Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şöyle bi dokununca da ferahlık oluyor ohhh

Ben de bişi yapmadım bugün bi yatağı topladım bide ekmek ve çorba yaptım o kadarcık ama proje vardı bugün bilgisayarda debelendim sonuncu terliksuu olsun
Bende bilgisayar da debelendim gi. Farm frenzy de yumurta topladım hayvanlara ot verdim. Çok yoğun bir oyun. Yoruyor. Niye ben sonuncu oldum ya. Tüh

Bugün tam heves geldi yatak odasının tüm temizliğini bitirdim baza aldı mobilya her yer cifledim. Nevresimleri değiştirdim çıkanları yıkadım baza altında 2 yastık vardı küflenmiş onları yıkadım bir kaç parça eşya daha yıkadım. Tam perdeyi yıkayacaktım makineden tuhaf sesler geldi çıkaramadım camı da silmedim. Yerleri sileyim dedim vileda ın pedalı bozuldu elimde sıktım sadece yatak odasını sildim :/
Tüm evi süpürdüm silemedim
Bulaşık makinesini yerleştirdim temizleri
Tezgahta dağ gibi bulaşık vardı onları yerleştirdim
Tam oturdum eşim dedi ki gel saçlarımı kes onu kestim
Kızımda sağolsun var olsun tüm kılları içeri taşıdı gece 11 de ev süpürdüm paspası elimde sıkıp Banyoyu sildim.
Vileda tam bozulacak zamanı buldu ya. İnş makine bozulmaz bu ortam da serviste çağıramam :/

İcine bozuk para falan kaçmış olmasın kız. Filitreye bı baksan belki bişey kaçmıştır

Tüh ya kötü olmuş üst üste gelmiş, alt kapağını açıp içinde ki suyu boşalttın mı makinenin?
Günaydın canım
Günaydın kızlar günaydın Nego örtmenim. Nasılsınız? Cumanız mübarek olsun....
Günaydın canım çok şükür sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…