Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar nasılsınız ☺ ödev ihtiyacım olan şeydi negom. Gerçi sen kameradan görüyordun zaten demi

Ellerine sağlık ☺ masmavinin tarifimi canım. Bundan da yapayım güzel oluyormuş
Evet
makine arkandan dua edecek nego deterjan gözünü çıkarıp yikayim ben en iyisi:)

Keşkem buzdolabı olaydı çok silesim var
Yarın vereyim onu da
Zor canım Allah korusun seni, bulaştı bulaşacak stresi kolay mı, yasak devam değil mi. Çalışma saatin azaldı mı

Kızlar biliyorum yeri değil ama sormak zorundayım ya. Kızım çok fena pişik 3 haftadır geçmiyor. Prima sleepy falan kullandık olmadı hametan, travazol kullanıyoruz bir işe yaramıyor. İmpetex diye krem vardı onu sürdüm o hafifletiyor ama geçmiyor 5 günden fazla da kullanma demişti doktor. Evdeki tüm kremler bitti :/ bir tavsiye verecek olan var mı? Kanıyor çocuğun popişi :/

Evet

Yarın vereyim onu da

Zor canım Allah korusun seni, bulaştı bulaşacak stresi kolay mı, yasak devam değil mi. Çalışma saatin azaldı mı
Hepimizi korusun rabbim
Yasak hala devam kuzum .10unda bitecek dendi ama uzatacaklarmış.belli saatlerde kısmi ve belli saatlerde tam ohal var.hala yasağı ihlal edenler var.hapis cezası da vazgeçirmiyo insanları.kaç yüz kişi tutuklandı dışarı çıktılar diye.hala da çıkıyolar.pok var dışarda anasını satim

Canım madecassol kremi tek geçerim,çocukluğumdan beri kullanırız annem evden eksik etmezdi hiç.pişik yara falan olduğunda sürerim hep ,iki güne hiçbişey bırakmıyo genelde.eczacıya sor bi,bebek cildine de uygun mu diye ama.

Madecassol u bende kullandım Bi ara evet etkili sordurayım bakayım. Olmadı Pudra alıcam onu sürücem gerçi gözenekleri tıkıyor diye sürmeyin diyorlar ama

M Musluk Suyu bezle ilgisi yok şu anda mantar olmuş olabilir penye bi pijama altını giydirip bezi üstüne bağlayabilirsin bez temas etmesin diye.

Travazol ilk günler sonrada trosyd krem 6 hafta kullan demişti dr hemen geçmiyor çünkü bırakma kremi ıslak mendilin kendi içeriği bile yakar onuda suda yıkayıp öyle silebilirsin biraz krem biraz pudra öff çok zor geçene kadar

Bezsiz geziyordu senşn söylediğin yöntem daha mantıklı habire çiş temizliyorum. Kremler bitti bir daha aldırayım çoxugun canından gidiyor ya kıpkırmızı ya :/

ben sudocrem ve vazelin kullandım kızımda sürekli.

yani hafif kırmızılık gördüğümde, hemen güzelce bebe sabunu veya şampuanıyla yıkayıp, kurular bunlardan birini sürerdim.

Hiç de sorun yaşamadım şükürler olsun.

Denemediysen dene derim.

Canım geçmiş olsun. Geçen hafta bende çok çektim pisikten. Kanadı travazol iyi geldi ama. Kaniyorsa mantar olma olasılığı yüksek heralde. Bebeğim çok pişik olduğu icin trosdy de deniyom bazen çok iyi geliyor. Bol bol havalandırma poposu açık kalsın. Bide canım bol bol yıkayıp kurulama. Sık sık banyo rahatlar inşallah.

Vazelin denemedim ama sudo yu denedim işe yaramadı ufak kıxarıklıpı geçti :/
Travazol iyi gelmedi. Trosdy söyledim bakalım akşama gelirken getirir. Havalandırdım ama çiş yapınca yine bez taktım 20 dk falan duruyor günde. Geçer inş geceleri uyuyamıyor çocuk

Çok kötü oluyor kız pişik. 20 dakika yetmez ki canım. Altına bişey giydirip açık birakcan. Bikac gün sabret.

Kiyamam ona canım sıcak su kullandığı şampuaniyla yıka istersen poposunu çok az da bez bağlama bi dene belki fayda eder. Zeytin yağı varsa kantaron yağı çok iyi geliyor.

Çok kötü oluyor kız pişik. 20 dakika yetmez ki canım. Altına bişey giydirip açık birakcan. Bikac gün sabret.
Ya her yer çiş olunca takıyırdum geri. Bonus dedi ki ince alt don giydir üzerine bez bağla öyle denicem. Dım Dım Dım geziyor belli yerlerde gezse yine bırakırım da girmediği delik kalmıyor.
Kiyamam ona canım sıcak su kullandığı şampuaniyla yıka istersen poposunu çok az da bez bağlama bi dene belki fayda eder. Zeytin yağı varsa kantaron yağı çok iyi geliyor.
Ilık suyla yıkıyorum her kakasından sonra söylediklerini de deneyeyim saol
M Musluk Suyu sudocrem benim kizlarinkine hemen etki ediyor . Bir ara fito krem kullanmistim o da ise yaramisti. Eczaci hangisi etkili daha iyi bilir onada danisin cnm.
Söyleyeyim danışın canım saol

Niye yeri olmasın canım sor tabi. Çok üzüldüm çok zor o ya benim çocuklar olurdu hep alerjik ciltleri var o yüzden sık sık yaşarlardı oy gözümün önüne geldi o kanayan hali.
Bir karışım yaptırmıştım ben Doktor Kadir Tuğcu var onun tavsiyesi, bulayım da yazayım sana
Bura da aynı canım para cezası var hala aynı çoğu insan. Gıcık oluyorum sorumsuz insanlara
Günaydın dünkü ödevimi yaptım negoo yazamadım,irmik tatlısı ysptim
Eline sağlık canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…