım, nette kutu sütle tarif var ama nasıl oluyor bilmiyorum kuzum yaa

Ay çok güldüm
Eline sağlık canım
Aslında uygun tığ olsaydı başka şekilde örebilirdim ama dışarı cikmadigim için böyle saçma bir şey oldu
Gayet güzel olmuş
Eline sağlık canım
Toplayıp dövcen bunları

Şişko bi köpeciğe de çevrilebilinir bu da benim ilk denememdii
Çok tatlı
Eline sağlık canım
Bilen var mi?
Yapılır canım

Aa ne guzel biliyor musun benim yemek yemegi unuttugum hic bir gunum yok hatta unuttugum hic bir ogunum yok cocuklar yordukca kendimi yemege veriyorum

Bugün neler yapmıştım

Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım, topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Eldiven taktım tezgahı ocağı çamaşır suyuna buladım
Fırının arası lekeli duruyordu, kapağı söküp sildim
Evi süpürdüm, bol bol havalandırdım
Wc temizledim
Oğlumun ödevlerle ilgilendim
Alınan meyveleri yıkadım
Yeni bir havlu işlemeye başladım

Günlük işler işte

bugünün ödevleri ağır geldi bana sanırım. hepsini yapamadım.
iki banyodan biri tamam
bir avizenin tozunu aldım
4 kitaplık gözüme çok göründü onu yapamadım
kırık dökükleri 1 sene önce eve taşınırken ayıklamıştım. yenileri var mı bakmam lazım ama aklıma gelen şimdilik olmadığı için o konu da kaldı

Canım hepsini yapmak zorunda değilsin, içinden sana uyanları yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…