Çok imrendim sana azcık kalkta ben yuvarlanayımYaptığım işler
Kanepeye yastık koymak
Pel pel TV izlemek
Sağdan sola yuvarlanmak
Soldan sağa yuvarlanmak
Abartıp dengeyi kaybetmek halıya düşüp birazda orada yuvarlanmak
Günü kapatmak..
Ben kalkamıyorum bu gün .sen de yanıma gel birlikte yuvarlanak. Sağ deyince sağa sol deyince sola. Yoksa carpisirizÇok imrendim sana azcık kalkta ben yuvarlanayım
Birinci seçeceğimi kim dedi, sonuncu seçicemBen miyim günün tembeli. Birinci oluyumda nerde olduğu önemli değil.
Yok ya. O kötüymüş. Onu istemem. İnşallah benden tembel biri çıkar bugün. Sesi hiç cikmayanlar var negom. Onlarda bence yuvarlandıBirinci seçeceğimi kim dedi, sonuncu seçicem
Sen öyle sanYok ya. O kötüymüş. Onu istemem. İnşallah benden tembel biri çıkar bugün. Sesi hiç cikmayanlar var negom. Onlarda bence yuvarlandı
AnlaştıkBen kalkamıyorum bu gün .sen de yanıma gel birlikte yuvarlanak. Sağ deyince sağa sol deyince sola. Yoksa carpisiriz
Allahım zincirleme trafik kazası gibi M Musluk Suyu obsesif olmayın dediAnlaştık
Ayşem ve musluk yaptı ne yaptıysa ikisi temizlik yapınca opsesif olunur dediler. Ayşem ben bugün kendimi zorlayıp yatacam dedi. Sonra zabahinan iş yapmış ikisi. Ben de inandımdi onlara. Yine olan bana oldu. Düdük makarnası gibi kaldım.bsona kaldım dona kaldımAllahım zincirleme trafik kazası gibi M Musluk Suyu obsesif olmayın dediterliksuu bunu hemen fırsata çevirdi, pawlover terliksuuya imrendi
Ayşem ve musluk yaptı ne yaptıysa ikisi temizlik yapınca opsesif olunur dediler. Ayşem ben bugün kendimi zorlayıp yatacam dedi. Sonra zabahinan iş yapmış ikisi. Ben de inandımdi onlara. Yine olan bana oldu. Düdük makarnası gibi kaldım.bsona kaldım dona kaldım
Allahım ölüyorumBugün biyiklarimi aldim kızlar. O dudak üstü bembeyaz açıldı. Hani çoktandır bıyık bırakıp sonra birden kesenlerin dudakları açıkta kalır ya öyle açıkta kaldım.gidip gelip aynaya bakıyorum bı eksiklik bı yoksunluk gibi hissediyorum
Benim bıyıklar yüzünden on gün ban yedin gi valla. Dillere destan biyiklarim var.Allahım ölüyorum
Bıyık deme bak ban yedim onun yüzünden lütfen
Öyle deme canım buraya girmek bile motive ediyor insanı. Bak benim de eşim evde. Gizli gizli girip çıkıyorumKendimi öyle bir saldım ki.. Girmeye yüzüm yok desem? Temizliyorum yine pis, yiyorum yiyorum ve yiyorum...eşim de evde
Bi de o var. Üyeliğimi bilmiyor bilse kızar gizlice giriyorum o yaklaşınca ev araba sayfası açıyorumÖyle deme canım buraya girmek bile motive ediyor insanı. Bak benim de eşim evde. Gizli gizli girip çıkıyorum
Hepimiz öyleyiz canım bu günlerde. Tek değilsin, sohbete gelKendimi öyle bir saldım ki.. Girmeye yüzüm yok desem? Temizliyorum yine pis, yiyorum yiyorum ve yiyorum...eşim de evde
Eline sağlık canımNego canım madde madde yazamıyorum da mutfak çamaşır bulaşık süpürge yaptım. Sabah börek yaptım çocukları banyo yaptırdım kızımın saçlarını kestik
GüncellemeSelaaaammm
Kahvaltı yapıldı
Mutfak toplandı
Oturma odası toplandı
Koltuk örtüleri silkelendi serildi
Ev süpürüldü havalandırıldı
Yatak odası toplandı
Ekmek hamuru yoğurdum
Yemek koydum o pişerken tatlı yaptım
Buzdolabı dışını sildim bu kadar
Ev Terliklerini yıkadım
Şallarımı tülbentlerimi yıkadım astım
Bugünlük bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?