- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Zaten tam is bitti diye dusunurken bir aksilik cikmasa olmaz. 4 kere sildiysen gecer benceNe güzel tüm evi paklamistim mis gibi akşam yemeğinin bulaşıkları nida halledip tam oturuyordum ki oğlum babasının kucağında gelirken antireye kustu4 kere sildim halıyı sabaha geçmezse koku yıkamaya vericem
Sabah kesin deneyim canım çok saol inşallah hasta falan olmazAyyyyy geçmiş olsun. Geçen kızımda mutfak halıısna kustu üzerine elde bulaşık deterjanı döktüm sildim koku ve leke çıktı istersen dene olmadı yumuşatocı dök
Benimki de etti ama yapacak bişey kendisiyle küsüm çok istiyosa mutfağa kilit vurmadım kendisi yapabilirBn tek cacik yapsam esim intihar edero kadar yemeyi seviyor. O cacigi doyduktan sonra yemegin ustune keyfi olarak icer. Cok yer ama hic kilo almaz. Nasil basariyor cozemiyorum Boyu 1.85 kilo 80 falan
Anamm bunların hepsini tek öğünde yemiyor demi canımBenimki de etti ama yapacak bişey kendisiyle küsüm çok istiyosa mutfağa kilit vurmadım kendisi yapabilirBenimki de tam olarak o cinsten bi oturuşta 12-13 kuru dolma yer. 2 tabak pilav yanına sulu yemeğini yer. 3 tabak makarna yer ama bugün yapan yoktu benimki de 186cm 81 kilo aynılar hemen hemen
Önüne koyarsam yerAnamm bunların hepsini tek öğünde yemiyor demi canım
İnş canım olmadı nane limon falan verSabah kesin deneyim canım çok saol inşallah hasta falan olmaz
Trip attigindan dolayi yapmadiysan isler degisir o zamanBenimki de etti ama yapacak bişey kendisiyle küsüm çok istiyosa mutfağa kilit vurmadım kendisi yapabilirBenimki de tam olarak o cinsten bi oturuşta 12-13 kuru dolma yer. 2 tabak pilav yanına sulu yemeğini yer. 3 tabak makarna yer ama bugün yapan yoktu benimki de 186cm 81 kilo aynılar hemen hemen
Barıştık akşam kardeşi oyuna çağırdı film izlicez biz dediTrip attigindan dolayi yapmadiysan isler degisir o zamanaynilarmis gercekten o yiyor ben kilo aliyorum(hakkimi yemiyim bende guzel yerim )
Bugun berat kandili yemek vaktide gecmis barisin artik
Massallah diyim desem mı bilemedim dedim gitti massallahhÖnüne koyarsam yerGeçen babasıyla hamsili pilav yapmışlar bi tencere, kv ve bana yanlış olmasın “ikimize” küçük bi kase ayırmışlar
Geçmiş olsun canım. İnşallah düzelir.Massallah diyim desem mı bilemedim dedim gitti massallahh
Eline sağlık canım çok iş yapmışsinBulaşık makinesini boşalttım
Lavaboyu ve klozeti temizledim
Kahvaltı için milföy yaptım
Süpürge yaptım
Çamaşırları topladım
Ekmek yaptım ilk defa
Kandil simidi yaptım
Mutfagı tekrar süpürdüm
Yemek yaptım
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Mutfağı topladım
Sevgili eşim bu esnada ne yaptı! uyudu, oyun oynadı, video falan izledi. Sağolsun
Saolasin canım kekikle Nane kaynatıp icirdim inşallah düzelir :)Geçmiş olsun canım. İnşallah düzelir.
Eline sağlık canımSabah kahvaltıdan önce yaptıklarım
Mak.çamaşır attım serdim
Bul.mak.boşalttım. Bulaşık Selesin deki kapları yerine yerleştirdim
1 mak.çamaşır katladım yerine yerleştirdim
Oğlumun kiyafet dolabını düzenledim
Ortalığı DüzenlediM
Kahvaltı yapıp kaldırdım
Mutfağı topladım
Tekrar çamaşır yıkayıp serdim
Kızımı yıkadım.sonra uyumuşum yeni uyandım.yarın eşim ise gidecek. Evi temizlemem lazım. Yarın çok işim var
Canın mı sıkıldı
Eline sağlık canımİyi akşamlar kızlar
19.00 20.00 arası maraton yaptım kendi kendime.
Bütün dağınıklığı topladım. Bütün evi süpürdüm. Mutfak tezgahini temizledim topladım. Makineye çamaşır atmam lazım bir o kaldı.
Kandil simidi yapamadım ama simit şeklinde kurabiye yaptım. Yalniz susam kalmamış evde
Bonus
Eki Görüntüle 2615997
Eline sağlık canımMerhabalaaar
bugün kocam tamamiyle değişmiş uyandı,
tüm evi süpürdü
Halı ve koltuk örtülerini silkeledi koltukları da süpürüp hepsini tekrar serdi
bende tüm evi sildim
Toz aldım
Bulaşıkları topladım
Tezgahı lavaboyu cifledim
Dolapların, buzdolabının, bulaşık makinesinin dışını sildim
Bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yapasım gelmedi cacık ve ekmek yaptım
Çamaşır yıkadım astım
Kuruyanları kaldırdım
Mutfak havlularını ve el bezlerini ütüledim
Vee bittii
Eline sağlık canımMutfak toplandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı yerleştirildi
Balkondaki ıvır zıvırlar atıldı ve düzenlendi
Ev süpürüldü
Ayakkabılık silindi
Market alışverişi yapıldı. Alınanlar yerleştirildi
Ev ekmeği yapıldı
Yemek yendi Bulaşıklar makineye koyuldu
Eline sağlık canımBulaşık makinesini boşalttım
Lavaboyu ve klozeti temizledim
Kahvaltı için milföy yaptım
Süpürge yaptım
Çamaşırları topladım
Ekmek yaptım ilk defa
Kandil simidi yaptım
Mutfagı tekrar süpürdüm
Yemek yaptım
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Mutfağı topladım
Sevgili eşim bu esnada ne yaptı! uyudu, oyun oynadı, video falan izledi. Sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?