EvetGünaydın kızlar nasılsınız ☺ ödev ihtiyacım olan şeydi negom. Gerçi sen kameradan görüyordun zaten demi
Ellerine sağlık☺ masmavinin tarifimi canım. Bundan da yapayım güzel oluyormuş
makine arkandan dua edecek negodeterjan gözünü çıkarıp yikayim ben en iyisi:)
Yarın vereyim onu daKeşkem buzdolabı olaydıçok silesim var
Zor canım Allah korusun seni, bulaştı bulaşacak stresi kolay mı, yasak devam değil mi. Çalışma saatin azaldı mıÇok stresteyim efomdaha az çalışıyoz ama çalışırken stresten kasılıyo artık vücut,boynumdan belime kadar tüm bölge taş kesilmiş durumda, şu lanet virüs geçseydi de hayat normale dönseydi.
Hepimizi korusun rabbimEvet
Yarın vereyim onu da
Zor canım Allah korusun seni, bulaştı bulaşacak stresi kolay mı, yasak devam değil mi. Çalışma saatin azaldı mı
Canım madecassol kremi tek geçerim,çocukluğumdan beri kullanırız annem evden eksik etmezdi hiç.pişik yara falan olduğunda sürerim hep ,iki güne hiçbişey bırakmıyo genelde.eczacıya sor bi,bebek cildine de uygun mu diye ama.Kızlar biliyorum yeri değil ama sormak zorundayım ya. Kızım çok fena pişik 3 haftadır geçmiyor. Prima sleepy falan kullandık olmadı hametan, travazol kullanıyoruz bir işe yaramıyor. İmpetex diye krem vardı onu sürdüm o hafifletiyor ama geçmiyor 5 günden fazla da kullanma demişti doktor. Evdeki tüm kremler bitti :/ bir tavsiye verecek olan var mı? Kanıyor çocuğun popişi :/
Madecassol u bende kullandım Bi ara evet etkili sordurayım bakayım. Olmadı Pudra alıcam onu sürücem gerçi gözenekleri tıkıyor diye sürmeyin diyorlar amaCanım madecassol kremi tek geçerim,çocukluğumdan beri kullanırız annem evden eksik etmezdi hiç.pişik yara falan olduğunda sürerim hep ,iki güne hiçbişey bırakmıyo genelde.eczacıya sor bi,bebek cildine de uygun mu diye ama.
Bezsiz geziyordu senşn söylediğin yöntem daha mantıklı habire çiş temizliyorum. Kremler bitti bir daha aldırayım çoxugun canından gidiyor ya kıpkırmızı ya :/M Musluk Suyu bezle ilgisi yok şu anda mantar olmuş olabilir penye bi pijama altını giydirip bezi üstüne bağlayabilirsin bez temas etmesin diye.
Travazol ilk günler sonrada trosyd krem 6 hafta kullan demişti dr hemen geçmiyor çünkü bırakma kremi ıslak mendilin kendi içeriği bile yakar onuda suda yıkayıp öyle silebilirsin biraz krem biraz pudra öff çok zor geçene kadar
Anladım öyle yaparım aldırayım bakalımYani purda geçiriyor diye değil kremi sürüp üstüne pudrayı pıt pıt elimle bez kremi hemen emmesin diye
ben sudocrem ve vazelin kullandım kızımda sürekli.Kızlar biliyorum yeri değil ama sormak zorundayım ya. Kızım çok fena pişik 3 haftadır geçmiyor. Prima sleepy falan kullandık olmadı hametan, travazol kullanıyoruz bir işe yaramıyor. İmpetex diye krem vardı onu sürdüm o hafifletiyor ama geçmiyor 5 günden fazla da kullanma demişti doktor. Evdeki tüm kremler bitti :/ bir tavsiye verecek olan var mı? Kanıyor çocuğun popişi :/
Canım geçmiş olsun. Geçen hafta bende çok çektim pisikten. Kanadı travazol iyi geldi ama. Kaniyorsa mantar olma olasılığı yüksek heralde. Bebeğim çok pişik olduğu icin trosdy de deniyom bazen çok iyi geliyor. Bol bol havalandırma poposu açık kalsın. Bide canım bol bol yıkayıp kurulama. Sık sık banyo rahatlar inşallah.Kızlar biliyorum yeri değil ama sormak zorundayım ya. Kızım çok fena pişik 3 haftadır geçmiyor. Prima sleepy falan kullandık olmadı hametan, travazol kullanıyoruz bir işe yaramıyor. İmpetex diye krem vardı onu sürdüm o hafifletiyor ama geçmiyor 5 günden fazla da kullanma demişti doktor. Evdeki tüm kremler bitti :/ bir tavsiye verecek olan var mı? Kanıyor çocuğun popişi :/
Vazelin denemedim ama sudo yu denedim işe yaramadı ufak kıxarıklıpı geçti :/ben sudocrem ve vazelin kullandım kızımda sürekli.
yani hafif kırmızılık gördüğümde, hemen güzelce bebe sabunu veya şampuanıyla yıkayıp, kurular bunlardan birini sürerdim.
