- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Yumuşatıcı beyaz sirke suya az döküp sil yağmurda iz kalmıyor :) şampuanı da denedim oda güzel yapıyor aynalarım cam gibi caml arım ayna gibi oluyor :))kizlar balkonun camlari cok tozlu gecenki sildigimde bulasik deterjani doktum. soyle gicir yapan bir karisim tarifiniz var mi?
Eline sağlık canımEvdeki tüm Mobilyaların ve aksesuarların tozunu aldım. Başka bişey yapmicam kuruyan paspasları serdim Bugün yatcam
BendeBn o konuda her turlu laf soktugum icin buradan ornek vermeme gerek kalmiyor
Canım senin sohbetine bir şey dediğim yok zaten, hepimiz evdeyiz aynıyız zaten. Vakit alıyor bu bir gerçek dedim bende zatenTam bir aydır evden hiç çıkmadım. Insan yüzü görmesem de sohbet ediyorum en azından.
Eline sağlıkTamamdır
Eline sağlık canımDün mutfak ve toparlama harici bişe yapmadım. Bi balkonu yîkadım mermerlerini sildim o kadar.bugünde bişe yapmıcam. Tabi mutfak bulaşık Allahın emri. Bul.mak.boşalttım. Bide eşim akşam ise giderse belki bi süpürge tutarım
Onu hemen at canım yuva yapmış, balkona çıkamazsınız daha yoksa sokarOturma odasının halısı hariç her yerini sildim süpürdüm yazmaya halim kalmadı.
Balkonu ve halısı pis onuda yaparım inş ya. :/
Kızlar bir şey sorucam bu oturma odasının balkonunda boş uzun saksılardan vardı içinde toprağıyla duruyordu. Geçen hafta 1 tane arı yuva yapmıştı şimdi 6 olmuş :/
Hele bir tanesinin bacakları kırmızı napcam ben bununla ya. Kımıl zararlısı eşime söylüyorum umurunda değil.
Bende varım diye görünüp kayboluyorsunuz ben napıyımBen de varım ben de varım. Ne zaman evim pis olsa bu konu karşıma çıkıyor resmen vicdan azabısınız leynn
ÖldümAma bu şarkıyı yazmam lazım Ayşem. Cisler sarı olar. Kakalar kahverengi olar. Kakalar ördek kakası çok güzel olar. Ortancanin şarkısı
Hoş geldin aramızaSelam. Bende düzeni ve temizliği seviyorum yapabilirsem tabi :)
İyi ol da canım, çocuklar geldi eve öyle miİyiyim çok şükür canım sağ olasın
Temizlik yapmıyorum ama eşime öncülük yapıyorum. Daha benim kadar düzenli yapamıyor her işi
Çocuklarda evde çok sıkılıyor onlarla ilgileniyorum genelde bende. Akşamları yatmadan okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı inşallah sohbete de katılırım vaktim oldukça
nasil damardan giriyor bir supurge bir bez diyeEline sağlık canım
Bende
Canım senin sohbetine bir şey dediğim yok zaten, hepimiz evdeyiz aynıyız zaten. Vakit alıyor bu bir gerçek dedim bende zaten
Eline sağlık
Eline sağlık canım
Onu hemen at canım yuva yapmış, balkona çıkamazsınız daha yoksa sokar
Bende varım diye görünüp kayboluyorsunuz ben napıyım
Öldüm
Hoş geldin aramızatemizlik dediğin bir süpürge bir bez işte
İyi ol da canım, çocuklar geldi eve öyle mi
Yasağın açıklandığı gün gece olmadan eşim getirdi canım.Eline sağlık canım
Bende
Canım senin sohbetine bir şey dediğim yok zaten, hepimiz evdeyiz aynıyız zaten. Vakit alıyor bu bir gerçek dedim bende zaten
Eline sağlık
Eline sağlık canım
Öldüm
Nasıl atıcam nego kocaman saksı korkarım :/Eline sağlık canım
Bende
Eline sağlık
Eline sağlık canım
Öldüm
Sevgili örtmenim10 nisan ödevi
Ayrıntılı bir şekilde toz almak, her şeyin tozunu alalım
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
Ayyy ben haldır haldır temizlik yapıyorum hiç aklıma gelmemişti. Bazlama poğaça buzluktan çıkarınca kötü olmuyor demiSevgili örtmenimbu hafta yoğun geçiyor ramazan hazırlığı yapıyorum biraz mantı yaptım bazlama poğaça köfte falan o yüzden pek temizlik yapamadım ama ona da vakit ayiracagim inşallah. Öpüyorum
Bne bugün aspirinli suyla cam sildim güzel temizledikizlar balkonun camlari cok tozlu gecenki sildigimde bulasik deterjani doktum. soyle gicir yapan bir karisim tarifiniz var mi?
Kocanın kafasına at diyesim geldi haNasıl atıcam nego kocaman saksı korkarım :/
Tamam canım kolay gelsinSevgili örtmenimbu hafta yoğun geçiyor ramazan hazırlığı yapıyorum biraz mantı yaptım bazlama poğaça köfte falan o yüzden pek temizlik yapamadım ama ona da vakit ayiracagim inşallah. Öpüyorum
İyiymişBugün eşim evde onu çlaistiriyorum birimizin çocuğa bakması birimizin iş yapması lazım böyle olunca o iş yapmayı seçiyor
Salonun balkonun camlarını sildirdim
Bide bi koltuğu sildirdim
Şimdi mutfakta pasta yapıyor :)))
Kizlar bu arada maratonda napiyosunuz,sonradan geldim ya sayfaya onu anlamadım ben.
Koca dötlü ya. Hep diyorum Bi gün takacam picaği diyeKocanın kafasına at diyesim geldi ha
Dediğin kadar var
Tamam canım kolay gelsin
Takma yine de sen sakin olKoca dötlü ya. Hep diyorum Bi gün takacam picaği diye
Yok miss gibi oluyor misafirim geleceği zaman çıkarıp fırında düşük ayarda ısıtıyorum. tavada da olur. Yeni yapmışsın gibi oluyor. Tazeyken buzluğa koymak lazım tabikiAyyy ben haldır haldır temizlik yapıyorum hiç aklıma gelmemişti. Bazlama poğaça buzluktan çıkarınca kötü olmuyor demi
benim hevesim yine kacti silemedim camlariBne bugün aspirinli suyla cam sildim güzel temizledi
Ay öldüm musluk ya. Tak gitsin diyesim var aha haKoca dötlü ya. Hep diyorum Bi gün takacam picaği diye
robot gibi yorulmamis pasta yapmisBugün eşim evde onu çlaistiriyorum birimizin çocuğa bakması birimizin iş yapması lazım böyle olunca o iş yapmayı seçiyor
Salonun balkonun camlarını sildirdim
Bide bi koltuğu sildirdim
Şimdi mutfakta pasta yapıyor :)))
Kizlar bu arada maratonda napiyosunuz,sonradan geldim ya sayfaya onu anlamadım ben.
Temizlik yaptım gi yoruldum yemek yapıyom şimdide.benim hevesim yine kacti silemedim camlariher cama hepsinden deneyim
Ay keşke bende adamı böyle calistirabilsem. Gaznan mi calisiyorlar. İmrendim yahurobot gibi yorulmamis pasta yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?