- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Milletin canı sıkılıyorolabilir. ama cok guldum
Bence olur ben ne yapsam buzluğa atıyorum. O olmasa ne yapardım acabaHerhangi bir taeifte olur dimi
2.45 de anlasmistik dimi ben hala kalkicamMerhabalaarrniyetim 3te kalkmaktı ama malesef iş geldi bişi yapmadım.
Makarna ve poğaça yaptım
Mutfağı toparladım
Bulaşık makinesini doldurdum
Çamaşır yıkadım, astım
ödev de yarına kaldı
Yarına sade oturma odası kaldı diğer tarafları cilalayip patlattım. Yarına az isim var oh oh. Canını çektirmek gibi olmasın2.45 de anlasmistik dimi ben hala kalkicam
Ay çok hoşuma gidiyor ya. Kandırıp kandırıp iş yapmak gizliden yarın yine yapacam.
bir de dedin ki sen hic kalkamam is yapamam dedin evi paklamissinAy çok hoşuma gidiyor ya. Kandırıp kandırıp iş yapmak gizliden yarın yine yapacam.
Yarın ben daha çok yapçamAy çok hoşuma gidiyor ya. Kandırıp kandırıp iş yapmak gizliden yarın yine yapacam.
Yaaa böyle deyince çok hoşuma gidiyor. oh oh ne güzel gicigim çok hoşuma gitti. Yarın tatil yapacambir de dedin ki sen hic kalkamam is yapamam dedin evi paklamissin
yap sen tatilini biz de tatildeyizYaaa böyle deyince çok hoşuma gidiyor. oh oh ne güzel gicigim çok hoşuma gitti. Yarın tatil yapacam
Hep birlikte tatil yapak kız yatak yuvarlanak. Aman ne yapcaz bosverek aha hayap sen tatilini biz de tatildeyiz
senden daha cok biz yatacaz ahhahHep birlikte tatil yapak kız yatak yuvarlanak. Aman ne yapcaz bosverek aha ha
Yapmayın yapmayın obsesif olursunuzHep birlikte tatil yapak kız yatak yuvarlanak. Aman ne yapcaz bosverek aha ha
aman ise yarayacksa obsesif te olrumYapmayın yapmayın obsesif olursunuz
Sadece temizlik takıntın olmuyor ki çok fena bir şey. Allah düşmanımın başına versin öyle diyim.aman ise yarayacksa obsesif te olrum
Ben tatilim yarın gi bugün yaptım Yeter hergun hergun yapamam vallahi. Yarın oturma odası süpürüp silcem orası kaldı üç dört gün tatil. Sonra yapmazsam zaten bklar götürür evimi.Yapmayın yapmayın obsesif olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?