ben varim terlik yatiyorum oyle bana da iyi olur15 dakika bekleyin gelen olursa olmazsa kendimle yarisirim
1:30 _2:30 olsun samdanim. Günlük isim pek yok dip köşe biseyler yapcam benben gelirim:) maraton mu var
Kalk kız ya Allah bismillah haydi. 15 dakika çocuk odası başlaben varim terlik yatiyorum oyle bana da iyi olur
1:30 _2:30 olsun samdanim. Günlük isim pek yok dip köşe biseyler yapcam ben
kalktim haydiKalk kız ya Allah bismillah haydi. 15 dakika çocuk odası başla
Benimde çamaşır var samdanim basliyam hemen de seni gecem.ben çamaşır falan katlicam terlikcim. belki ütü de yaparim:) banyoyu temizlerim:)
yaşasın maraton
Gelip yaz kız gerçekten basliycan mi yoksa döne döne yatcan mi aha hakalktim haydi
İnşallah kıymetini bilmediğimiz o günlere tekrar döndüğümüz günler de gelirHayırlı kandiller ödev alındı önceden olsa kandillerde bir şeyler yapar apartmana dağıtırdım su günler gecsede yine aynısı olsa
Hayırlı kandiller canım eline sağlıkGünaydın hayırlı kandiller ,tüm dualarımız kabul olur inşallah bu mübarek gündeödevi aldım da ayy ben ne yapsam acaba Dün tüm evi süpürüp sildim karıncalarla savaştım :) beyazları yıkattım mutfak balkonu nun camlarını sildim yıkadım bugünde mutfağın camini sildim perdeleri yıkanıyor kızım ödev yapıyor birazdan eba ya girip test çözeriz oğlanın çorbası yemeği hazır yerse tabi
Yahu ne insanlar var ne diye video çekiyorlar herkesi tedirgin ediyorlar. Eldiven Maske ile çık evden Allah'ın izniyle bir şey. OlmazHiç bilmiyoruz ki bakalım nolcak bide video çekmişler binanın grubuna atmışlar nasıl çıktığını
Şimdi bi dışarı çıkıcam market için.
10 dk oturucam basim catladi egil kalkBen gittim kızlar kolay gelsin
Maşallah kız ne çok iş yapmışsin. Ben üç paket çamaşır katladim yerleştirdimterliksuu
ayseMsb
kızlar iki buçuk değil miydi:)
terlik gelememiş hala
süpürgenin filtresini temizledim torbasını değiştirdim.
oğlanın dolabi boşaltıp kuşlarını ve küçülenlerini ayırdım.
yatakodasini topladım
üç makine çamaşır katladim.
esimle bos olan odayi düzenledik, atilacaklari ayirip yeri olmayan esyalara yer ayırdık.
kendi dolabımi bastan indirip düzelttim
esim su an ev süpürüyo. devam ederiz galiba temizliğe:)
Geçmiş olsun canım niye ağrıyor kiGünlük rutin işleri yaptım ödevi yaptım iç dış sildim. Bu ara belim ve kasıklarım da ağrı var oturdum şimdi.
Geçmiş olsunGünlük rutin işleri yaptım ödevi yaptım iç dış sildim. Bu ara belim ve kasıklarım da ağrı var oturdum şimdi.
Maşallah kız ne çok iş yapmışsin. Ben üç paket çamaşır katladim yerleştirdim
Milföy koydum fırına
Vestiyere iç dış giriştim üç dolap sildim.bebegi uyuttum o kadar. Bilmiyom devam edermiyim. Dolap büyük useniyom
14.30 daydi da ben bitiremedimterliksuu
ayseMsb
kızlar iki buçuk değil miydi:)
terlik gelememiş hala
süpürgenin filtresini temizledim torbasını değiştirdim.
oğlanın dolabi boşaltıp kuşlarını ve küçülenlerini ayırdım.
yatakodasini topladım
üç makine çamaşır katladim.
esimle bos olan odayi düzenledik, atilacaklari ayirip yeri olmayan esyalara yer ayırdık.
kendi dolabımi bastan indirip düzelttim
esim su an ev süpürüyo. devam ederiz galiba temizliğe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?