Hiç de sorun yaşamadım şükürler olsun.
Denemediysen dene derim.
Travazol iyi gelmedi. Trosdy söyledim bakalım akşama gelirken getirir. Havalandırdım ama çiş yapınca yine bez taktım 20 dk falan duruyor günde. Geçer inş geceleri uyuyamıyor çocukCanım geçmiş olsun. Geçen hafta bende çok çektim pisikten. Kanadı travazol iyi geldi ama. Kaniyorsa mantar olma olasılığı yüksek heralde. Bebeğim çok pişik olduğu icin trosdy de deniyom bazen çok iyi geliyor. Bol bol havalandırma poposu açık kalsın. Bide canım bol bol yıkayıp kurulama. Sık sık banyo rahatlar inşallah.
Çok kötü oluyor kız pişik. 20 dakika yetmez ki canım. Altına bişey giydirip açık birakcan. Bikac gün sabret.Vazelin denemedim ama sudo yu denedim işe yaramadı ufak kıxarıklıpı geçti :/
Travazol iyi gelmedi. Trosdy söyledim bakalım akşama gelirken getirir. Havalandırdım ama çiş yapınca yine bez taktım 20 dk falan duruyor günde. Geçer inş geceleri uyuyamıyor çocuk
Kiyamam onaKızlar biliyorum yeri değil ama sormak zorundayım ya. Kızım çok fena pişik 3 haftadır geçmiyor. Prima sleepy falan kullandık olmadı hametan, travazol kullanıyoruz bir işe yaramıyor. İmpetex diye krem vardı onu sürdüm o hafifletiyor ama geçmiyor 5 günden fazla da kullanma demişti doktor. Evdeki tüm kremler bitti :/ bir tavsiye verecek olan var mı? Kanıyor çocuğun popişi :/
Günaydın dünkü ödevimi yaptım negoo yazamadım,irmik tatlısı ysptim8 nisan ödevi
Çamaşır makinesini silelim, deterjan bölümünü temizleyelim, isteyen boş da çalıştırabili
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
Ya her yer çiş olunca takıyırdum geri. Bonus dedi ki ince alt don giydir üzerine bez bağla öyle denicem. Dım Dım Dım geziyor belli yerlerde gezse yine bırakırım da girmediği delik kalmıyor.Çok kötü oluyor kız pişik. 20 dakika yetmez ki canım. Altına bişey giydirip açık birakcan. Bikac gün sabret.
Ilık suyla yıkıyorum her kakasından sonra söylediklerini de deneyeyim saolKiyamam onacanım sıcak su kullandığı şampuaniyla yıka istersen poposunu çok az da bez bağlama bi dene belki fayda eder. Zeytin yağı varsa kantaron yağı çok iyi geliyor.
Söyleyeyim danışın canım saolM Musluk Suyu sudocrem benim kizlarinkine hemen etki ediyor . Bir ara fito krem kullanmistim o da ise yaramisti. Eczaci hangisi etkili daha iyi bilir onada danisin cnm.
Niye yeri olmasın canım sor tabi. Çok üzüldüm çok zor o ya benim çocuklar olurdu hep alerjik ciltleri var o yüzden sık sık yaşarlardıKızlar biliyorum yeri değil ama sormak zorundayım ya. Kızım çok fena pişik 3 haftadır geçmiyor. Prima sleepy falan kullandık olmadı hametan, travazol kullanıyoruz bir işe yaramıyor. İmpetex diye krem vardı onu sürdüm o hafifletiyor ama geçmiyor 5 günden fazla da kullanma demişti doktor. Evdeki tüm kremler bitti :/ bir tavsiye verecek olan var mı? Kanıyor çocuğun popişi :/
Bura da aynı canım para cezası var hala aynı çoğu insan. Gıcık oluyorum sorumsuz insanlaraHepimizi korusun rabbim
Yasak hala devam kuzum .10unda bitecek dendi ama uzatacaklarmış.belli saatlerde kısmi ve belli saatlerde tam ohal var.hala yasağı ihlal edenler var.hapis cezası da vazgeçirmiyo insanları.kaç yüz kişi tutuklandı dışarı çıktılar diye.hala da çıkıyolar.pok var dışarda anasını satim
Eline sağlık canımGünaydın dünkü ödevimi yaptım negoo yazamadım,irmik tatlısı ysptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?