- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Şöyle bi dokununca da ferahlık oluyor ohhhBugün biyiklarimi aldim kızlar. O dudak üstü bembeyaz açıldı. Hani çoktandır bıyık bırakıp sonra birden kesenlerin dudakları açıkta kalır ya öyle açıkta kaldım.gidip gelip aynaya bakıyorum bı eksiklik bı yoksunluk gibi hissediyorum
Biyiklara mi. Evet diken diken sıra sıra ferahlatiyor. Ama yoklar gittiler artık. Sanki dudak üstündeki yer uzadı.Şöyle bi dokununca da ferahlık oluyor ohhh
Yok kız böyle yeni aldığın zaman dokununca ferahlık oluyo bende ondan dedimdiiBiyiklara mi. Evet diken diken sıra sıra ferahlatiyor. Ama yoklar gittiler artık. Sanki dudak üstündeki yer uzadı.
Koca bir boşlukYok kız böyle yeni aldığın zaman dokununca ferahlık oluyo bende ondan dedimdii
Bende bilgisayar da debelendim gi. Farm frenzy de yumurta topladım hayvanlara ot verdim. Çok yoğun bir oyun. Yoruyor. Niye ben sonuncu oldum ya. TühBen de bişi yapmadım bugün bi yatağı topladım bide ekmek ve çorba yaptım o kadarcıkama proje vardı bugün bilgisayarda debelendim sonuncu terliksuu olsun
Ben de oynuyorum çiftlik hay day. Gel komşu olalımBende bilgisayar da debelendim gi. Farm frenzy de yumurta topladım hayvanlara ot verdim. Çok yoğun bir oyun. Yoruyor. Niye ben sonuncu oldum ya. Tüh
İcine bozuk para falan kaçmış olmasın kız. Filitreye bı baksan belki bişey kaçmıştırBugün tam heves geldi yatak odasının tüm temizliğini bitirdim baza aldı mobilya her yer cifledim. Nevresimleri değiştirdim çıkanları yıkadım baza altında 2 yastık vardı küflenmiş onları yıkadım bir kaç parça eşya daha yıkadım. Tam perdeyi yıkayacaktım makineden tuhaf sesler geldi çıkaramadım camı da silmedim. Yerleri sileyim dedim vileda ın pedalı bozuldu elimde sıktım sadece yatak odasını sildim :/
Tüm evi süpürdüm silemedim
Bulaşık makinesini yerleştirdim temizleri
Tezgahta dağ gibi bulaşık vardı onları yerleştirdim
Tam oturdum eşim dedi ki gel saçlarımı kes onu kestim
Kızımda sağolsun var olsun tüm kılları içeri taşıdı gece 11 de ev süpürdümpaspası elimde sıkıp Banyoyu sildim.
Vileda tam bozulacak zamanı buldu ya. İnş makine bozulmaz bu ortam da serviste çağıramam :/
Baktım yoktu bir şey :/İcine bozuk para falan kaçmış olmasın kız. Filitreye bı baksan belki bişey kaçmıştır
Tüh ya kötü olmuş üst üste gelmiş, alt kapağını açıp içinde ki suyu boşalttın mı makinenin?Bugün tam heves geldi yatak odasının tüm temizliğini bitirdim baza aldı mobilya her yer cifledim. Nevresimleri değiştirdim çıkanları yıkadım baza altında 2 yastık vardı küflenmiş onları yıkadım bir kaç parça eşya daha yıkadım. Tam perdeyi yıkayacaktım makineden tuhaf sesler geldi çıkaramadım camı da silmedim. Yerleri sileyim dedim vileda ın pedalı bozuldu elimde sıktım sadece yatak odasını sildim :/
Tüm evi süpürdüm silemedim
Bulaşık makinesini yerleştirdim temizleri
Tezgahta dağ gibi bulaşık vardı onları yerleştirdim
Tam oturdum eşim dedi ki gel saçlarımı kes onu kestim
Kızımda sağolsun var olsun tüm kılları içeri taşıdı gece 11 de ev süpürdümpaspası elimde sıkıp Banyoyu sildim.
Vileda tam bozulacak zamanı buldu ya. İnş makine bozulmaz bu ortam da serviste çağıramam :/
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın kızlar günaydınNego örtmenim. Nasılsınız? Cumanız mübarek olsun....
Hayırlı cumalar cümletenHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?