Eline sağlık
Bide ayağımda salliyim seni yerine yatırıp üstünü örterim bişeyin kalmaz.Eline sağlık
Bacaklarını gözden çıkardın heraldeBide ayağımda salliyim seni yerine yatırıp üstünü örterim bişeyin kalmaz.
Bacaklarını gözden çıkardın heralde
Ya iki dakka bunalım geçirtmiyon adama ha
İyiki kırk yılın başı bi bunaldıkTamm bunal beee yerde uyu kal gak yerine dersem ne olim
Bu filme bayılıyorum aha üzüntü gibisinbende bi üzüntü bi neşe ikiside oluyorum günde
İyiki kırk yılın başı bi bunaldık
İşi gücü olmayanlar çıkmasın tabi ama eşim çalıştığı ve insanlarla diyalog halinde olduğundan sürekli korku içindeyiz oda hijyene dikkat ediyor fakat küçük bi yerde 5-6 kişi duruyorlar malesefMarkete gitmek zorunda kalabiliriz, yasak gelse de çalışmak zorunda olan çalışacak. Bari işi gücü olmayanlar çıkmasın
Benim de eşim çalışıyor. Ama hijyen kurallarına çok dikkat ediyor.
Milletteki bu öz güven nereden geliyor anlamıyorum.
Allah yardımcıları olsunİşi gücü olmayanlar çıkmasın tabi ama eşim çalıştığı ve insanlarla diyalog halinde olduğundan sürekli korku içindeyiz oda hijyene dikkat ediyor fakat küçük bi yerde 5-6 kişi duruyorlar malesef
15 aylık canım hiç farketmedim yanlış olmuş
Fark ettim zaten bir terslik oldugunu15 aylık canım hiç farketmedim yanlış olmuş
Bn tek cacik yapsam esim intihar ederMerhabalaaar
bugün kocam tamamiyle değişmiş uyandı,
tüm evi süpürdü
Halı ve koltuk örtülerini silkeledi koltukları da süpürüp hepsini tekrar serdi
bende tüm evi sildim
Toz aldım
Bulaşıkları topladım
Tezgahı lavaboyu cifledim
Dolapların, buzdolabının, bulaşık makinesinin dışını sildim
Bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yapasım gelmedi cacık ve ekmek yaptım
Çamaşır yıkadım astım
Kuruyanları kaldırdım
Mutfak havlularını ve el bezlerini ütüledim
Vee bittii
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iyimisin1 tane var. Valla hamileyseö yerlerde de yata yata ağlarım herhalde. Rabbim isteyenlere nasip etsin.
Saol canım Dayanamadım parol içtim iyi geldi. Sürekli evdeyiz hareketsizlikten mi acaba diye düşünüyorumCanım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iyimisin
Aynen mantıklı olabilir :) bi iki mezdeke falan mı oynasak napsakSaol canım Dayanamadım parol içtim iyi geldi. Sürekli evdeyiz hareketsizlikten mi acaba diye düşünüyorum
Bence de nego ödev versin.Aynen mantıklı olabilir :) bi iki mezdeke falan mı oynasak napsak
Mutfak toplandı7 nisan ödevi
Pormanta, ayakkabılık silmek
Kandil için bir yiyecek yapmak
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
Ayyyyy geçmiş olsun. Geçen kızımda mutfak halıısna kustu üzerine elde bulaşık deterjanı döktüm sildim koku ve leke çıktı istersen dene olmadı yumuşatocı dökNe güzel tüm evi paklamistim mis gibi akşam yemeğinin bulaşıkları nida halledip tam oturuyordum ki oğlum babasının kucağında gelirken antireye kustu4 kere sildim halıyı sabaha geçmezse koku yıkamaya vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?