Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zaten tam is bitti diye dusunurken bir aksilik cikmasa olmaz. 4 kere sildiysen gecer bence

Bn tek cacik yapsam esim intihar eder o kadar yemeyi seviyor. O cacigi doyduktan sonra yemegin ustune keyfi olarak icer. Cok yer ama hic kilo almaz. Nasil basariyor cozemiyorum Boyu 1.85 kilo 80 falan
Benimki de etti ama yapacak bişey kendisiyle küsüm çok istiyosa mutfağa kilit vurmadım kendisi yapabilir Benimki de tam olarak o cinsten bi oturuşta 12-13 kuru dolma yer. 2 tabak pilav yanına sulu yemeğini yer. 3 tabak makarna yer ama bugün yapan yoktu benimki de 186cm 81 kilo aynılar hemen hemen

Anamm bunların hepsini tek öğünde yemiyor demi canım

Trip attigindan dolayi yapmadiysan isler degisir o zaman aynilarmis gercekten o yiyor ben kilo aliyorum(hakkimi yemiyim bende guzel yerim)

Bugun berat kandili yemek vaktide gecmis barisin artik

Trip attigindan dolayi yapmadiysan isler degisir o zaman aynilarmis gercekten o yiyor ben kilo aliyorum(hakkimi yemiyim bende guzel yerim)

Bugun berat kandili yemek vaktide gecmis barisin artik
Barıştık akşam kardeşi oyuna çağırdı film izlicez biz dedi

Bulaşık makinesini boşalttım
Lavaboyu ve klozeti temizledim
Kahvaltı için milföy yaptım
Süpürge yaptım
Çamaşırları topladım
Ekmek yaptım ilk defa
Kandil simidi yaptım
Mutfagı tekrar süpürdüm
Yemek yaptım
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Mutfağı topladım
Sevgili eşim bu esnada ne yaptı! uyudu, oyun oynadı, video falan izledi. Sağolsun

Eline sağlık canım çok iş yapmışsin

Eline sağlık canım
Canın mı sıkıldı
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım eşin içinde gözün aydın
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…